Цртани/анимирани филмови

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Sheck
Tangled
Madagaskar
Tangled
Toy Story 3
Dispicable me
Rio

:cuc:
.

Antagonist

Systematic Victory
Член од
7 април 2007
Мислења
842
Поени од реакции
41
Finding Nemo ( меѓу првите гледани модерни анимирани филмови )
The Incredables
Toy Story 2
Spirited Away

V

Vollstandig

Гостин
На мене ми беше најсмешен цртанов од сите што сум ги гледал досега xD
Го изгледав, ама морам да ти кажам дека за посмешен од анимираните е Monster House, Ice Age и Bugs Life, погледни ги.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Ed Edd n Eddy
Dexter's Laboratory
Johnny Bravo
Courage The Cowardly Dog
Time Squad itn.

p.s.
:pos:

Член од
5 февруари 2012
Мислења
10
Поени од реакции
1
Од цртани,Том и Џери,а од анимирани Ice Age,Marry and Max

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.165
Поени од реакции
10.129
Го изгледав, ама морам да ти кажам дека за посмешен од анимираните е Monster House, Ice Age и Bugs Life, погледни ги.
Ice Age 3 го имам гледано и не е лош, а другиве ги немам гледано, ама ако остани интернет ќе ги погледнам ;)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Слабо годинава анимираниве?
Само Ранго, Рио и Тинтин до некаде (иако и овие не беа којзнае што). Кунг фу Панда 2 разочара, Мачорот во чизми не беше ништо посебно. Тапа година, лани далеку појаки анимирани испаднаа.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Слабо годинава анимираниве?
Само Ранго, Рио и Тинтин до некаде (иако и овие не беа којзнае што). Кунг фу Панда 2 разочара, Мачорот во чизми не беше ништо посебно. Тапа година, лани далеку појаки анимирани испаднаа.
Koја година? Како рачунаш, од кога до кога?
2012 е свежа уште, 2011 финишот и беше слаб.

Мада на лошо е тргнато.. Tintin беше малку досаден. Еве го меркам Happy Feet 2 некое време.
И со нетрпение го чекам Brave. :D

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Koја година? Како рачунаш, од кога до кога?
2012 е свежа уште, 2011 финишот и беше слаб.

Мада на лошо е тргнато.. Tintin беше малку досаден. Еве го меркам Happy Feet 2 некое време.
И со нетрпение го чекам Brave. :D
На 2011 мислев, во споредба со 2010.
За гдинава пред некој ден разгледував што, како ќе има. Доста добри анимирани би требало да испаднат годинава, па ќе видиме до каде ќе стаса.
За Brave sign me in :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Го изгледав Ronal the Barbarian.....ништо посебно, веќе видено, не моменти досадно, со многу малку смешни моменти.
4ка од мене, џабе му е 6.7 на imdb.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Го изгледав Ronal the Barbarian.....ништо посебно, веќе видено, не моменти досадно, со многу малку смешни моменти.
4ка од мене, џабе му е 6.7 на imdb.
Aбе не го игнорирај Happy Feet 2. Ja вади годинава уште сега. :) Фантастично изгледа, флуидно, има шарм онака, некоја харизма дека квалитетна екипа позади, со гласовите.. 8ка од мене.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959

Овие 3 годинава има партал да направат......плус ќе го гледам Dr. Seuss' The Lorax после толку фалење и успехот досега што го постигна.
И wot го изгледа конечно Happy Feet 2. Имаше моменти, доста забавен :)

S

Sagan

Гостин
Имам едно прашање, да не отворам цела тема... Овој лик од кој анимиран филм е?
animations.png

ФаЉа!

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Wizards и Fire and Ice од Ралф Бакши. Првиот е постапокалиптична научна фантазија за борба помеѓу магијата и науката, што би можело да биде коментар на борбата меѓу природата и индустријализацијата и е цртан кој влијаел и врз доста квалитетни режисери меѓу кој и Тарантино, додека вториот е типичен фантазиски филм. И двата се доста добри и вредат за гледање и поради квалитетот и да проверите каде е најдобро искористено снимањето со ротоскопија.

Инаку во поново време Дримворкс почнаа да прават доста квалитетни анимирани филмови на мое огромно изненадување. Доколку се споредат со почетоците каде што филмовиите им беа бледа копија на понудените од Пиксар(освен Шрек) денеска доста добро се држат.

Kajgana Shop

На врв Bottom