UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
@alex sr, аман бе батка, што се правиш улав... Па со кој памет кажуваш дека Барселона била оштетена против Челзи, Милан, Реал, Арсенал !?

Сите тие работи што ги наведе, а за кои викаш никој не ги забележува - точно, никој не ги забележува затоа што НЕ СЕ за забележување, не заради тоа дека некој ја мразел Барселона. Таквите работи само ВИЕ ги забележувате. Илузорни ви се таквите мислења...

али џабе ви е да ви се докажува на вашиот бесконечен инает, ајт!

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
Ќе се пренесува вечер Челзи - Бенфика на канал5 или ? :)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Нига ќе се чуствуем како 13то прасе ако пишем за Челзи/Баерн/Бенфика/Реал/Хеттрик на Тричко. :)
ЛШ ти е темава секој си има право да го каже во врска со темата,ако сакаш да пишеш пиши,ако не чуствувај се како 13 то прасе што да ти кажам...

N

Nicky Santoro

Гостин
Интер беше оштетен од судиите против барса, иначе ќе имаше потоп и на ноу камп.

М

- Миланело -

Гостин
Видете дегенов судиски што изјавил

Комплетната судиска екипа добро ја одработи својата работа. Натпреварот помина онака како што очекувавме. Управата смета дека судењето на натпреварот беше квалитетно. Од синоќа постојано ми ѕвони телефонот, сите ме бараат за да ми честитаат поради добро завршената работа, никој не ме критикуваше

па уште кажува дека никој не го критикувал, а цела фудбалска јавност се дигна против идиотов, па и му честитале по телефон за добро завршената работа, изгледа Платини прв му се јавил ...

B

Beck's

Гостин

Комплетната судиска екипа добро ја одработи својата работа. Натпреварот помина онака како што очекувавме. Управата смета дека судењето на натпреварот беше квалитетно. Од синоќа постојано ми ѕвони телефонот, сите ме бараат за да ми честитаат поради добро завршената работа, никој не ме критикуваше

па уште кажува дека никој не го критикувал, а цела фудбалска јавност се дигна против идиотов, па и му честитале по телефон за добро завршената работа, изгледа Платини прв му се јавил ...
ne mu se drugari ekspertive od kajgana, normalno deka mu cestitat po telefon

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Жалосно,жалосно некој ако ве чита ќе помисли дека стварно сте сериозни.Мене искрено срам би ми било да кажам дека навивам за Барселона,особено после утакмицата со Челси,ама повеќето од вас гледам се дичат на такви победи...Сите овие што ги наведе сите беа оштетени од судии чудно само против Барселона и чудно сите по ред...
Пс.Потсетница Милан голот од Шевченко 2006 го заборави изгледа,а и Интер кој помина со судии не играше со црвен 70 минути,дада добар ‘‘лакт‘‘ му удри Мота на Бускец.. :)
Кога веќе го спомнува милиметарски поништениот гол на Барса против Арсенал лани, требал да го спомне и голот од офсајд на Ето за 1-1 во финалето 2006 против Арсенал, ама не се проблем тие милиметарски судиски грешки, проблем е очајот да му се даде втор жолт на таква битна утакмица на Ван Перси поради шут после свиреж, а Меси за истото не добива ни опомена. Да потсетиме, првиот мече Барса беше со игра надиграна и победена, а вториот меч све до црвениот Арсенал имаше резултат кој ги водеше понатака.

Не ми беше целта да почнувам и јас во глупиве муабети, ама очигледно членот селектира работи само кои му одговараат. Зборува за Арсенал дека бил патетики затоа што не освоил нешто последните 6-7 години, а после кажува дека бил навивач на Барселона 5 години пред да дојде Роналдињо. Yeah right, ако бил навистина, тогаш ќе знаел дека тој перидот беа катастрофа и немаа освоено ама баш ништо значајно и имаа сушен период. Ама тоа е..

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929

Не ми беше целта да почнувам и јас во глупиве муабети, ама очигледно членот селектира работи само кои му одговараат.
Де бе, сеуште не научи дека тука секој си зборува само тоа што му одговара?

R

Rigel Kent

Гостин
Yeah right, ако бил навистина, тогаш ќе знаел дека тој перидот беа катастрофа и немаа освоено ама баш ништо значајно и имаа сушен период. Ама тоа е..
Pa toa e goleminata na eden navivac, i jas navivav za Barca koga bea katastrofa kako sto vikas ti , a isto i za Inter koga se macea za titula .

Nekoj naviva za tim zatoa sto stanal champion, a nekoj poradi nekoja druga pricina. Jas odsekogas sum bil za timovi koi igrale so dusa i srce .

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.093
Мене ми е чудно, ако навистина е местено Барса да освои лига шампиони, зошто им го дадоа Милан, можеше да им го дадат Апоел. Значи зборам ако стварно се мести нели би била таа логиката? Најискрено прашувам, не ме тепајте ве молам, девојче сум :icon_lol:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.710
Поени од реакции
11.948
Мене ми е чудно, ако навистина е местено Барса да освои лига шампиони, зошто им го дадоа Милан, можеше да им го дадат Апоел. Значи зборам ако стварно се мести нели би била таа логиката? Најискрено прашувам, не ме тепајте ве молам, девојче сум :icon_lol:
Тогаш би го исплескале Апоел со 7-0 па не би имало причина останативе да плачат за помош од судиите

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
На која утакмица повеќе би се извадило пари, на Апоел-Барса или Милан-Барса? :D Не дека е местена, ама само да ти кажам дека и ако местат, ваков распоред би бил најдобар. :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
dat attention whoring.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
На која утакмица повеќе би се извадило пари, на Апоел-Барса или Милан-Барса? :D Не дека е местена, ама само да ти кажам дека и ако местат, ваков распоред би бил најдобар. :)
Ти паѓа во вода ова, пари може да се соберат и на Реал-Милан.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom