џабе пари ке фрлиш нема шанси да даде барселона со милан 2 гола во прво полувреме !Барса дава 2 гола у прво 3,25 имаше вчера у Аристократ, неам до мене билтен да видам измена да не има нешто, а еве глеам у спортлајф 2,7 има.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
џабе пари ке фрлиш нема шанси да даде барселона со милан 2 гола во прво полувреме !Барса дава 2 гола у прво 3,25 имаше вчера у Аристократ, неам до мене билтен да видам измена да не има нешто, а еве глеам у спортлајф 2,7 има.
Ќе видиме де, ако мислиш дека нема да даде стај си така.џабе пари ке фрлиш нема шанси да даде барселона со милан 2 гола во прво полувреме !
Чувај си ги парите за викенд, реваншите во лш се незгодни, освен ако имаш некоја пара плус тогаш уплати.Барса дава 2 гола у прво 3,25 имаше вчера у Аристократ, неам до мене билтен да видам измена да не има нешто, а еве глеам у спортлајф 2,7 има.
Тоа го кажува некој, кој што изиграл Милан Х2.Чувај си ги парите за викенд, реваншите во лш се незгодни, освен ако имаш некоја пара плус тогаш уплати.![]()
![]()
Па не значи дека ако сум пишал на кајгана дека и сум ја уплатил.Тоа го кажува некој, кој што изиграл Милан Х2.
Терајте си работа кој што игра...вас никој не ви се меша.
Да де вие сите тука шо давате предлози го уплаќате тоа.Па што кур пишуваш тогаш, ако тоа што си го пишал не си го уплатил.
Идеш на игнор секако...