UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Ја ка фан на Барселона ги поштуем ептен Милан и сакам да земат Сериа А али сега на Кампот нема што да бараат. Све мислим дека ќе заврши 2-1 или 3-1.
nemoj ke se urocite ko so inter.... :D Moze inter go imase murinjo togas... No milan Od sekogas znael da izenenadi vo LS ....Cim 2007 so toj tim osvoija liga na sampioni... :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Се правиш дека неразбра или...?? Барса на реваншот со Интер требаше да постигне 2 гола додека со Милан еден.

За вториот натпревар не би рекол дека Барса се сигурни победници сепак се работи за Милан кој знаеме дека и во неговите најслаби сезони секогаш бил спремен за изненадуванје во ЛШ.
И Милан 1 гол требит да постигнит :icon_lol:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.276
Поени од реакции
8.419
А зошто правел Швајни жолт, нели имаше правило во полуфинале да се бришат жолтите картони?

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
Ол дју риспект ама глупаво е бунењево на Барселона до УЕФА за теренот. Не знам дали видовте Бенфика на каков терен играше во 1/8 со Зенит. Сан Сиро за таа во Русија е Вембли.
--- надополнето: 30 март 2012 во 13:41 ---
А ова што му го прават на Баерн (сега го прочитав Боби) е смешно во најмала рака. Што се мешаат во правење картони? Па кога сака кој сака нека си направи картон. Сешто.
Ако праиме разлики,спореди го истиот терен против Арсенал и против Барса....Да не ја тупиме.....Не е теренот проблем...

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
И не само што не наполна со жолти картони судијата со Марсеј у извештајот за натпреварот напишал дека Швајни намерно направил жолт картон за да игра 100% против Реал.

И сега УЕФА ќе го разгледа случајот.:mad: Можна е одлука за 2 натпревари суспензија. Што значи нема да игра со Реал дома.

Лани имало ист случај со Иниеста за полуфиналето со Реал, ме интересира што одлука донесе УЕФА тогаш?
Иниеста играше сепак тоа е Барса за Баерн незнам како ќе биде најверојатно суспензија на Швајни од 2 утакмици:icon_lol:

M

Mario Gómez

Гостин
А зошто правел Швајни жолт, нели имаше правило во полуфинале да се бришат жолтите картони?
Годинава не е тоа правило. Некој вика дека се бришат после полуфиналето, за сите да играат у финале(освен директен црвен), а што прочитав официјалните правила дека уопште не се бришат оваа година. УЕФА станаа ко формула еден, как ќе им текне така си праат. А тој судијата читам сега интервју со Швајни, му рекол по натпреварот:
bundesliga.de: You picked up your third yellow card of the tournament and are suspended for the return. With Bayern 2-0 up, you can probably live with that..?

Schweinsteiger: It's already been suggested to me that it was a clever move. But it wasn't intentional. I'm annoyed about the booking, firstly because playing in the return would have helped a lot to get me back into the rhythm of things, and also because it hampered me for the rest of the game. I asked the ref why he'd booked me for my very first foul and he replied that he wasn't perfect either.
Ќе видиме како ќе се одвиваат работите. Сигурно е дека УЕФА ќе покрене истрага.
--- надополнето: 30 март 2012 во 14:19 ---
Иниеста играше сепак тоа е Барса за Баерн незнам како ќе биде најверојатно суспензија на Швајни од 2 утакмици:icon_lol:
И шо онака веќе долго време играме без него, Тони Крос е технички подобра верзија од него... :D Ниш не ве спасува.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Ол дју риспект ама глупаво е бунењево на Барселона до УЕФА за теренот. Не знам дали видовте Бенфика на каков терен играше во 1/8 со Зенит. Сан Сиро за таа во Русија е Вембли.
--- надополнето: 30 март 2012 во 13:41 ---
А ова што му го прават на Баерн (сега го прочитав Боби) е смешно во најмала рака. Што се мешаат во правење картони? Па кога сака кој сака нека си направи картон. Сешто.
А теренот на Сан Сиро против Барса е Вембли во споредба на истиот против Арсенал. :D
Нема везе тоа, него многу сум се смеел на твитов:

https://twitter.com/#!/Arsenes_Eyes/status/184981644837535745/photo/1

:D

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.583
Поени од реакции
22.530
сигурно нешто му има преречено или изглумено бидејќи не ми се верва од обична консултација да има добиено жолт..дотолку кретен да беше судијата??
ма не бее..незнам кој играч направи старт,судијава извади одма жолт и Лам отиде накај судијата да се побуни најверојатно зошто судијата вадеше жолт за стартот и овој му го закачи него жолтиот,а после и на играчот за стартот
Се знае што е работата. Марсеј-Баерн ја судеше Шпанецот Веласко Карбаљо, судија кој е роден и живее во Мадрид. Со кој игра Баерн во полуфинале? На кого му одговара Баерн да имаат отсутни играчи во полуфиналето? :icon_lol:
UEFADRID! :pos:

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
Се знае што е работата. Марсеј-Баерн ја судеше Шпанецот Веласко Карбаљо, судија кој е роден и живее во Мадрид. Со кој игра Баерн во полуфинале? На кого му одговара Баерн да имаат отсутни играчи во полуфиналето? :icon_lol:
Даа бе како не ни текна порано ова е местенка од Реал, леле колку сме глупи значи АХА заради нив е сета оваа работа види мајката... добро бе пичкаму матерна колку години имате ај малце повозрасно размислувајте срамота е ова е КајганаФорум не е форум од маало со 12 регистрирани членови ве чита народ овде, мислете малку...

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Звучите како некој деца што Сан Сиро го виделе само на ПЕС.Теренот тука никогаш не бил во најидеална состојба,а причината за тоа верувам дека е доста позната.Во првиот дел од сезоната исто се забележуваа работи што не би требало да ги има но во вториот дел од сезонава од кога се стави нова трева мислам дека ептен го усраа.Колку за информација иста е состојбата и во Серија А кога се игра така да ова дека намерно некој го ископал теренот не ви држи вода.Пишав неколку пати што и каква е работата да не се повторувам сега ... :)

п.с Сега гледам за Баерн....Судијава ги утепал со жолти картони па уште и се буни за оној намерен картон за Швајни.:eek:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.583
Поени од реакции
22.530
Даа бе како не ни текна порано ова е местенка од Реал, леле колку сме глупи значи АХА заради нив е сета оваа работа види мајката... добро бе пичкаму матерна колку години имате ај малце повозрасно размислувајте срамота е ова е КајганаФорум не е форум од маало со 12 регистрирани членови ве чита народ овде, мислете малку...
Прво, гледам дека си опериран од смисла за хумор, а второ иако ова е повеќе на шега напишано, не е далеку од реалноста.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Друг јак момент се јаднициве за Реал што навиваат. Милан со Барса има 3 утакмици одиграно само сезонава, на тие утакмици имаат еден пораз и две нерешни, и дадено 4 гола. Мислам дека Мурињо да го имаше овој скор досега ќе беше почесен претседател на Реал а и можда стадионот по него ќе го крстеа. Реал нема 4 гола против Барса во сите 7-8 утакмици шо ги изиграа со Барса топтан заедно откако е дојден Мурињо, а можда и со Пелегрини пред тоа.
Браво, сега ќе ви дада да го земете по еднаш затоа што сте и дале на Барса 4 гола. Ако ви е малку, кажите и мие да ви го дадемо по еднаш...уствари забраев, ви го дадовмо лани.

Дечко многу глупости истресе, тоа што некој е реален а тебе тоа ти смета, те молим прескочи го. Зар мислиш дека ја како навијач на Реал би ги бранел каталонците ако мислим дека не е таке? Дај не се глупирај молимте.

Член од
21 октомври 2009
Мислења
1.533
Поени од реакции
2.411
Работава со четвртфиналево дојде: Барселона дојде на Сан Сиро да ги наполни Милан со 4-5 гола и да си го реши проблемот... пошто не успеа... сеа сите плукате по Милан како дома се бранел како теренот не чинел.... како на Ноу Камп че ги наполните Милан.... Алегри е паметен и знае дека првата утакмица е многу битна и добро е што помина без голови.. сеа утакмицата че се решава на ЕДЕН НАТПРЕВАР.. (во кој милан технички има мала предност бидејчи нема примено гол дома)... џабе мрчите како демек домашен терен.. ама за играчи како Сидорф, Ван Бомел, Ибрахимович, Пијол, Иниеста.. благе везе нема дали играле дома или на гости.. едино притисокот што го имаат пре почетокот, отпосле играат на теренот и едноставно ги игнорираат трибините (тие постарите играчи)... позз се гледаме на НОУ КАМП (каде што ќе нема поправен)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Да бе и куќни пријатели се со Мурињо, ко тој што судеше на Интер - Барса... :icon_lol:

A инаку ова со намерниве картони... ја памтите лани фрката со Алонсо и Рамос... :icon_lol:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Да бе и куќни пријатели се со Мурињо, ко тој што судеше на Интер - Барса... :icon_lol:

A инаку ова со намерниве картони... ја памтите лани фрката со Алонсо и Рамос... :icon_lol:
Е тоа беше смешно веќе.. :pos:

А ова со судијата, најискрено makes sense.. :unsure:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom