Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Леј другар еден, тетоец, се селеше од Радишани у Аутокоманда, стиснат беше цигани да плаќа моравме со другари да го селиме све да му ебам, види што сум пропуштил бе да ти еам стиснатото тетовче бе да ти еам, па и бетер од циган у моментов корнам, дома ме избегнуваат ... мамата.

Као изигра Гуарин, тоа ме интересира само ...
Ќе глеам торент да симнам мада ја иам снимано али ме мрзи пред тв у дневна да глеам, ти ебам тетовецот да ти ебам.
За 30 минути супер изигра,он го изнуди пеналот по кој играчот на Џенова доби црвен картон, според мене Милито,Поли,Занети,Камбиасо и Гуарин најдобро изиграа!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.678
Поени од реакции
59.807
Гуарин и Поли топ, уште Рики да се врати, од јуни и Кутињо... мераци.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Леј другар еден, тетоец, се селеше од Радишани у Аутокоманда, стиснат беше цигани да плаќа моравме со другари да го селиме све да му ебам, види што сум пропуштил бе да ти еам стиснатото тетовче бе да ти еам, па и бетер од циган у моментов корнам, дома ме избегнуваат ... мамата.

Као изигра Гуарин, тоа ме интересира само ...
Ќе глеам торент да симнам мада ја иам снимано али ме мрзи пред тв у дневна да глеам, ти ебам тетовецот да ти ебам.
Ке ја има снимка во 5 саат :D така да јас ке си навијам аларам и ке си гледам :)

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Добра игра денес, напаѓачки фудбал прв пат по заминувањто на Мурињо

П.С слики од денешниот дуел можете да најдете тука, најчесто јас ги постирам, и по темите на фудбалерите ставам слики

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.588
Поени од реакции
6.750
Ја гледав во Десарет на МСИ со неколку интераши... капна солза радосница.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Livaja ne go piknal, Guarin odigra dobro?
Добро одигра, врз него и беше направен пеналот и црвениот за Џенова.
Ливаја не го пикна зашто Цезар доби црвен и тогаш беше последната замена, а претходно влегоа Гуарин и Оби.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.007
Не го гледав мечот но можам да удрам претпоставка дека да не беше голот на крај од полувреме, и тоа у 2ра минута од продолжение на истото многу различен тек ќе имаше мечот и Интер немаше шанса да примат повеќе од 1 гол ...
Незнам што се пува пресиози, демек ни на мали тимови не им дале 4 голови кога 3 им беа од пенал а оној првиот уз ненормална среќа од корна ебате, клошар.

Таман деби за тренер на ваков тим, ја не веруем у случајности, може нешто да испадне од типов во иднина.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
i ajvi i ovoj se same shit. milanista = merda, shto znachi gomno, shto znachi gomno se site milanisti, a i timov niven e gomno.

Kajgana Shop

На врв Bottom