Поплаки

F

FuckYouAll

Гостин
Да бе 4-4:facepalm: , ако не едната со 1.30 другата сигурно ќе ме заебит, мамето швабско.:mad:

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
То Шваби Гнасни :mad: ... Сношти на Шалке денес на Дортмунд..... Мрш да ви го мочам атрактивниот фудбал , убав за око жими стапо убав , киксери едни.. Шо одбрана имаш бе 4 гола прима Дортмунд за 20 минути игра... 4тиот гол у 93 минута. па ајде бре 2ца штопери еден до друг , Дрва дрвосани

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.251
Поени од реакции
19.536
Ги фаќам кошарките од Евро Лига...
Билбао 1 на хендикеп,Олипијакос-Сиена _151 кош.на друго ливче Олипијакос да не даде 78 коша,и паѓам на Дортмунд...:D
Имав сенс дека ќе заебат некоја утакмица Дортмунд,се мислев дека ќе кикснат со Келн минатото коло,ама сега беше времето:tapp:
Нормално е шо дома ќе кикснат кога цел свет ги игра...:)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.964
Neznam sta reci koju poruku poslati :гик:
Во ден каде што сите разултати излегоа, јас ПАЃАМ НА ЕДНА as always :mad:
Слептор, се двоумев до последен миг, дали Ле Ман-Монако да ја играм 1 или 0-2 гола. Толку бев сигурен дека ќе биде 0-2 гола, и ја ставив 1Х на крај :mad:
И завршува 0-1.... БРАВО!
За 100-че имав добивка 5 000 :(

Ги фатив, Дортмунд 3+, Карлсруе аматери 4+, Бастиа 1, Шатору 1, Клермонт 1, Ниорт 1 и Алтах 1 :(
Вака потешки типови еднаш во сто години се погаѓа да испаднат, и увек мора да паднам на ебан двознак 1Х!

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
На едно другарче дортмунд му ги извади 15.000 од џеб во 90:tapp:

Јас ја играв х2 ама ебаната болоња еден ебан гол неможе да му даде на метц. ГГ ја имав за 8000, само тие!!!

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.419
Поени од реакции
16.698
На едно другарче дортмунд му ги извади 15.000 од џеб во 90:tapp:
Исто, исто.
На другар за 15.000 само Дортмунд го паѓа. А се двоумел дали 1&3+ или ГГ3+ и нормално ја одбрал првата опција :D

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.901
Поени од реакции
6.978
Па кој кур ја играте Дортмунд 1, последните 21 утакмица им беа 17-4-0, секоја следна утакмица е можен пораз или во најмала рака може да си ја бркате да не тепа 1X, X2..вчера беше милина за играње Х2 3.33 коеф. само ја врзав со други (хол. 2) кои ме паднаја. Не се богови Дортмунд ебаго, секое следно коло ќе ги бркам да изгубат. Таман следните две кола со Волфсбург и Баерн порази и оп ете го Баерн пак прв :D иако Дортмунд ми е омилен тим од Германија :)

А

Анноун

Гостин
baern 2 , fulham 1 , smederevo 1 (y)
city 1 :eek:

1000 уплата , 6000 добивка

најсмешното е што сити последна ја ставив , мислејќи дека ми треба уште еден меч за да ми се смета супертип некоја од дугите утакмици.

дури денес видов дека немам супертип коефициент на другите утакмици . ќе земав 5000 , вака .!.

Tomasino

Член од
19 март 2009
Мислења
9.251
Поени од реакции
19.536
Ај шо ме поеба Сити,ме поеба,се случуваат :гомце:..
Се чудам како е можно екипа како Сити да прими 3 ебани гола од Сандерленд?:нинџ:
Алооо Сандерленд да ти акни 3 гола за 55 минути....
Бентнер дрвото почна да дава голови,дури и да асистира:facepalm:
Неам рационален коментар на овај факт,навистина,ретко и би имал некој,макар и тотален фудбалски лаик....
Подобро без одбрана да играа денес...
Криво ми е само шо куртулија и извадија бод,требаше да изгубат....:mad:
Која распашана команда е Сити,чудо нешто...
Го нема Агуеро кој ќе дај гол?
Го извади Манчини единствениот креативец Силва,и сака резултат:?
Со кои играчи?
Кретен како Балотели,играч пишман аџија како Тевез:D +тренер(читај ДУДУК)како Манчини манекенот.....
Ќе се степаа кој да изведи слободен удар...:facepalm:како дечиња мали...
И овие кретени и нарциси сакаат да освојат титула пред една величина како Јунајтед?
Каде бе златни?:гомце:Не е ни чудо шо Јунајтед е на местото кај шо е....
НЕМАТЕ ФАЦА ВИЕ ЗА ШАМПИОНИ БЕ!!!

М

Мартин`

Гостин
Челзи 2ка, Реал 2ка, Борац 1, Смедерево 1, Рединг 2ка и паѓам на умрените Порсмунт 1-5 дома изгубија од Барнли.. а кој малер не ми се верува наместо Портсмунт ми ја ставија по грешка Питерборо на 3.2 кец и јас отидов ја сменив во Портсмунт а не ми е првпат веќе 3ти пат во последните 3-4 месеци по грешка таа што ми ја ставаат испаѓа а на мојата паѓам :eek:

Tomasino

Член од
19 март 2009
Мислења
9.251
Поени од реакции
19.536
Челзи 2ка, Реал 2ка, Борац 1, Смедерево 1, Рединг 2ка и паѓам на умрените Порсмунт 1-5 дома изгубија од Барнли.. а кој малер не ми се верува наместо Портсмунт ми ја ставија по грешка Питерборо на 3.2 кец и јас отидов ја сменив во Портсмунт а не ми е првпат веќе 3ти пат во последните 3-4 месеци по грешка таа што ми ја ставаат испаѓа а на мојата паѓам :eek:
Од долгогодишно искуство имам заприменото дека кога ќе ти згрешат утакмица не треба да се сторнира тикетот....
Многу пати имам фатено со згрешени утакмици...а и неколку пати имам преправано и паѓано како тебе....
Еднаш(пред 7,8 години) наместо ПСВ двојка со 1.50 ми згрешија ми ја пишаа Розендал двојка со 5 коеф...
И намерно го оставив така ливчето...
И добитно беше,преку 30 и кусур илјади фатив тогаш....
Е сега,ако уплаќаш поголема сума,не е сеедно дали ќе ти ја згрешат планираната утакмица со некоја random утакмица....
Ако имаш да жртвуваш некој денер вреди да се проба со непланирана утакмица...
Отсега а ми згрешат по нивна грешка ги оставам,нека трчаат....

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
Малага трупци :facepalm: кај не победите па и еден гол не можете да дадете барем.

Еден автобус и на купче во него Малага, Манчестер Сити, Минхен 1860, Леверкузен и прваец у печките на Фени:mad:!!!!

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.338
Поени од реакции
5.366
Cork City во петокот :tapp::tapp::tapp:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
мене пред една недела така Реал мадри со Виљареал ја изиграв два во два и ми ја згрешија ми ја напишаја севиља два во два 4 коефициент..намерно го оставив и влезе а Реал заврши 1-1...ако играш со мала сума навистина вреди да го оставиш така бидејќи многу пати ми се има случено таа што ќе ми ја згрешат да влези!

Kajgana Shop

На врв Bottom