Фан Клуб: Интер

Леј другар еден, тетоец, се селеше од Радишани у Аутокоманда, стиснат беше цигани да плаќа моравме со другари да го селиме све да му ебам, види што сум пропуштил бе да ти еам стиснатото тетовче бе да ти еам, па и бетер од циган у моментов корнам, дома ме избегнуваат ... мамата.

Као изигра Гуарин, тоа ме интересира само ...
Ќе глеам торент да симнам мада ја иам снимано али ме мрзи пред тв у дневна да глеам, ти ебам тетовецот да ти ебам.
За 30 минути супер изигра,он го изнуди пеналот по кој играчот на Џенова доби црвен картон, според мене Милито,Поли,Занети,Камбиасо и Гуарин најдобро изиграа!

Гуарин и Поли топ, уште Рики да се врати, од јуни и Кутињо... мераци.

Леј другар еден, тетоец, се селеше од Радишани у Аутокоманда, стиснат беше цигани да плаќа моравме со другари да го селиме све да му ебам, види што сум пропуштил бе да ти еам стиснатото тетовче бе да ти еам, па и бетер од циган у моментов корнам, дома ме избегнуваат ... мамата.

Као изигра Гуарин, тоа ме интересира само ...
Ќе глеам торент да симнам мада ја иам снимано али ме мрзи пред тв у дневна да глеам, ти ебам тетовецот да ти ебам.

Ке ја има снимка во 5 саат :D така да јас ке си навијам аларам и ке си гледам :)

Добра игра денес, напаѓачки фудбал прв пат по заминувањто на Мурињо

П.С слики од денешниот дуел можете да најдете тука, најчесто јас ги постирам, и по темите на фудбалерите ставам слики

Ја гледав во Десарет на МСИ со неколку интераши... капна солза радосница.

Livaja ne go piknal, Guarin odigra dobro?
Добро одигра, врз него и беше направен пеналот и црвениот за Џенова.
Ливаја не го пикна зашто Цезар доби црвен и тогаш беше последната замена, а претходно влегоа Гуарин и Оби.

Не го гледав мечот но можам да удрам претпоставка дека да не беше голот на крај од полувреме, и тоа у 2ра минута од продолжение на истото многу различен тек ќе имаше мечот и Интер немаше шанса да примат повеќе од 1 гол ...
Незнам што се пува пресиози, демек ни на мали тимови не им дале 4 голови кога 3 им беа од пенал а оној првиот уз ненормална среќа од корна ебате, клошар.

Таман деби за тренер на ваков тим, ја не веруем у случајности, може нешто да испадне од типов во иднина.

i ajvi i ovoj se same shit. milanista = merda, shto znachi gomno, shto znachi gomno se site milanisti, a i timov niven e gomno.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom