Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
и србите и турците можат да учат навивање од нашииве :) Само мкд има подобри навивачи :)

Тоа е големиот јунајтед што јас го познавам, растур систем! (y)
you serious ?

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.507
Поени од реакции
8.010
Немам зборови!This is how it feels to be UNITED :vozbud: За ЛАВ немам зборови, Јанг дефинитивно треба да биде стартер следната:cuc:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.512
Лани таму ја осигуравме титулата, годинава ги поставивме темелите уште да ја потврдиме во наредните натпревари. Ајде да ни се множат :)))

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
мене за голот од Валенсија ми се причини дека се одби од некој, ама ко видов после. Секоја му чест.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Честитки момци, честитки од срце ! :)
Уште вие да ме израдувате барем реми(со сити), и ќе носам секоја недела пред вашата утакмица зејтин вцрква да победувате ;)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Сега ги имате во раце.Од тука па наваму се зависи од вас и верувам дека ќе ја освоите лигата.Ферги е стар лисец и не верувам дека ќе дозволи да се испуштат овие 5 бода на 7 кола до крај и титулата да отиде кај нафташите.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.864
Поени од реакции
40.517
и србите и турците можат да учат навивање од нашииве :) Само мкд има подобри навивачи :)

Тоа е големиот јунајтед што јас го познавам, растур систем! (y)
Не сум просрпски ориентиран, ама ти изгледа појма немаш од навивање.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Уште вие да ме израдувате барем реми(со сити), и ќе носам секоја недела пред вашата утакмица зејтин вцрква да победувате ;)
Kakvo remi, mora da si pobedi Arsenal, isto bodovi so kokoskite imaat!
Go Arsenal!

Kajgana Shop

На врв Bottom