Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Исто и јас пред месец дена ја играв стеауа дома со плоиести двојна шанса х2, дечкото ми jа згреши, искуца 1 а јас будала ја преправив во х2 и само таа ме падна:tapp:
Минатиот викенд истиот момак ја имав играно Ла Коруна ГГ прво пол. он по грешка ја искуца 1 ПП, не ја преправив и излезе.

Инаку денеска од 6 натпревари 4 ме оборија. Guess I'm losing the touch bro...:(

Како бе може, јас кога ќе изиграм 3+ 2 пати да се вади топката од линија. Ти ебам Ливерпул скапан, нека испаднат у друга лига да не ги гледам више!!!

Овие Фиорентина вака како шо ги гледам , ќе ги личи со Ночерина да си ги одмерат силите во СЕРИЈА Б.

јас да сум на место на навивачите , ќе им влезам и ќе ги скршам од ќотек сите до еден .

ja sum eban baksuz....prvo fiorentina,pa ergotelis pa juventus gg ,vcera albinolefe,herta ,vo petokot cork city i toa se na razlicni tiketi ....da si kasnes od madeto....kopiljska rabota :mad:

Зошто сум баксуз ?? :place:
Јуве -1
Селта - 1
Сосиедат 3+
и
Еспањол - Виљареал ГГ ( крвта нивна )
smiley-angry012.gif

Андерлехт :mad::mad::mad:

Ме отепаја денес :tapp:

Титула да не земите мочковци едни !!!

Оклахома и Броус Баскетс хендикеп 1ги фаќам, Њукасл 1 и Ајакс 1&4+, Валчеа жените ракомет 1 и последна ја чекав Мареј да го тепа Ѓоковиќ. :tapp: 77 коефициент на 50 имаше околу 3800.
Не измислив дека двапати по ред нема теорија Новак да изгуби од никаквиов, ама изумив дека пред 3-4 недели изгубил од него, а и од Иснер загуби Новак пред некоја недела и тоа ме наведе дека можда е у некоја криза, а омилен тенисер ми е... Голем кикс

Овој викенд беше ептен малерозен, на 5 лифчиња само по 1 ме турна ..
2ir94xg.jpg

Валенсија ..

119y0ko.jpg

Сити ..

kesr9d.jpg

Пак Сити ..

u9fls.jpg

ПСЖ во 90' мин на двознак ..

59wjd5.jpg

Услов 4/6, ги фаќам фиксовите а доле фаќам 3/6 ..

Поголем баксуз досега не сум бил :mad:

Вчера само Хјустон 1, заврши нерешено. Денес само Чикаго 1, кој изгуби од Хјустон дома. Да ти ебам среќата скапана.

Ме турна една утакмица 3+ ми беше и 2-0 заврши... Хадиз некако и беше името нз.. :tapp:

Ласк Линз... мамето в пизда да им го наебам, 89 гол примаат:mad: последна ја ставам да ти се плукнам и на коеф 1.35.

nWe9I.jpg

Welcome to the club.
44 коефициент. Нека умрат сите до еден!!!!

ТНС кај ги најдов :@
Бирмингем -2
Барса 1
Баерн 1
Стоусор 1
Мајами 1
Мемфис 1
и кај ги најдов ТНС мамето нивно :@

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom