Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јасно ми беше дека е fail информација пошо ипак СТЕВО ја кажува, еј СТЕВОООО, поглупав коментатор немам видено уште па кога ќе фати тенис да коментира ми иде сликана " I don't wanna live on this planet anymore".Исла и Лавеци се договорени веќе, исто како што Касано купи куќа во Милано, а Мурињо ги запишал пак децата во школо во Милано...
нека го стават младичот, што е на Примавера, до крај нека ги истера, и така тој освои Некст Ген со младите...бранка и морати се огласиле да го избркат раниери,пренесува скајспорт24
Tрансфер мета, ваљда ќе се искористи фактот што е повреден на подолго време па нема цената да му е голема, одличен играч е, покрива 3-4 позиции на терен, десен бек, средина и за нијанса поофанзивно, на моменти играл и десно крило кај Удинезе.Јасно ми беше дека е fail информација пошо ипак СТЕВО ја кажува, еј СТЕВОООО, поглупав коментатор немам видено уште па кога ќе фати тенис да коментира ми иде сликана " I don't wanna live on this planet anymore".
Како и да е си тераме лагано до крај на сезона, имаме опстанок обезбедено.![]()
Се борат за титула во првенство они, 3 бода им бегаат ако не се лажам на Варезе, тешко дека тоа ќе се деси.нека го стават младичот, што е на Примавера, до крај нека ги истера, и така тој освои Некст Ген со младите...
Tогаш ако го сакаат АВБ треба да си го земат уште сега, за да може и да се прилагоди на средината, и да изигра 9 утакмици да види што катастрофа од тим е, и да знае на кого да им се врачи отказ... Мада нешто ме тера да мислам дека нема да биде АВБ следен тренер... :\Tрансфер мета, ваљда ќе се искористи фактот што е повреден на подолго време па нема цената да му е голема, одличен играч е, покрива 3-4 позиции на терен, десен бек, средина и за нијанса поофанзивно, на моменти играл и десно крило кај Удинезе.
Одлична адиција би бил.
--- надополнето: 26 март 2012 во 15:36 ---
Се борат за титула во првенство они, 3 бода им бегаат ако не се лажам на Варезе, тешко дека тоа ќе се деси.
Инаку наводно Клоп ги одбил Челзи, бил желба на Абрамович али немал намера да си иде од Дортмунд, почнаа " големиве '' да го меркаат царов.