(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе за официјални вести чекам само од оваа страна WWW.MANUTD.COM кога тука ќе кажат дека е земен готово е, додека тука не пише не верувам. Или пак на CNN да глеам снимки како го држи дресот од јунајтед некој.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.129
Поени од реакции
1.731
ајде ајде нека дое берба па ке бидеме туто комплето за оваа сезона. А тоа шо викате за САФ да да се согласувам дефинитивно чоекот е најголем ѕвер

G

Gray Foxx

Гостин
Според странава која ја читам а не е од типот на гол и слично Берба треба да е наш пред мечот со Њукасл, еве и предходната недела кажаа дека Ван Дер Варт е пред потпис со Реал и за два дена стварно дојде па очекувам и овојпат да не погрешат во проценките зошто секогаш пишуваат информации од официјални извори
Брачко чим таму горе има збор soccer се знае колку е саатот. Види и згрешиле кога ке игра Манчестер бе, бескичмењаци. Ја да ти кажам странички кои се веродостојни:
www.football365.com
www.premierleague.com
www.planetfootball.com
Доста ти се. Интересно и на овие страни го пишува истото за Бербатов значи стварно за два дена е наш играч. Ај со срека му е, иако песимист сум за овој трансфер.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Брачко чим таму горе има збор soccer се знае колку е саатот. Види и згрешиле кога ке игра Манчестер бе, бескичмењаци. Ја да ти кажам странички кои се веродостојни:
www.football365.com
www.premierleague.com
www.planetfootball.com
Доста ти се. Интересно и на овие страни го пишува истото за Бербатов значи стварно за два дена е наш играч. Ај со срека му е, иако песимист сум за овој трансфер.
Ееее и јас бев песимист кога го земавме Руни знам имавме турнеа во америка некој пријателски куп. И првиот меч играше посрано и изгубивме 3-0 ама глеј денес. ЅВЕР

G

Gray Foxx

Гостин
Ееее и јас бев песимист кога го земавме Руни знам имавме турнеа во америка некој пријателски куп. И првиот меч играше посрано и изгубивме 3-0 ама глеј денес. ЅВЕР
Хехе. Немој вака другарче, не пијам нафта ја.
Руни го земавме на 31 Август и тоа повреден. Дебито за Манчестер му беше во ЛШ против Фенербахче каде што постигна фамозен ХЕТТРИК.
Која турнеја си ја гледал ти па и сме изгубиле 3-0 ејјј....

Ај може играчот си го згрешил.:smir:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.965
Поени од реакции
23.135
само нека дојде он ферги ке му најде место верувам дека ке се снајде и јас не бев срекен со го земавме тогаш руни а денес детето игра феноменално лани се заеба со повредите ова година очекувам многу од него

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.916
Поени од реакции
11.694
Ај баш да видам дали ќе дојде за 48 саати и дали во недела ќе дебитира со гол Бербатот :pos:
Ама ќе биде празник тоа, пошо многу го сакам и мора едно дресче да се нарача од него, нормално ако се реализира се :)

Long Live United

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Хехе. Немој вака другарче, не пијам нафта ја.
Руни го земавме на 31 Август и тоа повреден. Дебито за Манчестер му беше во ЛШ против Фенербахче каде што постигна фамозен ХЕТТРИК.
Која турнеја си ја гледал ти па и сме изгубиле 3-0 ејјј....

Ај може играчот си го згрешил.:smir:
Абе чоек знам го земавме во паќето со алан смит и уште еден. Тогаш земавме тројца играчи и баш знам убаво се сеќавам на А1 даваа пренос од тој купот во америка. Не верувам да сум згрешил.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Ај чек ја убаво да проверам зошто знам годината кога беше купов земавме тројца играчи. 100% сум сигурен дека еден беше смит и мислам дека другиот беше руни ама уште еднаш ќе проверам.

Еве знам дека убаво пишав еве и смит истата година http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/l/leeds_united/3723993.stm

Еве уште еден линк за тоа

http://www.bbc.co.uk/manchester/have_your_say/2004/04/06/autographs.shtml

G

Gray Foxx

Гостин
Ај чек ја убаво да проверам зошто знам годината кога беше купов земавме тројца играчи. 100% сум сигурен дека еден беше смит и мислам дека другиот беше руни ама уште еднаш ќе проверам.

Еве знам дека убаво пишав еве и смит истата година http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/l/leeds_united/3723993.stm

Еве уште еден линк за тоа

http://www.bbc.co.uk/manchester/have_your_say/2004/04/06/autographs.shtml
Лелелелееле.:tapp: Дете, се читаш ли шо пишуеш?
Шо има врска сеа Смит шо потпишал таа година? Ја не ти реков за тоа.
Ти реков за Руни дека грешиш, и дека немаме изгубено 3-0 на турнеја во Америка. Руни потпиша на 31 Август. Крај

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Сликањето на тимот на Јунајтед за оваа сезона било одложено за во петок. може да има ова некаква врска со ангажирањето на Бербатов!

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Лелелелееле.:tapp: Дете, се читаш ли шо пишуеш?
Шо има врска сеа Смит шо потпишал таа година? Ја не ти реков за тоа.
Ти реков за Руни дека грешиш, и дека немаме изгубено 3-0 на турнеја во Америка. Руни потпиша на 31 Август. Крај
Епа изглеа за смит су мислел што знам. Не знам ај ме помешавте сеа. Ај не ова веќе не се противам зошто меморијава од вчера едвај ме држи а за од 2004 не зборам веќе

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Сликањето на тимот на Јунајтед за оваа сезона било одложено за во петок. може да има ова некаква врска со ангажирањето на Бербатов!
Не може да има,сигурно има !:helou:
П.С Да не знае некој кај игра Тиаго Невес ?Што игра за бразислката репрезентација,ауу детето е :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom