F
FuckYouAll
Гостин
Да бе 4-4 , ако не едната со 1.30 другата сигурно ќе ме заебит, мамето швабско.
Исто, исто.На едно другарче дортмунд му ги извади 15.000 од џеб во 90
Од долгогодишно искуство имам заприменото дека кога ќе ти згрешат утакмица не треба да се сторнира тикетот....Челзи 2ка, Реал 2ка, Борац 1, Смедерево 1, Рединг 2ка и паѓам на умрените Порсмунт 1-5 дома изгубија од Барнли.. а кој малер не ми се верува наместо Портсмунт ми ја ставија по грешка Питерборо на 3.2 кец и јас отидов ја сменив во Портсмунт а не ми е првпат веќе 3ти пат во последните 3-4 месеци по грешка таа што ми ја ставаат испаѓа а на мојата паѓам
мене пред една недела така Реал мадри со Виљареал ја изиграв два во два и ми ја згрешија ми ја напишаја севиља два во два 4 коефициент..намерно го оставив и влезе а Реал заврши 1-1...ако играш со мала сума навистина вреди да го оставиш така бидејќи многу пати ми се има случено таа што ќе ми ја згрешат да влези!Челзи 2ка, Реал 2ка, Борац 1, Смедерево 1, Рединг 2ка и паѓам на умрените Порсмунт 1-5 дома изгубија од Барнли.. а кој малер не ми се верува наместо Портсмунт ми ја ставија по грешка Питерборо на 3.2 кец и јас отидов ја сменив во Портсмунт а не ми е првпат веќе 3ти пат во последните 3-4 месеци по грешка таа што ми ја ставаат испаѓа а на мојата паѓам