Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Кога ќе ми текне, дека вечер треба да навивам за тимот што не тепа 3:2:cautious:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Дали убаво читам или очите ме лажат фан4ињата на фарса имаат влажни сништа :pos:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Страшни голови. Свака част, нема што друго да се каже.
Eптен слабо од Осасуна, сега 5 ќе јадат до крај.

Едит: 0-3:icon_mrgr:

Член од
1 март 2009
Мислења
8.639
Поени од реакции
10.397
Абе никој не ни очекуваше нешто од Осасува, чекај допрва идат Солдадо, Фалкао, Љоренте, Муниаин и дружина

Еден потег е само доволен за да исчезнат тие 3 поенчиња ( сена, газорла, слободен.. ју ноу ват ај мин)

пс. добро е на торес шо му тргна, сега и Солдадо и Љоренте сигурно ќе бидат мотивирани да се докажат на утакмиците со реал ( за место во шпанскиот тим за европското)

R

Rigel Kent

Гостин
Лелееееееее пак ли? :D
Ајде молим те просветли не која беше помошта на оваа утакмица. :)
Ja napolnivte celata tema za eden natprevar vo koj ste bile navodno "osteteni" ama ete se si se vrati na normala pocnaa vakvi nikakvi sudii da vi stavaat ;)

O

ob1

Гостин
Ja napolnivte celata tema za eden natprevar vo koj ste bile navodno "osteteni" ama ete se si se vrati na normala pocnaa vakvi nikakvi sudii da vi stavaat ;)
Добро, по втор пат, кажи во натпреваров во која точно ситуација не оштети судијата?
Уствари не, кажи ми дали воопшто го гледаш натпреварот?

R

Rigel Kent

Гостин
Добро, по втор пат, кажи во натпреваров во која точно ситуација не оштети судијата?
Уствари не, кажи ми дали воопшто го гледаш натпреварот?
Ne tvrdam deka direktno vi pomognal , sepak zasluzena pobeda no taa konstantna pomos od sudii se vraka.Konkretno vo ovoj duel isklucuvanje na gostinskiot trener na pocetok na natprevar po samo eden prigovor , prekrsokot za sloboden na Ronaldo go nemase , i eve samo sto pustiv crven im dal .
--- надополнето: 31 март 2012 во 21:47 ---
Како е можно секогаш помалите тимови кога играат со Барселона да даваат 200% од нив, а со Реал да не се залагаат... набрзо Филе со ваква изјава.:)
Mene drugo ne mi e jasno , kako moze Madrid protiv vakvi ekipi da rastura a protiv Barca da deluvaat izgubeno:)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Едно е сигурно:Некој не сака Осасуна да биде шампион.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
пс. добро е на торес шо му тргна, сега и Солдадо и Љоренте сигурно ќе бидат мотивирани да се докажат на утакмиците со реал ( за место во шпанскиот тим за европското)
Љоренте уште вечерва има шанса да се покаже.

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Ne tvrdam deka direktno vi pomognal , sepak zasluzena pobeda no taa konstantna pomos od sudii se vraka.Konkretno vo ovoj duel isklucuvanje na gostinskiot trener na pocetok na natprevar po samo eden prigovor , prekrsokot za sloboden na Ronaldo go nemase , i eve samo sto pustiv crven im dal .
--- надополнето: 31 март 2012 во 21:47 ---

Mene drugo ne mi e jasno , kako moze Madrid protiv vakvi ekipi da rastura a protiv Barca da deluvaat izgubeno:)
:place::place::place::place:

A

apidrone

Гостин
А Мурињо со Виљареал оправдано беше исклучен, сеа Реал помош имале зашо го исклучиле тренерот на Осасуна?
Како тоа немало фаул врз Роналдо (што не знам и зошто се дискутира при 1-3)? А со Виљареал тоа?
Озил директен црвен доби зашто „му аплаудирал“ на педерчено, вие се буните зашо судијава прво му покажува жут, овој не престанува да збори, и му даде уште еден, за истата работа. Да бе, стварно помош.

Kajgana Shop

На врв Bottom