- Член од
- 25 јануари 2009
- Мислења
- 2.008
- Поени од реакции
- 917
nemoj ke se urocite ko so inter....Ја ка фан на Барселона ги поштуем ептен Милан и сакам да земат Сериа А али сега на Кампот нема што да бараат. Све мислим дека ќе заврши 2-1 или 3-1.
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
nemoj ke se urocite ko so inter....Ја ка фан на Барселона ги поштуем ептен Милан и сакам да земат Сериа А али сега на Кампот нема што да бараат. Све мислим дека ќе заврши 2-1 или 3-1.
И Милан 1 гол требит да постигнитСе правиш дека неразбра или...?? Барса на реваншот со Интер требаше да постигне 2 гола додека со Милан еден.
За вториот натпревар не би рекол дека Барса се сигурни победници сепак се работи за Милан кој знаеме дека и во неговите најслаби сезони секогаш бил спремен за изненадуванје во ЛШ.
Ако праиме разлики,спореди го истиот терен против Арсенал и против Барса....Да не ја тупиме.....Не е теренот проблем...Ол дју риспект ама глупаво е бунењево на Барселона до УЕФА за теренот. Не знам дали видовте Бенфика на каков терен играше во 1/8 со Зенит. Сан Сиро за таа во Русија е Вембли.
--- надополнето: 30 март 2012 во 13:41 ---
А ова што му го прават на Баерн (сега го прочитав Боби) е смешно во најмала рака. Што се мешаат во правење картони? Па кога сака кој сака нека си направи картон. Сешто.
Иниеста играше сепак тоа е Барса за Баерн незнам како ќе биде најверојатно суспензија на Швајни од 2 утакмициИ не само што не наполна со жолти картони судијата со Марсеј у извештајот за натпреварот напишал дека Швајни намерно направил жолт картон за да игра 100% против Реал.
И сега УЕФА ќе го разгледа случајот.Можна е одлука за 2 натпревари суспензија. Што значи нема да игра со Реал дома.
Лани имало ист случај со Иниеста за полуфиналето со Реал, ме интересира што одлука донесе УЕФА тогаш?
Годинава не е тоа правило. Некој вика дека се бришат после полуфиналето, за сите да играат у финале(освен директен црвен), а што прочитав официјалните правила дека уопште не се бришат оваа година. УЕФА станаа ко формула еден, как ќе им текне така си праат. А тој судијата читам сега интервју со Швајни, му рекол по натпреварот:А зошто правел Швајни жолт, нели имаше правило во полуфинале да се бришат жолтите картони?
Ќе видиме како ќе се одвиваат работите. Сигурно е дека УЕФА ќе покрене истрага.bundesliga.de: You picked up your third yellow card of the tournament and are suspended for the return. With Bayern 2-0 up, you can probably live with that..?
Schweinsteiger: It's already been suggested to me that it was a clever move. But it wasn't intentional. I'm annoyed about the booking, firstly because playing in the return would have helped a lot to get me back into the rhythm of things, and also because it hampered me for the rest of the game. I asked the ref why he'd booked me for my very first foul and he replied that he wasn't perfect either.
И шо онака веќе долго време играме без него, Тони Крос е технички подобра верзија од него...Иниеста играше сепак тоа е Барса за Баерн незнам како ќе биде најверојатно суспензија на Швајни од 2 утакмици![]()
А теренот на Сан Сиро против Барса е Вембли во споредба на истиот против Арсенал.Ол дју риспект ама глупаво е бунењево на Барселона до УЕФА за теренот. Не знам дали видовте Бенфика на каков терен играше во 1/8 со Зенит. Сан Сиро за таа во Русија е Вембли.
--- надополнето: 30 март 2012 во 13:41 ---
А ова што му го прават на Баерн (сега го прочитав Боби) е смешно во најмала рака. Што се мешаат во правење картони? Па кога сака кој сака нека си направи картон. Сешто.
сигурно нешто му има преречено или изглумено бидејќи не ми се верва од обична консултација да има добиено жолт..дотолку кретен да беше судијата??
Се знае што е работата. Марсеј-Баерн ја судеше Шпанецот Веласко Карбаљо, судија кој е роден и живее во Мадрид. Со кој игра Баерн во полуфинале? На кого му одговара Баерн да имаат отсутни играчи во полуфиналето?ма не бее..незнам кој играч направи старт,судијава извади одма жолт и Лам отиде накај судијата да се побуни најверојатно зошто судијата вадеше жолт за стартот и овој му го закачи него жолтиот,а после и на играчот за стартот
Даа бе како не ни текна порано ова е местенка од Реал, леле колку сме глупи значи АХА заради нив е сета оваа работа види мајката... добро бе пичкаму матерна колку години имате ај малце повозрасно размислувајте срамота е ова е КајганаФорум не е форум од маало со 12 регистрирани членови ве чита народ овде, мислете малку...Се знае што е работата. Марсеј-Баерн ја судеше Шпанецот Веласко Карбаљо, судија кој е роден и живее во Мадрид. Со кој игра Баерн во полуфинале? На кого му одговара Баерн да имаат отсутни играчи во полуфиналето?
UEFADRID!![]()
Прво, гледам дека си опериран од смисла за хумор, а второ иако ова е повеќе на шега напишано, не е далеку од реалноста.Даа бе како не ни текна порано ова е местенка од Реал, леле колку сме глупи значи АХА заради нив е сета оваа работа види мајката... добро бе пичкаму матерна колку години имате ај малце повозрасно размислувајте срамота е ова е КајганаФорум не е форум од маало со 12 регистрирани членови ве чита народ овде, мислете малку...
Браво, сега ќе ви дада да го земете по еднаш затоа што сте и дале на Барса 4 гола. Ако ви е малку, кажите и мие да ви го дадемо по еднаш...уствари забраев, ви го дадовмо лани.Друг јак момент се јаднициве за Реал што навиваат. Милан со Барса има 3 утакмици одиграно само сезонава, на тие утакмици имаат еден пораз и две нерешни, и дадено 4 гола. Мислам дека Мурињо да го имаше овој скор досега ќе беше почесен претседател на Реал а и можда стадионот по него ќе го крстеа. Реал нема 4 гола против Барса во сите 7-8 утакмици шо ги изиграа со Барса топтан заедно откако е дојден Мурињо, а можда и со Пелегрини пред тоа.
Да бе и куќни пријатели се со Мурињо, ко тој што судеше на Интер - Барса...Се знае што е работата. Марсеј-Баерн ја судеше Шпанецот Веласко Карбаљо, судија кој е роден и живее во Мадрид. Со кој игра Баерн во полуфинале? На кого му одговара Баерн да имаат отсутни играчи во полуфиналето?
UEFADRID!![]()
Е тоа беше смешно веќе..Да бе и куќни пријатели се со Мурињо, ко тој што судеше на Интер - Барса...
A инаку ова со намерниве картони... ја памтите лани фрката со Алонсо и Рамос...![]()