Цртани/анимирани филмови

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Па...од краткометражните Том и Џери ..а сега од овие поновиве долгометражни How to train your dragon, Tangled и G-force! :)

Happy feet - многу кул филмче.
Сега сакам да гледам некој анимиран со тажна содржина, онака да те тера на плачење... Any ideas?

Напишете ги вашите омилени анимирани филмови, и оное кои најмногу ве разочарале.
Да си почнам јас.

Омилени анимирани филмови ми се:
1.Cars 1
2.Wall-E
3.Ice Age
4.Shrek
5.Monsters

Оние кои ме разочарале:
1.Cars 2(многу очекував со оглед на тоа што првиот дел ми е омилен, но после пола сат гледање го згаснав филмот.Ако продолжев да гледам ке се самоубиев од досада:tapp:.)

Напишете сега ВИЕ и препорачајте нешто:)

Напишете ги вашите омилени анимирани филмови, и оное кои најмногу ве разочарале.
Да си почнам јас.

Омилени анимирани филмови ми се:
1.Cars 1
2.Wall-E
3.Ice Age
4.Shrek
5.Monsters

Оние кои ме разочарале:
1.Cars 2(многу очекував со оглед на тоа што првиот дел ми е омилен, но после пола сат гледање го згаснав филмот.Ако продолжев да гледам ке се самоубиев од досада:tapp:.)

Напишете сега ВИЕ и препорачајте нешто:)

Aнимиран се гледа ли камери и тс снимки?.. Ќе кликам веќе на вакви мислења репорт.

Иначе, Тangled и How to Train Your Dragon ги изгледај. Јаки се. Друго.. Cloudy With a Chance of Meatballs, па Despicable me беше океј. И така.

1. Ice Age (сите делови)
2. Finding Nemo
3. Despicable Me
4. How To Train Your Dragon
5. Megamind
6. Shrek
7. Ratatouille

Горе-доле овака ќе одат филмовите кои што ми текнаа во моментот.

Не гледам многу . Не дека не сакам ама ете не симнувам ништо друго освем музика па што ќе ми се падне врака тоа .
Королај. Последно овој го гледав и ми се допадна премногу.

А омилен ми е :
Nine. После онај со диносаурусите ова е вториот цртан/анимиран филм на кој имам пуштено солзи.

Ratatouille.:cuc:
Up.
Madagascar.
The Road to El Dorado.
Најзакон ми се поготово првиот.

Цртан на векот Despicable me :P Кој не го гледал нека го гледа/ Нема да зажали :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom