Џони Вајсмилер
Don't share my food
Што ме мешате бе мене ...
не те мешаме туку смешен ми си на неговите глупости што лајкуваш небаре ме зафркна а сите му се смеат!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што ме мешате бе мене ...
не те мешаме туку смешен ми си на неговите глупости што лајкуваш небаре ме зафркна а сите му се смеат!
Па добро де забрането ли е да му се лајкне на коментар...
Па ако де мое си е ако лајкнам .. Може брат ми е па го подржувам..OMFGлајкнуваш глуп коментар сака да каже и затоа ти се смее...
Па ако де мое си е ако лајкнам .. Може брат ми е па го подржувам..
Едно прашање, ако Јувентус освои дупла круна т.е ако биде шампион на италија и во купот во супер куп со кој ке игра ? со финалистот од купот или второ пласираниот?
Едно прашање, ако Јувентус освои дупла круна т.е ако биде шампион на италија и во купот во супер куп со кој ке игра ? со финалистот од купот или второ пласираниот?
Со интер, пошо жалните никаде ги нема ..Едно прашање, ако Јувентус освои дупла круна т.е ако биде шампион на италија и во купот во супер куп со кој ке игра ? со финалистот од купот или второ пласираниот?
Извини дечко,веќе не ти реплицирам.Мислиш ако киснеш на форумов господ за јајца си го фатил и си најпаметен.не те мешаме туку смешен ми си на неговите глупости што лајкуваш небаре ме зафркна а сите му се смеат!