Го изгледав, ама морам да ти кажам дека за посмешен од анимираните е Monster House, Ice Age и Bugs Life, погледни ги.На мене ми беше најсмешен цртанов од сите што сум ги гледал досега xD
Ice Age 3 го имам гледано и не е лош, а другиве ги немам гледано, ама ако остани интернет ќе ги погледнамГо изгледав, ама морам да ти кажам дека за посмешен од анимираните е Monster House, Ice Age и Bugs Life, погледни ги.
Koја година? Како рачунаш, од кога до кога?Слабо годинава анимираниве?
Само Ранго, Рио и Тинтин до некаде (иако и овие не беа којзнае што). Кунг фу Панда 2 разочара, Мачорот во чизми не беше ништо посебно. Тапа година, лани далеку појаки анимирани испаднаа.
На 2011 мислев, во споредба со 2010.Koја година? Како рачунаш, од кога до кога?
2012 е свежа уште, 2011 финишот и беше слаб.
Мада на лошо е тргнато.. Tintin беше малку досаден. Еве го меркам Happy Feet 2 некое време.
И со нетрпение го чекам Brave.
Aбе не го игнорирај Happy Feet 2. Ja вади годинава уште сега. Фантастично изгледа, флуидно, има шарм онака, некоја харизма дека квалитетна екипа позади, со гласовите.. 8ка од мене.Го изгледав Ronal the Barbarian.....ништо посебно, веќе видено, не моменти досадно, со многу малку смешни моменти.
4ка од мене, џабе му е 6.7 на imdb.
Од овој. Закон е цртанов, посебно ликов на верверицава која си ја поставилИмам едно прашање, да не отворам цела тема... Овој лик од кој анимиран филм е?
Прегледај го приврзокот 41413
ФаЉа!