Фан Клуб: Челзи

H

HoT IcE

Гостин
Мене ептен ме изнервира Боаш кога излезе со изјавата дека Стемфорд Бриџ никогаш не бил fear factor во Англија за екипите, тогаш претера, изгледа дека не е свесен со Мурињо колку време немавме изгубено утакмица.
Но имаше тој многу за да се поправи, не се поправи, плус нашиве златни пулени уште повеќе го бојкотираа и тоа е тоа, но доста е Боаш, нека ни е честита победата да го ебам.

F

fantomX

Гостин
Го видов составот, и сметав дека Стариџ место Рамирес требало да игра, ама ќе згрешев, подобро беше вака како што беше. Всушност, јас бев задоволен со секаков состав во кој Лампард и Есиен не се стартери со оглед на тоа шо во саботата изгледаа страшно физички неспремни и уморни.

Мене ептен ме изнервира Боаш кога излезе со изјавата дека Стемфорд Бриџ никогаш не бил fear factor во Англија за екипите, тогаш претера, изгледа дека не е свесен со Мурињо колку време немавме изгубено утакмица.
Шо е најтрагично, целото тоа време кога Челзи го направи тој рекорд на непобеденост на домашен терен, АВБ беше дел од тимот кој работеше на истото. Не го разбрав ја него искрено, за ништо, мада мислам не е до мене проблем, тој ни сам не се разбира се уште изгледа.

H

HoT IcE

Гостин
Го видов составот, и сметав дека Стариџ место Рамирес требало да игра, ама ќе згрешев, подобро беше вака како што беше. Всушност, јас бев задоволен со секаков состав во кој Лампард и Есиен не се стартери со оглед на тоа шо во саботата изгледаа страшно физички неспремни и уморни.

Шо е најтрагично, целото тоа време кога Челзи го направи тој рекорд на непобеденост на домашен терен, АВБ беше дел од тимот кој работеше на истото. Не го разбрав ја него искрено, за ништо, мада мислам не е до мене проблем, тој ни сам не се разбира се уште изгледа.
Епа ајде де, и јас се чудам зошто излезе со таква изјава, затоа и го потенцирав, што е трагично, трагично е.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Искрено јас да се прашувам на Торес би му дал уште една сезона шанса, мислам дека е класа и дека ке се оправи, вчера како го претрча тој од Бенфика при асистенцијата одма ме асоцираше на тоа како го претрча Лам на европско Германија- Шпанија!

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Честитки за вчерашната победа, освојте ЛШ па кокошките нека играат ЛЕ догодина! ;)

closertb

Пластичен
Член од
23 октомври 2011
Мислења
895
Поени од реакции
1.060
Оценки од 1 до 10 за денес

Чех 10ка - фати повеке удари од далечина и одбрани кога беше најпотребно, по ударот на Кардозо со глава

Фереира 8 - Има 40 години човеков,ама кога и да добие шанса не разочарува..
Тери 9ка -екстра
Луиз 9ка -екстра
Ешли Кол 8 -солидно

Микел 7 - задоволен од играва
Меирелес 4ка (очаен беден натпревар,му вредеше само шутот од далеку во 1во)

Мата 7 - изигра солидно,можеше и да постигне гол да имаше повеке среќа
Рамирес 9ка - имаше добри пробиви по десна страна
Калу 9ка - не направи нешто посебно,ама го даде голот за победа

Торес 8 - исто како Калу,асистенцијата го извади

Лампард 7 - далеку подобар од Меирелес
Босингва 6 /
Стариџ 6 /

Заслужена победа,90% одиме во полуфинале..
Сите удари беа право во Чех.
Фереира, беше добар во одбрана, напад 0!
Тери, добар.
Луиз, подобар.
Микел, очаен, погреши 2-3 пати во битни ситуации.
Рамирес, добри пробиви, но сите ги усра! (дрво не знае топка да подаде)
Калу, го видов само кога даде гол, ништо друго.
Торес, одличен.

Победата е незаслужена, се провлековме. Не им досудија пенал, Луиз извади бомба која случајно го погоди на гол линија.
Со ваква игра, петарда не ни бега во 1/2 финале :).

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Честитки за победата вчера, со малце среќа па да земете титула на Алианц :)

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Тешко дека Челси може да се носи со Барса или Милан или пак Реал

H

HoT IcE

Гостин
Сега треба во ЛШ да се игра крајно претпазливо и тактички пред се.
Ми се допаѓа тоа што откако дојде Ди Матео како главен, Челзи има различен менталитет во поглед на пристап кон утакмици, посебно ми се допаѓа тоа што играме колку што е потребно, тоа е многу битно.
Сума сумарум, Роби засега води одлична политика, учи на грешки на Боаш, сличен пристап на натпревари има со Мурињо, се иде од утакмица на утакмица и сите добиваат шанса.
Што е уште поинтересно, првпат у живот откако пратам Челзи неможам да погодам стартна 11ка, сега за сега Роби е скроз непредвидлив.

Само да се остане доле на земја, да не се летне многу со моменталниов успех во ЛШ и скроз концентрирано против следните екипи, па зошто и ние да немаме шанса да бидеме прваци, но ќе видиме.

Kajgana Shop

На врв Bottom