UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Веќе е срам, а ако освојте ќе биди уште поголем срам. И ти го знајш то и сите други вие "навивачи" на Барселона кој шо навивате од ко освој Барса 6 титули дотогаш незнаевте шо е фудбал. И не ми мешај Примера, друга приказна е таму.. зборуваме за ЛШ. Ниедна година досега ако можиш да забележиш Барселона неможи да помини а да не се случи некој инцидент. И не, неможиме ние со бунењево наше, титулите ви се кај вас во витрините ама дали се праведно дојдени таму.. е тоа само вие сакате да го докажите, ние другиве не разбираме, сите сме глупи освен вие, вие сте ем најпаметни, ем најјаки, ем непобедливи. СУПЕР СТЕ И ПРОДОЛЖЕТЕ ТАКА.

Спортски поздрав
Јасно ми е со кого се расправам овде... Немој со тие тврдења дека сме биле навивачи од коа Барселона освои 6 титули, се читаш колку глупаво тоа изгледа? Некој можеби навива од тогаш, ама неможеш да генерализираш. Отвори ги старите теми на Реал Мадрид и види кои фанови први ја честитаа победата од 4-1 на Бернабе.

Не сме знаеле што е фудбал пред 6те трофеја:icon_lol:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Abe site navivate za razlicni timovi ama koga e vo prasanje Barsa imate nesto zaednicko - ve boli dupeto.

Celzi - pola od "navivacite" (prv napagjac sto go znaat vo Celzi e Drogba, tesko da najdes nekoj sto go znae Flo ili Jimmy...imase eden drugar vo osnovno tie vreminja Celzi mu bese tret omilen tim posle Juve i Parma, drug navivac na Celzi nemav sretnato dodeka ne dojde Abramovic) im zavrsija vo Bardovci od stres i gazobol posle golot na Iniesta...nekoi se oporavija nekoi seuste gi gledaat "penalite" na youtube pred da zaspijat sekoja nokj...ete im sansa za odmazda godinava (samo da nema nov mental breakdown).

Real - neznam sto da kazam za ovie. Aj rivali se golemi so Barsa ama ova sto im se slucuva minative 3-4 godini ne e covecki. Sto li ne vidoa: 2-6, 5-0, 3 tituli vo LS za Barsa dodeka oni ispagjaa 7 pati po red vo 8-finale, bea svedoci na prestignuvanje vo vkupen broj na trofei od Barsa (sega im vodime za 4 trofei), svedoci se na toa sto pravi La Masia dodeka tie kupuvaat bez rezultati (godinava La Liga ke ja osvojat, ako ne ke bide preterano zalno i smesno)...pa i lani gi ubivme vo LS. Definitivno psihicki poremeteni so mali nadezi deka ke se podobrat vo idnina.

Arsenal - da bidam iskren mi bea simpaticna ekipa ama posle cirkusot lani nemam nikakov respekt. Podobri bea koga bea Mini Barca bez placenjeto. Sporeduvaat zolt karton so cist ponisten gol, definitivno ja mrazat Barca samo za da imaat izgovor sto nivnata patetika od klub nema nikogas povtorno da bide znacajna vo Evropa...a koga i bila? Small club mentality, keep on hating.

Inter - ovie em projdoa protiv Barca so sudii em placat. Toa nekoj psiholog neka go objasni, mora da e nekoj zaeban sindrom. Poveketo ja hejtaat Barca zatoa sto Mourinho e vo Real a oni nego go smetaat za Bog zatoa sto im osvoil tituli posle skandalot vo Kalcoto koga nikoj drug nemase sansi da napravi nesto. Nemaat druga rabota, ke go drvat sega na Mourinho od koga se konsolidiraa drugite ekipi vo Kalcoto posle skandalot a oni se vratija na ocekuvanata 8ma pozicija.

Milan - ovie se najnovi. Polesno e da se ripne vo tavceto so site hejteri otkolku da se prifati deka so 40 godisni Seedorf, Ambrosini i noslo vo LS izdanie protiv Barsa ednostavno NE MOZEA. Im dade nadez sudijata vo prviot natprevar so toa sto sudese protiv Barsa, sega se bunat zosto pak ne sudel sudijata protiv Barsa. Ti mu davas prst on saka cela raka da ti ja izede. Iskreno ovie se seuste svezi, ke vidime dali ke traat isto tolku kolku Celzi i Arsenal da pastiraat klipovi od eksperti kako ahmedpakistantorres9 ili frimpongarsenal od youtube.

Ah, da ne gi zaboravime i dezurnite GGMU i ostali seznajkovci sto ja mrazat Barsa zatoa sto e moderno, a pola ne ni go gledale natprevarot. GGMU imaat dobra pricina, 2 lekcii vo LS finale. Pa i Bayern imaat dobra pricina, 5-1 vkupen rezultat pred nekoja godina vo 4-finale. Koga ke vidi covek, site se ispleskani od Barsa tamu ili onamu. Sekako, postoi i realen svet so normalni i razumni luge (polnoletni). Se nadevam nikogas nema da otvorat Internet, ke se razocaraat od sto se gazi po planetava.

Kako i da e, dodeka vie se frustrirate Barsa stigna do 5to polufinale po red. 3 tituli vo poslednite 6 godini. 9 igraci od La Masia vo prv sostav vcera. Najdobriot fudbaler na site vreminja. Izvinete, ama ne mozeme da se zanimavame so maloletni Internet hejteri pokraj site ovie uspesi.
Жалосно,жалосно некој ако ве чита ќе помисли дека стварно сте сериозни.Мене искрено срам би ми било да кажам дека навивам за Барселона,особено после утакмицата со Челси,ама повеќето од вас гледам се дичат на такви победи...Сите овие што ги наведе сите беа оштетени од судии чудно само против Барселона и чудно сите по ред...
Пс.Потсетница Милан голот од Шевченко 2006 го заборави изгледа,а и Интер кој помина со судии не играше со црвен 70 минути,дада добар ‘‘лакт‘‘ му удри Мота на Бускец.. :)

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.825
Поени од реакции
10.188
Од каде го извади заклучокот дека фанови на Јунајтед ја мрзат Барселона?
Pa od temava, samo gi listav klubovite za koi sto navivaat clenovite koi postiraa teorii na zagovor itn po vcerasniot natprevar. Znacitelen broj se navivaci na Manchester, najgolem broj se na Chelsea i taka.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Јасно ми е со кого се расправам овде... Немој со тие тврдења дека сме биле навивачи од коа Барселона освои 6 титули, се читаш колку глупаво тоа изгледа? Некој можеби навива од тогаш, ама неможеш да генерализираш. Отвори ги старите теми на Реал Мадрид и види кои фанови први ја честитаа победата од 4-1 на Бернабе.

Не сме знаеле што е фудбал пред 6те трофеја:icon_lol:

Ок, факт е дека то е вистина шо го кажав. Секоја чест на исклучоци.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Jas. Poveketo od fanovite sto jas licno gi poznavam navivaa za Barsa uste pred Ronaldinho. Jas navivav dobri 5-6 godini pred Ronaldinho da dojde vo Barsa.
Искрено пред тоа добро се сеќавам сите беа за Реал тоа беше времето Мијатовиќ Шукер Иеро и остали сите ги се палеа на Реал, дојде Роналдињо во Барса и во Реал Бекам и сите почнаа да навиваат за Барселона од тој момент, така да него тупи со Абрамовиќ и слични срања кога јас знам фанови на Челси од пред да дојде Абрамовиќ исто како ти што знаеш фанови на Барселона од пред Роналдињо и всушност што има ова везе со тоа што судиите редовно секој циклус во ЛШ ви помагаат и тоа имаш факти од видеа прикачени и незнам што не ти е јасно, ако си гледал барем една утакмица фудбал јасно ке ти е дека има редовно очигледни грешки кои судиите ги прават во корист на твојата Барселона!

N

Nicky Santoro

Гостин
Платини сакаше Реал - барса финале. Тоа и го кажа неколку пати.
Која случајност, реал -барса можат да се сретнат токму во финалето.чиста случајност.Пеналите вчера особено вториот биле заслужени :eek:.Немојте да пробате да му објасните на навивачиве на барса очигледно се ретардирани.
Овај алекср не ни сакам да му реплицирам.Сигурно доколку би го знаел лично би ми било мака што сум влегол во дускусија со него.
пред модераторите да реагираат со мене нека го прочитаат неговиот пост.јас како навиваќ на интер се чуствувам навреден од неговиот пост за навивачите на интер

Член од
24 март 2010
Мислења
15.291
Поени од реакции
26.174
Pa od temava, samo gi listav klubovite za koi sto navivaat clenovite koi postiraa teorii na zagovor itn po vcerasniot natprevar. Znacitelen broj se navivaci na Manchester, najgolem broj se na Chelsea i taka.
Дел од навивачите на Јунајтед. Инаку, и јас лично мислам дека вториот пенал беше судиска грешка. Само не сум симпатизер на теориите на заговор.

Двете финалиња Јунајтед ги изгуби крајно фер, па не гледам тука причина за револт. Не ми се допаѓа стилот на игра на Барселона, ама се покажа како одличен од резултатски аспект и имам почит кон тоа. Единствено сум скептичен колку долго ќе може да издржат со такви лоши финансиски резултати, и тоа во сезони во кои доминираат со светскиот фудбал, ама тоа е сосема друга тема.

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
Се моли ACID да напрај некоја скрипта кд ќе престанат овие расправии на челзи/арсенач/реал/милан вс барса фанови за да ни стигне известување за да мож и ние неутралните нешто да пишеме.

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Si mozeme be, eve sega so Platini i toj od UNICEF imame video conferencija na skype se mislime sto da ni dosudat vo polufinale. Sto sega, ako si navivac na Barsa ne smees da se zalis na sudiski odluki? Tolku li ste isprani da sekoj nov tim sto gubi od Barsa skoka vo Barca-hating vozot? Zaebi, i ovie od Inter sto samo so STRASNI sudiski odluki vo nivna korist pominaa protiv Barca seuste se zalat...toa e toa, samo edna ekipa moze da ima sampionski mentalitet. Drugite ke placat.
За вечер очекувам Реал пак да постигне барем минимум 2-3 гола, а на Бенфика им давам само 20% можност.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.789
Поени од реакции
49.700
Eве сеа за тие што се праевте паметни со изјавите на Гулит и Рио Фердинанд( цела кариера на Твитер што ја одигра), што пишал на тој Твитер Алкантара..
Thiago Alcantara: "Two penalties that were not there"

и сеа шо праиме.... значи ова нешто или посед-шанси-куча-посо ???
вие другите со по две полувремиња фудбал излгедани заедно, не го ставајте овој криминал под “судиски превид’’, ова си беше плански темпирано, во првата можна ситуација да и се угоди на Барса Не е исто влечење за дрес да се санкиционира при активна игра и истото да се санкционира при период кога не се игра. Ова вчера беше ко да ти стаи некој кец на сред летен распуст.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Hala Hercules. :pos:

Јака темава, мора да се признае.

Него, вечер Реал и со втор тим би забележал убедлива победа, па од таму неутралните фанови нема што да бараат на тој натпревар.

Очекувам Челзи - Бенфика да биде интересен натпревар за гледање, шансите сеуште според мене се 50-50, иако Челзи има гол на гости предност, дури никакво изненадување не би било доколу Бенфика на крај се протне до 1/2 финале. Мислам дека ќе прикажат добар фудбал вечерва гостите.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Не знам баш дали ти си го видел тоа или некој друг те/ве излажал.

Тоа не го има пишано Тиаго, туку некој друг кој го твитнал Тиаго. Секоја чест на тој што го „откри“ ова :)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Се моли ACID да напрај некоја скрипта кд ќе престанат овие расправии на челзи/арсенач/реал/милан вс барса фанови за да ни стигне известување за да мож и ние неутралните нешто да пишеме.
А кој ти забранил да пишеш? :) Пишува негде форбиден за неутрални ? :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.761
A
Inter - ovie em projdoa protiv Barca so sudii em placat. Toa nekoj psiholog neka go objasni, mora da e nekoj zaeban sindrom. Poveketo ja hejtaat Barca zatoa sto Mourinho e vo Real a oni nego go smetaat za Bog zatoa sto im osvoil tituli posle skandalot vo Kalcoto koga nikoj drug nemase sansi da napravi nesto. Nemaat druga rabota, ke go drvat sega na Mourinho od koga se konsolidiraa drugite ekipi vo Kalcoto posle skandalot a oni se vratija na ocekuvanata 8ma pozicija.
Tи поназад пиша дека тука Барса не добиле 2 чисти пенали, еден во Милано и еден во реваншот каде Алвес симулираше за што и беше санкциониран од судијата ...
Објективноста ти е на завидно ниво ама забораваш неколку работи :
1. При 0-0 во Милано, на Милито му беше скратена 100 процентна шанса за гол поради непостоечки офсајд во ситуација кога и Пандев се уфрлаше од левата страна, односно, ќе имаа ситуација подобра и од оние 2 фантомски пенали на Барса кои не постоеа.
2. Пред да го дадат првиот гол Барса во Милано, не беше санкциониран непостоечки фаул од Ето на половината на Барса во ситуација кога постоеше добра шанса за акција која можеше да доведе до нова можност за гол.

Ај ова второво да го баталиме иако и тоа си има свое ја, не треба многу да се објаснува што значат овие грешки кои претходеле на примен гол дома во полуфинале у ЛШ, поготово онаа прва ситуација.

За пеналите немам намера да дискутирам зашто не беа, не постоеа, all in all ако се земе, и Интер и Барса беа оштетени во тој двомеч, Интер дадоа гол за 3-1 од офсајд, Пике даде гол од мал офсајд на Кампот, тоа нормално никаде не го спомна, дадоа гол од офсајд во ситуација кога од 30та минута имаа играч повеќе на теренот.

И кога веќе се повикувате на изјавите од Гвардиола, он многу убаво кажа пред некој ден, Интер тогаш делуваа ко да се надвор од оваа планета, и сам призна дека ниту 1 тим до сега не успеал таква одбрана да им игра каде главниот напаѓач у 2 меча имаше 0 упатени удари во рамките од голот.

Не сакав да ти реплицирам на ова али на 3 места ти го начекав па ме примора на такво нешто, за останатите муабети, терајте, преку к*р ми се доени а и нема више назад.

А и заклучоков за Мурињо па демек ради тоа ги хејтаме Барса ти е погрешен, бар ова не е случај со поголемиот дел од фановите на Интер.
Интер а и било кој друг клуб на нивно место истото ќе ги снајдеше во ситуација кога Барса беа пред историска шанса да кренат пехар сред Мадрид, бар на вас, фановите на Барса, не треба многу да им се објаснува што значеше тоа.

Е сеа Интер се избација ко последна пречка пред големото финале и што се дешаваше ? Медиумска хајка контра преведувачот Мурињо, напад врз Мурињо во Барселона од навивачи на Барса, пеење на песни пред хотелот на Интер до 2 часот по полноќ кога дојде полицијата која била повикана 3 саати претходно, слика на Пике за дневен весник како гмечи топка од Интер и тн и тн и тн за да на крај се тоа кулминира со прскалките.

Како ти очекуваш после сево ова ја да ги почитувам нив односно да ми бидат '' симпатични '' ? Навивачите на Интер и не се многу среќни што Мурињо замина баш на таков начин, ја 100 пати на форумов тоа го имав критикувано, али кога фан на Интер е во прашање, бар 80% од нас се '' против Барселона '' баш ради тој нивни однос тој период спрема Интер.
Не дека баш дека се Интер се деси тоа ( напротив, односите Интер - Барса се на доста високо ниво, еве и периодов им дозволија на свои терени да тренираат бидејќи имаше штрајк во Шпанија па мораа да останат 1 ден повеќе во Милано ), или дека го имаа баш Мурињо кој не им е омилена личност, туку едноставно овие правеа Се за да го претстават Интер во очите на навивачите како најголем непријател на Барселона само зашто им се пречка за Мадрид по што следеа неколку немили настани, а ова ќе беше случај со било кој друг тим во една таква ситуација што е многу ... многу долно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom