UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Абе слепец ,нели виде како му влезе за 2риот жолт.. Лани за понеопасен старт од овој Пепе доби директен црвен со Барса..
абе мрсул, кога губите како пички плачете сега убаво ви е ви се отвори шупчето
Внимавајте на јазикот, бан од тема 7 дена.

F

fantomX

Гостин
Naprotiv napisav deka samo Ceh e zasluzen za plasmanot vo polufinale.Da ne bese crveniot i penalot druga situacija ke bese , sosema razlicna. No da ne pravime storii od ova, nareden duel e so Barca , so vakva igra nisto ne pravite.
Чех, добрите контри и среќата.

Тери да не ја запреше на гол-линија, Бенфика ќе имаше резултат уште во прво полувреме.
Да не излезеше Тери, Бенфика немаше да се приближи до гол.
Рамирес да имаше мозок, ќе беше 2-0 многу порано.
Торес да не беше пак летаргичен, ќе беше 2-0 многу порано (можеби 3-0?).
........................
Барселона да не добиеше непостоечки пенал вчера, Милан ќе имаше резултат во своја полза и натаму...упс...?!

Не ја сакаш играта на зборови наречена „шо ќе беше ако беше да беше.....“, ако не си знаел досега, ќе научиш.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Да беше баба машко, ќе се викаше дедо.

R

Rigel Kent

Гостин
Чех, добрите контри и среќата.

Тери да не ја запреше на гол-линија, Бенфика ќе имаше резултат уште во прво полувреме.
Да не излезеше Тери, Бенфика немаше да се приближи до гол.
Рамирес да имаше мозок, ќе беше 2-0 многу порано.
Торес да не беше пак летаргичен, ќе беше 2-0 многу порано (можеби 3-0?).
........................
Барселона да не добиеше непостоечки пенал вчера, Милан ќе имаше резултат во своја полза и натаму...упс...?!

Не ја сакаш играта на зборови наречена „шо ќе беше ако беше да беше.....“, ако не си знаел досега, ќе научиш.

Ne e igra na zborovi ,. tuku ocigledni impresii od natprevar.Sepak mora da priznaete neiskustvoto na Benfica go stori svoeto inaku tie se odlicna ekipa.Mi se dopagja koga eden tim so igrac pomalku so site sili se bori i ne gubi nadez.

L

Löwe

Гостин
Бенфика заслужила пласман во 1/2 финале :facepalm::facepalm::facepalm:.
Како дојдовте до такви заклучоци ??
Од опуштената игра на Челзи бидејќи имаа резултат за 1/2 финале па ги оставаја малку од малку Бенфика да имаат надеж?

L

Löwe

Гостин
И баш ми е кејф што навивачи на Барса уште од сега се "самопрогласија" за финалисти. Така беше и со Наполи... Па...

R

Rigel Kent

Гостин
Знам, знам, посед на топка имаа. :pos:
Sega ke se pravime ludi , 2 super sansi imaa so igrac pomalku i 1 gol. Fakt.
--- надополнето: 4 април 2012 во 23:14 ---
И баш ми е кејф што навивачи на Барса уште од сега се "самопрогласија" за финалисти. Така беше и со Наполи... Па...

Barca ne e Napoli ;)

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
оф бев ова ли дочекав детенце за челзи да ми го каже, ја кога гледав футбал челзи кога беа подпросечна екипа,... или ти почна од вчера да гледаш футбал
(оф топик)
фуТбал а? :tapp::tapp:
Се гледа колкав си дете...
А за Челзи немој мене барем да ми кажуваш од кога го следам... па и за италијански фуДбал....

Бенфика игра добар фудбал не за џабе стигнаа до тука, само ќе му треба малку време и пред се искуство со овој тим за да стигнат подалеку, (истото важи и за Билбао).

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Бенфика реално заслужи да тепа на првиот меч, имаше повеќе шутеви кон гол од Челзи. Судијата беше закон на тој меч, не го суди пеналот, чиста игра со рака на Тери, или можеби поголем пенал беше овај денеска што беше суден? Срамота, тотално оштетени играчите на Бенфика. Тие се тим кој нема многу вакви успеси, но дефинитивно можат да ги забележат доколку продолжат со играњето на ова ниво бидејќи Челзи реално беше послаб и во двата меча, е сега кога имаа доста среќа тоа е веќе друг муабет. Без судии или со судии, Челзи губи многу лесно против Барса во полуфиналето. ;)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Аматери lvl: Македонските медиуми
Тоа го пишал некој сосема небитен лик од Шпанија(ваљда).

И Тиаго после му одговорил нешто во стил: И денес е сончево во Барселона...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom