UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
А ако има пенал(не дај боже) за изведување и ќе гледаме на сред терен Кунф фу на Ибрахимович спрема роналдо и Балотели:pos:..кај дозволува носот некој друг да му се прави ѕвезда и да му изведува пенали:LOL:

Ibra, Baloteli i Ronaldo ke se skaraat koj da sutira penal :ROFLMAO:

Каталонци со среќа па нека победи подобриот,нека има добра утакмица со фер судење и толку,другото нека го покажат момците на терен.

Поздрав па се читаме низ темиве :pipi:

Прочитав некаде дека наводно играчиве на Милан вежбале пенали, па Алегри веројатно на таа тактика ќе идел.

Ми се свиѓа ова, бидејќи Алегри наликува на искусен тактичар. Со тоа што имплицира дека идат на пенали, Барса ќе сака да нападне одма и тука е шансата од контра за брз гол и затворање на бункерот.

Можеби и го преувеличувам човекот и си направив филм, но зашто да не... : )

Ајде Барса , Ајде Баерн!
Тикетов да не ми иде залудно.... :свиркам:

Мислам дека рискира Пеп со Куенка против Милан и тоа во 1/4 финале, Педро (освен ако не е повреден) според мене би бил подобра опција , но да видиме. (сеа глејте Куенка дава гол :D )

Мислам дека рискира Пеп со Куенка против Милан и тоа во 1/4 финале, Педро (освен ако не е повреден) според мене би бил подобра опција , но да видиме. (сеа глејте Куенка дава гол :D )

Чул те господ. :)

Добро бе ќе облече ли некогаш Пике дрес со куси ракави, ко шо е ред. Буљаш! :tapp:
И да.... НАПРЕД МИЛАН!!!
П.С. Сакам пенали :D и Меси да го промаши решавачкиот.

Прочитав некаде дека наводно играчиве на Милан вежбале пенали, па Алегри веројатно на таа тактика ќе идел.

Ми се свиѓа ова, бидејќи Алегри наликува на искусен тактичар. Со тоа што имплицира дека идат на пенали, Барса ќе сака да нападне одма и тука е шансата од контра за брз гол и затворање на бункерот.

Можеби и го преувеличувам човекот и си направив филм, но зашто да не... : )

само да не се изгуби ко на Емирати... :)

Еве му пенал за меси.... само порано од пресдвиденото :D

Со ваква игра милан може само уште некој гол да прими

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom