Лелееееееее пак ли?Golema pomos za Zadrid od "Zalizaniot"![]()
Ja napolnivte celata tema za eden natprevar vo koj ste bile navodno "osteteni" ama ete se si se vrati na normala pocnaa vakvi nikakvi sudii da vi stavaatЛелееееееее пак ли?
Ајде молим те просветли не која беше помошта на оваа утакмица.![]()
Добро, по втор пат, кажи во натпреваров во која точно ситуација не оштети судијата?Ja napolnivte celata tema za eden natprevar vo koj ste bile navodno "osteteni" ama ete se si se vrati na normala pocnaa vakvi nikakvi sudii da vi stavaat![]()
Ne tvrdam deka direktno vi pomognal , sepak zasluzena pobeda no taa konstantna pomos od sudii se vraka.Konkretno vo ovoj duel isklucuvanje na gostinskiot trener na pocetok na natprevar po samo eden prigovor , prekrsokot za sloboden na Ronaldo go nemase , i eve samo sto pustiv crven im dal .Добро, по втор пат, кажи во натпреваров во која точно ситуација не оштети судијата?
Уствари не, кажи ми дали воопшто го гледаш натпреварот?
Mene drugo ne mi e jasno , kako moze Madrid protiv vakvi ekipi da rastura a protiv Barca da deluvaat izgubenoКако е можно секогаш помалите тимови кога играат со Барселона да даваат 200% од нив, а со Реал да не се залагаат... набрзо Филе со ваква изјава.![]()
Љоренте уште вечерва има шанса да се покаже.пс. добро е на торес шо му тргна, сега и Солдадо и Љоренте сигурно ќе бидат мотивирани да се докажат на утакмиците со реал ( за место во шпанскиот тим за европското)
Ne tvrdam deka direktno vi pomognal , sepak zasluzena pobeda no taa konstantna pomos od sudii se vraka.Konkretno vo ovoj duel isklucuvanje na gostinskiot trener na pocetok na natprevar po samo eden prigovor , prekrsokot za sloboden na Ronaldo go nemase , i eve samo sto pustiv crven im dal .
--- надополнето: 31 март 2012 во 21:47 ---
Mene drugo ne mi e jasno , kako moze Madrid protiv vakvi ekipi da rastura a protiv Barca da deluvaat izgubeno![]()