Фан Клуб: Челзи

H

HoT IcE

Гостин
Jaс сепак не. Сепак полесно е кога се игра против 11 играчи.
Море, ако сака нека дојде и Платини на терен, ама Дрогба, Френки, и Спартакус од Челзи ги памтат дужниците, ќе има крвопролевање, ќе видиш.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Жеден сум за одмазда и јас.Од тоа што сум жеден ми иде тој ден ако се случе тој дуел и јас да влезам во теренот и првиот бокс судијата да го изеде за да знае како треба да суде иначе се под список.
Ако бидне тоа ќе биде многу жешко.Но сакам Милан да биде не ја сакам Барселона па дури и одмаздата би ја заборавил , само нека биде Милан :)

H

HoT IcE

Гостин
Пак ќе кажам, Барселона.
Ако треба ќе се прекрстам во Јавуз, и ќе барам крвна одмазда бре.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Џабе се палите Барса се прејаки за моменталниов Челзи.. Кога не успеавме со тој ѕверски тим во 2009та под водство на Хидинк да ги тепаме,за сега не сакам да правам ич муабет.Колку и да сакаме одмазда за најпедерскиот натпревар во историја на ЛШ,таа нема да се случи..
Ако ништо друго, барем да им ја олесниме работава на едниот од Реал/Баерн и да ги исповредат Меси/Чави/Иниеста/Фабрегас :cool::cool:

П.С да гледаме прво Бенфика да ја поминеме,па после со дискусииве за Барса :D:D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Море, ако сака нека дојде и Платини на терен, ама Дрогба, Френки, и Спартакус од Челзи ги памтат дужниците, ќе има крвопролевање, ќе видиш.
Спартакус?

Инаку вечер тактика? Со трет тим (калу,микел,меирелес,босингва...) до реми ?

F

fantomX

Гостин
Ако поминиме вечер, а јас очекувам нерешен резултат реално шо секако значи полуфинале за Челзи, ќе ве замолам да нема одмазди, преврати и не знам уште шо друго заради дуелите кои би ги играле со Барселона.

Зошто? Оти веќе одамна стана бедно и досадно тоа.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.668
Поени од реакции
17.559
Торес ајде распали !!!!!!!!!!!!!!! :vozbud:

H

HoT IcE

Гостин
Ако поминиме вечер, а јас очекувам нерешен резултат реално шо секако значи полуфинале за Челзи, ќе ве замолам да нема одмазди, преврати и не знам уште шо друго заради дуелите кои би ги играле со Барселона.

Зошто? Оти веќе одамна стана бедно и досадно тоа.
Да, посебно кога Барселона е под притисок и во тесна ситуација како што би биле во дуелот со Челзи, пак ќе мора ветер у грб, но се надевам дека овој пат торнадо ќе им дувне у грб, па да ги однесе сите у пм, заедно со Овребо.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Кога се во прашање судиите таа одмазда би била само залудна :)
Така да ајде вечер барем вечер да распалеме и да одиграме како што треба . KTBFFH :)

Kajgana Shop

На врв Bottom