Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
421621_268405796569786_100002011047801_605253_279223089_n.jpg

Интересна слика :D

Priceless:koga fanovi na nekoja ekipa od Seria A im go lizat g`zot na tie od Barcelona ,a onie ic pa ne gi fermat ...

Па ако де мое си е ако лајкнам .. Може брат ми е па го подржувам..

Точно, и типот за тоа се насмеа.Ама од кај го извади после тоа забрането ли е да кликам лајк? И на Стеф од форумов никој не му забрани да става видеа на Јутуб али види шо се деси после тоа :D

Како бе е успех на Јуве тоа што Милан испаднал од Л.Ш? Ја како што знам Милан сега е поопасен од било кога сезонава во калчото пошто е ослободен од други обврски и не игра никаде освен во лигата.По која логика ја треба да се радувам сега? :confused:

Едно прашање, ако Јувентус освои дупла круна т.е ако биде шампион на италија и во купот во супер куп со кој ке игра ? со финалистот од купот или второ пласираниот?

Едно прашање, ако Јувентус освои дупла круна т.е ако биде шампион на италија и во купот во супер куп со кој ке игра ? со финалистот од купот или второ пласираниот?

Второ пласираниот мислам, ама не сум сигурен.Али тешко да се деси тоа така да :pos:

Ако нападнат Марсовци, дали Македонија има разработено стратегија како да се одбрани? :)

со генџлербирлиги.

Со интер, пошо жалните никаде ги нема ..

не те мешаме туку смешен ми си на неговите глупости што лајкуваш небаре ме зафркна а сите му се смеат!
Извини дечко,веќе не ти реплицирам.Мислиш ако киснеш на форумов господ за јајца си го фатил и си најпаметен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom