(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Не може да има,сигурно има !:helou:
П.С Да не знае некој кај игра Тиаго Невес ?Што игра за бразислката репрезентација,ауу детето е :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Абе имево ми е непознато. Би требало по бразилскиве клубови да игра.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Руни е земен 3-4 коло на почеток на сезона, после натпреварот со Евертон кој заврши 0-0 на Олд Трафорд.
А на пријателски таа година во америка растуравме, не без пораз, туку и без реми ги завршивме натпреварите:helou:

G

Gray Foxx

Гостин
Руни е земен 3-4 коло на почеток на сезона, после натпреварот со Евертон кој заврши 0-0 на Олд Трафорд.
А на пријателски таа година во америка растуравме, не без пораз, туку и без реми ги завршивме натпреварите:helou:
Сосема точно, ама младиот човек ни е нешто збунет.
Иначе Бербатов која бројка мислите дека ке ја земе?
Ја мислам 14 на Смит не му бега.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Абе имево ми е непознато. Би требало по бразилскиве клубови да игра.
Еј детето е ЅВЕР !Еден гол од слободен и пак еден од 20-25 метри и даде на Кина...:vozbud::vozbud:Ако знае некој каде игра нека каже:vozbud:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе чомбе не знам кај сум се помешал ама не коментирам веќе за тоа пошто меморијава не ме држи за 2004 многу. Тогаш ми беа полуматури и слично па не се сеќавам на се туку ај он топик да се вратам. Ова ликнов легендиве наши кога ги видов. Да дека поголемиот дел од овие кога играа фудбал јас не бев планиран ама ова што ги има од оваа најнова генерација гигс и сколс кои сеуште играат. тук

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Абе чомбе не знам кај сум се помешал ама не коментирам веќе за тоа пошто меморијава не ме држи за 2004 многу. Тогаш ми беа полуматури и слично па не се сеќавам на се туку ај он топик да се вратам. Ова ликнов легендиве наши кога ги видов. Да дека поголемиот дел од овие кога играа фудбал јас не бев планиран ама ова што ги има од оваа најнова генерација гигс и сколс кои сеуште играат. тук
И Гери Невил:smir:

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26

navivacite na fc united of manchester, klub koisto sami si go formiraa kako protest na vleguvanjeto na glazer vo man. utd kako i protiv moderniot fudbal i skapie vleznici . Bravo za deckive , kakva lojalnost , kakva lubov. Ne znam tamu 7ma liga se a na gostuvanja gi ima na gostuvanja po 1000 dusi

G

Gray Foxx

Гостин

navivacite na fc united of manchester, klub koisto sami si go formiraa kako protest na vleguvanjeto na glazer vo man. utd kako i protiv moderniot fudbal i skapie vleznici . Bravo za deckive , kakva lojalnost , kakva lubov. Ne znam tamu 7ma liga se a na gostuvanja gi ima na gostuvanja po 1000 dusi
За жал за Манчестер дај хард навивачите избегаа и си оформиа клуб. Сега на Олд Трафорд има само деца и старци со пуканки. Не е таа атмосфера шо беше пред 2004, ама нема веза.
Мн ги поштуам дечките. Сега мислам дека се во конференција, ама не сум сигурен.

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
За жал за Манчестер дај хард навивачите избегаа и си оформиа клуб. Сега на Олд Трафорд има само деца и старци со пуканки. Не е таа атмосфера шо беше пред 2004, ама нема веза.
Мн ги поштуам дечките. Сега мислам дека се во конференција, ама не сум сигурен.
Sega za koj klub tie navivaci navivaat koga im e vo srceto Manchester. :helou:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Клубот е во осма лига, за четири години мислам од десетта во осма отидоа, читав порано за клубов.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom