Фан Клуб: Јувентус

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Чекајте , Другари ! :D
Дај утре да тепаме против Наполи да се израдуваме , ма да и ова сеа кога го видов резултатот откако се вратив од град се израдував ненормално :) Убаво пишал Конте на ФБ оваа шанса не смее да се пропушти ...
Утре мотивирани сите на терен да ги тепаат Наполи и дај боже на крај на сезона 30та титула да освоиме ;)

F

FuckYouAll

Гостин
Тук да ве прашам јас нешто.
Дали би го ставиле во игра Лихт или Касерес ? :D

F

FuckYouAll

Гостин
Јас Барзаљи би го извадил.
Минатата против интер Келини требеше за двајцата да играт.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Наздравје нека ни е , Пирло аут до крајот на сезоната :( Се повредил на денешниот тренинг, лошо згазнал..... 3-6 месеци време на рехабилитација.... У КУРАЦ :mad:

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Априлилили момци. Пу пу , оваа сезона е една од најдобрите со оглед на повреди. Претпоставувам тајната на успехот е некоја нежна масажерска екипа :icon_lol: :drk:

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Априлилили момци. Пу пу , оваа сезона е една од најдобрите со оглед на повреди. Претпоставувам тајната на успехот е некоја нежна масажерска екипа :icon_lol: :drk:
Јака физичка и кондициона спремност, поинтензивни тренинзи и се гледаат резултати, нешто што го немавме цели 4 години, уште да имавме врвен голгетер (да не беа циции летово нашиве (n)) титулата уште сега ќе ни беше загарантирана, како и да е утре е меч топка :)

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Наздравје нека ни е , Пирло аут до крајот на сезоната :( Се повредил на денешниот тренинг, лошо згазнал..... 3-6 месеци време на рехабилитација.... У КУРАЦ :mad:
Од памет ме извади нездрав,ауфффф:sick:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Тажна вест... Бориело порачал дека утре ќе даде гол ...

Kajgana Shop

На врв Bottom