Фан Клуб: Челзи

H

HoT IcE

Гостин
Не очекувај контри. Цела сезона немаме гол од контра. Како баби на теренот сме во второ полувреме... Од Стариџ очекувам да забоде по таа десна страна, ама тешко тој да асистира (себичност невидена), а Калу само што го гледав на ЕСПН класик против Астон Вила 09, човекот 2 шута на гол, 2 гола... Ајт нека биде така вечерва!
Гоу Мата, ГОУ! :sneaky:
--- надополнето: 27 март 2012 во 20:09 ---
Боље што е Рамирес ;)
Откако дојде Ди Матео играме друга игра и друга формација која се базира на игра преку контри со брза транзиција, за џабе онолку играчи од среден ред немаме на терен, веруј у победа, веруј у контри.
Според мене Челзи сезонава во ЛШ игра на карта да се иде до крај, и ќе се игра крајно јако, убеден сум, ако со Грант успеавме да стигнеме до финале, зошто да не и со Ди Матео, старата гарда покажа дека кога сака, може да игра.

• Ми се допаѓа
Reactions: D_T
Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Еве го тоа што ти го зборував, дека пак проблемот потекнува од страна на Абрамович, убаво рече ти и за Мурињо и за Анчелоти, додека за Хидинк неможе да се каже дека е Роман виновен затоа што беше само temporary solution.
Абрамович е глуп човек за фудбал, што уопште не се разбира, и е типично за него и за сите Руси газди, кои мислат дека ако имаат пари дека се и најпаметни.
Тоа е едно, плус е друго што тој е опкружен со уште поглупи луѓе.
Беше глуп се опамати со давањето на Боаш со одврзани раце да работи али проблемот е пак што Боаш се изглупира и според мене таа негова еволуција беше осудена на пропаст, требаше веднаш откако дојде пола тим да го продаде и да доведе играчи по негов терк и негова замисла, а не да ми експериментира со малуда, калу, микел и остали безрбетници да играат игра што тој ја замислил а овие неможат, а тоа дека околу Роман има глупи луѓе што соработуваат со него во врска со клубот тоа си во право!

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
A corner kick is just enough, a little flick from Damien Duff, the ball flies right into the net, and we are 1-0 up !

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.750
Поени од реакции
52.708
Како да гледам реприза од саботата некако.

H

HoT IcE

Гостин
Беше глуп се опамати со давањето на Боаш со одврзани раце да работи али проблемот е пак што Боаш се изглупира и според мене таа негова еволуција беше осудена на пропаст, требаше веднаш откако дојде пола тим да го продаде и да доведе играчи по негов терк и негова замисла, а не да ми експериментира со малуда, калу, микел и остали безрбетници да играат игра што тој ја замислил а овие неможат, а тоа дека околу Роман има глупи луѓе што соработуваат со него во врска со клубот тоа си во право!
Не се опаметил, и нема да се опамети, едноставно, тоа е Роман.
За Боаш ќе се каеме како и за Мурињо, како и за Анчелоти. Толку е едноставно.
Зошто? Затоа што Роман немаше трпение и верба во Боаш, очекуваше од него инстант резултати и трофеј, а не стави прст на глава и да размисли дека освен Мата немавме нов играч кој ќе направи разлика, дека сеуште играат старите играчи. Џабе му беа одврзани рацете за се кога никој не веруваше во него.
Боаш излезе џентлмен и на сите им пружи шанса да се покажат, да останеше веруј дека сега во лето ќе имаше продавање на големо.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
ни помогнаа судиите овде, ах бе мата

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Мата бе :(:( Пак статива уу пм
Нема срека човеков,дефинитивно..

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
просечкооооооооооооооооооооооооооо
браво торес

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.533
Поени од реакции
5.523
Рачунајте ова исто ко Торес да дал гол :D

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.488
Поени од реакции
3.478
Абе оној каталонецот нешто не ви игра по последно време, што е работата? :)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
You are my Chelsea, my only Chelsea,
you make my happy when skies are grey,
you'll never notice how much I love you,
so please don't take my chelsea away !