Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.204
- Поени од реакции
- 34.441
Добро е, Филип Лазаров играДобро е комплетни сме
Добро е, Филип Лазаров играДобро е комплетни сме
Без него не трга авионотДобро е, Филип Лазаров игра
Тоа мене одсекогаш ме нервирало бидејќи сме можеле секогаш да направиме уште поголем успех отколку до сега. Али такви сме и ако имаме неуспех се знае дека најголема одговорност е кај тренерот.Повторно го нема Ојлески, го нема ни Јовчевски, ама затоа тука се сакатине левов и Козла
Лазаров
Зошто бе барем еднаш не ја одберат најаката селекција
Не знам зашто имам такво размислување ама ми кажува нешто дека со бразил ќе се мачиме.Козла игра добро во последните утакмици, престап не прај, гол на секој 4ти обид постигнува. И тоа е нешто.
Составот е тој од ЕП, што бидне бидне, според мене повеќе шанси имаме против Шведска отколку Унгарија, ама мислам дека силите им се насочени обратно, а и Бразил треба да се совлада.
Претседателот на РФМ рече дека ќе играме на ОИ, ја му верувам.
со тие што се очекува да газиме ние играме послабо..менталитет ли е шо ли е ама сигурно се по опуштени..Не знам зашто имам такво размислување ама ми кажува нешто дека со бразил ќе се мачиме.
Левов е супер играч бе, само треба да му се даде повеќе слобода, ја би го играл и како среден бек, има дечкото предиспозиции за тоа, а може да игра и на крило, со оглед на тоа што З. Мојсоски е тапа. И не ми е јасно како повторно го земаат него пред Гоце Георгиевски, може не е којзнае колку добар, ама сепак е две класи подобар од Златко. За Филип Лазаров, да, далеку е од совршен, ама и далеку е подобар од тоа што беше на СП во Хрватска, јас мислам дека сепак е ок да биде во составот, Никола Маркоски и Златко Мојсоски на пример не заслужуваат таква шанса. Ете и Гоце Ојлески требало да биде повикан... Има уште некои играчи, ама ајде, селекторот си ја знае работата. Изгледа имаме многу квалитет па не знаеме за кои играчи да се одлучимеПовторно го нема Ојлески, го нема ни Јовчевски, ама затоа тука се сакатине левов и Козла
Лазаров
Зошто бе барем еднаш не ја одберат најаката селекција
Брат време е да се подмладува составот. Никола Марковски е добар играч, ако сега не почне да игра за репрезентација, касно ќе биде веќеЛевов е супер играч бе, само треба да му се даде повеќе слобода, ја би го играл и како среден бек, има дечкото предиспозиции за тоа, а може да игра и на крило, со оглед на тоа што З. Мојсоски е тапа. И не ми е јасно како повторно го земаат него пред Гоце Георгиевски, може не е којзнае колку добар, ама сепак е две класи подобар од Златко. За Филип Лазаров, да, далеку е од совршен, ама и далеку е подобар од тоа што беше на СП во Хрватска, јас мислам дека сепак е ок да биде во составот, Никола Маркоски и Златко Мојсоски на пример не заслужуваат таква шанса. Ете и Гоце Ојлески требало да биде повикан... Има уште некои играчи, ама ајде, селекторот си ја знае работата. Изгледа имаме многу квалитет па не знаеме за кои играчи да се одлучиме
И кај жените во ракомет тоа го напишав па и овде истиот одговор ќе го напишам.со тие што се очекува да газиме ние играме послабо..менталитет ли е шо ли е ама сигурно се по опуштени..
Тоа е најголемата закана за евентуална елиминација, постои опуштање кое е нормално по таков сензационален настап на едно големо натпреварување. Тука на сцена треба да стапи Шундовски и да се стави акцент на тоа не е само да се соберат и да шутираат на гол во подготовки, не се сомневаме во искуството на цела екипа посебно на играчи како Мојсо, Кире, Ванчо, Алушевски меѓутоа мислам дека ќе владее едно опуштање а уште поопасно е што баш првиот меч може се да решава такада нема време за поправен.со тие што се очекува да газиме ние играме послабо..менталитет ли е шо ли е ама сигурно се по опуштени..
Знајме дека ги сакаш играчите од Вардар во репрезентација, сигурно мислиш дека и Олјески пред Манасков треба да биде, ама Стефче уште си е н.1. Уште немаме крило што може да влезе од крило, можеби нема брзина како нив, нема спретност во одбрана, два пати му падна топката од рака со Загреб, ама какви крила се овие кога од крило не знаат да погодат( добро Манасков и од контра понекогаш).Па според мене време е и Стефче да го тргнеа од списокот. Европското му беше врвот, изигра маестрално за негови години, ама можеби е време да му се дадеше шанса и на Ојлески. Ма мораше да биде во составот, со игрите што ги прикажува сезонава. Можеа три леби крила да земат ако ништо друго