Да пред 2 месеци ги наместивбогами сега видов дека 2 биле за 350 ден па ич не размишлам повеке ... ти имаш лично искуство со нив ?!
Да пред 2 месеци ги наместивбогами сега видов дека 2 биле за 350 ден па ич не размишлам повеке ... ти имаш лично искуство со нив ?!
од ХХ до 35... зависи како возиш....Колкава потрошувачка на гориво има BMW 320d од 2000-01?
како мислиш од 9 до 35?од ХХ до 35... зависи како возиш....
http://www.spritmonitor.de/en/overview/6-BMW/37-3er.html?fueltype=1&vehicletype=1&constyear_s=2000&constyear_e=2001&gearing=1&exactmodel=320d&powerunit=2Колкава потрошувачка на гориво има BMW 320d од 2000-01?
баш така... врати се некоја страница наназад... па можеш и дополнителни 15-20 страни а можеш и од почеток на темава... и јас, и џиш, и фолци и другите неколку што ја разбираат тематиката... објаснивме сите по неколку пати, дека никој неможе да ти одговори на тоа прашање... зависи од повеке фактори... а секој фактор може да допринесе и до 30% разлика од претходната состојба без тој фактор... затоа не прашувајте такви прашања... никој нема да ви одговори колку троши кола со име и презиме...како мислиш од 9 до 35?
У Велес,на Црна река,на таа бензинска ставал,не бев ја со него,не го пуштам сам,утре може вода ќе му стават,а и не е квалитетна многу црвенава според мене,се разбираш ти,штетна ли е да се става на коли,оти млад возач сум и немам големо искуство околу коливе,а у кавадарци да ја однесам кај тој влатко ли како се вика демек се разбирал многу за бошови и слични срања.И нели имало некоја течност што делимично ќе ги исчистила дизниве или не?абе ај... по грешка ставил а... и ти го голтна тој муабет... прво и основно црвена нафта не смеат да точат по бензински... баш сега гледав дека ја затвориле некоја бензинска денес за точење црвена нафта... второ... ако сакаш црвена нафта, на некои бензински (на повекето) викаат само во туба, а на некои викаат сам да си точиш во резервоар... а муабетот дека по грешка мустваиле црвена, не ми проаѓа ама ич...
што се однесува до дизните... јас ги мењав на фордот, бошови дизни (елементи) се по 800 денара комад. плус ке треба да земеш бакарни шајбнички и надворешна и внатрешна (по 30 денари комад) и ти давам совет да ја однесеш колата кај бошиста да ги смени и среди дизните, зашто само он може да го наштелова притисокот на дизната да работи според фабричните поставки. ако ја носиш кај бошиста, не треба шајбнички да зимаш, он ке среди се... ти само дизните однеси му ги...
бошист ке те крсти околу 2000 денари... толку ме прекрсти мене стојче, во влае...
Se toa ubavo i socuvano e puntoto, po skopjevo skoro i da nema punto od ovie sto ne e izdvakano na skolka, site se krsМомци , ми треба совет . Имено си ја продавам колата , веќе недела две , никој не се јавил сеуште. Ја дадов на пазар3 еднаш, не сум обновил огласот но си стои. на Реклама5 секојдневно го обновувам огласот, дури спуштив цена 2 пати, од 1770 на 1750 сега на 1700. Да не е што не ја сликав штотуку исперена гланц ? И плус е пишано дека има простор за договор за цена. Има некој искуство како во најбрз рок да се продаде автомобил. Знам дека не е сјајна ситуацијата финансиски во мкд , ама до толку? Па не продавам кола од 15к .... А да ја носам на автопазар, ако тоа сеуште постои во Скопје ? Да пуштам на локална ТВ оглас(Струмица) Некој друг огласник да ми препорачате ? пратив и на огласникмк.ком ...идивиди ... Хитно ми е стварно и мислам дека цената е повеќе од реална , еве огласот па слободно советувајте ме ако грешам некаде. Благодарам однапред.
http://www.pazar3.mk/mk/Listing/Detail/Index/883180?searchID=1141849&Idx=2
Google is your friend! Ќе го прашаш за PSA TU1 engine spark plugs да ти даде шифра по марка свеќици и ќе ја бараш по продавници.Koi svekici bi bile najdobri za citroen ax 1.1
Кога последен пат си проверил/сменил уље во моторотЗдраво
Имам две прашања во врска со мојот автомобил поло фох
Ми светнува сијалицката за улје и обртаите на моторот пагаат под 500 обртаи
само кога колата ја има постигнато работната температура и само кога менувам од
поголема во помала брзина??
Благодарам за помошта
супер е автопатот, се имам возено од венеција па се до прилеп по тој автопат и можам да кажам дека кај нас е најлош.Ве молам итно за помош, другар треба да дојде со ниска спортска кола во Скопје но прашува каков е патот од Прешево до Скопје, дали е погоден за ниска кола ?Дали патот е крпеници ?