NBA 2K12

• Креатор на темата Креатор на темата GreenRoot
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ли ке биде на насловна во новата NBA 2K12

• Лери Брд

Гласови: 15 26,8%
  • Меџок Џонсон

Гласови: 13 23,2%
  • Мајкл Џордан

Гласови: 32 57,1%

• Вкупно гласачи
    56
Имам едно прашање, од дамна ја немам играно играва. Има некој апдејти за играва, и каде може да ги симнам?

Пробав едни слајдери заедно со Албис реалистик ростер и бајаги пореална ми е некако.И многу поинтересна за играње.

Го конектирав контролерот од PS3 и ептен е добро сега играњето. Него каде да симнам трансфери и пачови. Гледам дека и слајдери менувате, па ако може да ми кажете кој е добар и од каде да го симнам. Се разбира и како да го ставам

Ц ЦЦ ова онлајн играва е срање.. одма дисконект дава и никаква графика ..

Ај некој ако може да помогне..Ја симнав од Замунда ваљда инсталирав како што треба и ми дава..
Fatal eror.
The dynamic library "rld.dll" failed to load
1.The file was copiet over the same folder as the cracked executable
2.The antivirus software is not false - delecting the file

Помош?

денеска ја симнав за прв пат 2К12, иначе ја играв 2К11 до пред 3,4 месеци
баш да видам шо има подобрено, а немам играно "my player", гледам шо пишите доста интересно звучи
и веќе скисна ми на секоја нова 2К да го слушам Кевин Харлан како коментатор. па дај мајката нека го стават Марв Алберт, Мајк Фратело, Мајк Брин, Џеф Ван Ганди и ние да си одбереме кој сакаме, вака досадно стана со Кевин Харлан

Људи имам проблем, имам играчница у Тетово со ПС3 и ја имам играва, пред месец дена напраев апдејт на играва со новие играчи и такви ствари, али сеа неам интернет а 2к имаат лајв неделен апдејт, и сеа некои играчи као Брук Лопез, Ендру Бајнам и Берон Дејвис са повредени, и овералот им е значително намален и не се способни за игра, дали постои некоја можност ја да го средим тоа без да праем пак апдејт или мора ???

Људи имам проблем, имам играчница у Тетово со ПС3 и ја имам играва, пред месец дена напраев апдејт на играва со новие играчи и такви ствари, али сеа неам интернет а 2к имаат лајв неделен апдејт, и сеа некои играчи као Брук Лопез, Ендру Бајнам и Берон Дејвис са повредени, и овералот им е значително намален и не се способни за игра, дали постои некоја можност ја да го средим тоа без да праем пак апдејт или мора ???
Пробај, Оптионс-Лоад/Сејв оптионс-Упдате Ростер мислам беше нешто стај го на ОФФ.

ako moze nekoj da mi kaze kod za da napravam akaunt ???

Излезе најновиот пач, сакав да го инсталирам и ми го јавува ова
2cy0d3r.png

ај ако некој може,да ми даде линк за да симнам коментатор за играва,незнам шо му стана одеднаш нема кометатор.:)
Фала однапред

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom