Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.926
- Поени од реакции
- 8.803
Ако нападнат Марсовци, дали Македонија има разработено стратегија како да се одбрани?
... се смееме ама се си бива
Ако нападнат Марсовци, дали Македонија има разработено стратегија како да се одбрани?
Извини дечко,веќе не ти реплицирам.Мислиш ако киснеш на форумов господ за јајца си го фатил и си најпаметен.
ме искина богами..не знам кај терам дури немам воопшто идеа како да му вратам..сигурно дечкото премногу бил радосен после вашата елиминација од Барселона па сега во форма е и подобро да си седам на странаАуу пак го заеба, два пута по ред.
Џони ти го зел редот овја !
вас секаде ве има..секоја втора среда/вторник ве гледавме на телевизија дури...Со интер, пошо жалните никаде ги нема ..
ако ти се радуваш на неуспесите на конкурентите,наместо на успесите на твојот клуб(годинава ги нема),јас не.ме искина богами..не знам кај терам дури немам воопшто идеа како да му вратам..сигурно дечкото премногу бил радосен после вашата елиминација од Барселона па сега во форма е и подобро да си седам на страна
--- надополнето: 4 април 2012 во 04:15 ---
вас секаде ве има..секоја втора среда/вторник ве гледавме на телевизија дури...
не бе брат..јас воопшто не се радувам за елиминацијата на Милан бидејќи си гледам само за Интер..не сум како сладоледџијава и пола ваш фан клуб каде пола се фанови на Барса пола на Баерн Минхен..што ме интересира за другите мене кога мојот тим е за никаде..ако ти се радуваш на неуспесите на конкурентите,наместо на успесите на твојот клуб(годинава ги нема),јас не.
Абе не сум фан на барса али ги мразам милан и со кого и да игра милан против нив сум, исто така и против интер сум со кој и да игра..не бе брат..јас воопшто не се радувам за елиминацијата на Милан бидејќи си гледам само за Интер..не сум како сладоледџијава и пола ваш фан клуб каде пола се фанови на Барса пола на Баерн Минхен..што ме интересира за другите мене кога мојот тим е за никаде..
Сладоледџијо, ако навистина го сакаше фудбалот немаше да мразиш ниедна екипа, не поготово некоја која ја претставува твојата омилена лига во Европа, па макар тоа бил и Ливорно.Абе не сум фан на барса али ги мразам милан и со кого и да игра милан против нив сум, исто така и против интер сум со кој и да игра..
Хофенхајм таа сезона газеше во почетокот ама при крај се испосраа и мислам дека не ни играа во Европа лига. Кајзерслаутерн во 98' освои во првата сезона по враќањето од втора лига.Нема врска ние сме фанови на ИТАЛИЈАНСКИ ФУДБАЛ па затоа и навиваме за италијански тимови. Јас го сакам Јувентус повеќе од се и сешто но кога тој неигра подршката оди на Италијанските екипи едноставно неможам да поднесам тоа што Германските екипи се пред Серија А во ЛШ а немаат никаков ама апсолутно никаков успех во ЛШ ако нешто заслужија тоа е плус место за во УЕФА купот ништо дуго а на нас на фановите т.е. навивачите на Италијанскиот фудбал требаше да ни одземат едно дури не станат сериозни.
Па неможи некој да ми речи дека Германија заслужи +1 место во УЕФА ЛШ или дека пособено помалце се мести ( аман бе Хофенхејм од 2ра лига дојде првакт стана а Баерн со all star тим спрема нив гледаше само немо). Плус то Германските екипи биле поразени од Италијанските па и нивната репрезентација од Италија.
Фан на Јувентус па на Серија А .. тоа е тоа нема др клуб нема др лига за мене
Добро лапсус направив сепак кој можи тоа да го направи ? нема теоретска шанса.... беше само примерХофенхајм таа сезона газеше во почетокот ама при крај се испосраа и мислам дека не ни играа во Европа лига. Кајзерслаутерн во 98' освои во првата сезона по враќањето од втора лига.
Аааааа после ваква изјава "НА" шо ќе продаваш сладолед во Милано. Ко нема да ти рикни бизнисо, штета што Берлускони не е више премиер за да ти ги пушти овие од управа за јавни приходи и санитарна инспекцијаАбе не сум фан на барса али ги мразам милан и со кого и да игра милан против нив сум, исто така и против интер сум со кој и да игра..