Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.113
Поени од реакции
9.062
Она што највеќе боли е што клуб како Катанија е пред нас на табела :(

Ни престојат 3 тешки дуели...

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Од ова денес што го видов и натпревари наназад од неутрална позиција мое мислење е следново:
-ТОТАЛЕН РЕМОНТ НА ЦЕЛ ТИМ
aут-Кордоба, Занети, Станковиќ, Пацини, Форлан, Снајдер, Алварез, Маикон, Камбијасо, Самуел, Нагатомо...
-Нови играчи да донесете и нов тренер што ќе направи стабилна екипа од Интер во континуитет ..некои кривицата ја гледаат во Раниери ...и тој е кривецот ама играчиве ви се истрошена муниција !! Со играње на стара слава кој како играл порано и што направил за клубот па затоа мора да игра ова она ... пишете пропало ... само со нови играчи и нов тренер ќе биде нешто од вас !!
Вака служите само за потсмевање (без навреда) !!

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.646
Поени од реакции
17.526
Греота се децата да се стават прва постава ( младинците) од сега на овај оган пособено во ваква сезона и под толкав притисок од медиуми и останато едноставно не е фер а и не се гради тим преку ден потребно е искуство др е кога некој да речиме дефанзивец од 19 год ке чува некој таков и ке се турка др е со некој 30 години едноставно треба искуство.

За денес не знам што да речам првото полувреме беше преубо за неутралците а и имаше убав фудбал, второто кога контичо ја смена формациајта затоа што на средина бевте побројни кога игравме 4-3-3 и Пирло не беше во форма со 3-5-2 тргнаа работите.

Мене искрено жал ми е само за занети за никој др. Јувенташ сум ама го поштовам мн човекот него и Зидорф ( од Милан).

Оби е мн добар и ке биде играч од него. Поли е веќе играчиште изгорен бев да дојди за Јувентус колку само статии пишував за него џабе тоа е :) .

Ако ништо друго знам како е кога вашиот клуб има ваква сезона ајде побрзо нека заврши и се најдобро

;)

P.S. Што се случи со Џонатан ? тој играч мн мн ми се допадна на купот во летото ...

кој го освој него си еба пиперо :cenzura:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
а Лусионо па кој камен е ..... тотален ремонт ...тотален !!!!

Шиткај Форлан,Пацини,Лусио,Сакатомо,Станкович,Камби,Паломбо,Занети,Маикон и Киву (па може и Снајдер)

Враќај го Коутињо , промовирај ги Беса +- еден од младиве- купи го Лавеци + Лукас (ако дае господ) и најди асален тренер + уште некои бек два просечни ...о вие неможам да ги гледам више - ми се повраќа !

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
бранка и морати се огласиле да го избркат раниери,пренесува скајспорт24

Член од
23 август 2010
Мислења
39.486
Поени од реакции
114.472
Исла и Лавеци се договорени веќе, исто како што Касано купи куќа во Милано, а Мурињо ги запишал пак децата во школо во Милано...
Јасно ми беше дека е fail информација пошо ипак СТЕВО ја кажува, еј СТЕВОООО, поглупав коментатор немам видено уште па кога ќе фати тенис да коментира ми иде сликана " I don't wanna live on this planet anymore".
Како и да е си тераме лагано до крај на сезона, имаме опстанок обезбедено. :D

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
бранка и морати се огласиле да го избркат раниери,пренесува скајспорт24
нека го стават младичот, што е на Примавера, до крај нека ги истера, и така тој освои Некст Ген со младите...

П.С. На Раниерсон замените... :facepalm:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.759
Јасно ми беше дека е fail информација пошо ипак СТЕВО ја кажува, еј СТЕВОООО, поглупав коментатор немам видено уште па кога ќе фати тенис да коментира ми иде сликана " I don't wanna live on this planet anymore".
Како и да е си тераме лагано до крај на сезона, имаме опстанок обезбедено. :D
Tрансфер мета, ваљда ќе се искористи фактот што е повреден на подолго време па нема цената да му е голема, одличен играч е, покрива 3-4 позиции на терен, десен бек, средина и за нијанса поофанзивно, на моменти играл и десно крило кај Удинезе.
Одлична адиција би бил.
--- надополнето: 26 март 2012 во 15:36 ---
нека го стават младичот, што е на Примавера, до крај нека ги истера, и така тој освои Некст Ген со младите...
Се борат за титула во првенство они, 3 бода им бегаат ако не се лажам на Варезе, тешко дека тоа ќе се деси.

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Tрансфер мета, ваљда ќе се искористи фактот што е повреден на подолго време па нема цената да му е голема, одличен играч е, покрива 3-4 позиции на терен, десен бек, средина и за нијанса поофанзивно, на моменти играл и десно крило кај Удинезе.
Одлична адиција би бил.
--- надополнето: 26 март 2012 во 15:36 ---

Се борат за титула во првенство они, 3 бода им бегаат ако не се лажам на Варезе, тешко дека тоа ќе се деси.
Tогаш ако го сакаат АВБ треба да си го земат уште сега, за да може и да се прилагоди на средината, и да изигра 9 утакмици да види што катастрофа од тим е, и да знае на кого да им се врачи отказ... Мада нешто ме тера да мислам дека нема да биде АВБ следен тренер... :\

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Страмациони би бил голема грешка, не за Интер, клубот и онака нема што да изгуби повеќе оваа сезона. Грешка е од него да очекуваат да го оправи ова лудило, треба да се пушти човекот да созрее како тренер, да биде помошник или да води некој помал клуб. Ако до толку не се трпи Раниери, ене им го Барези на клупа е човекот.

Инаку шпекулациите за Страма почнаа: http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=48566

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.759
Почнаа, сакаат и да се пуштат одредени младинци уште сега при крај на сезона ко што се направи со Балотели, ама пак ќе кажам, тоа ќе им ја собере титулата во примавера категориите, нема смисла тоа да им се направи поготово по освојувањето на европската титула.
A иначе за АВБ, можно е он да го наследи Гвардиола во Барса, викендов бил да го гледа Б тимот на Барселона а Гвардиола сеуште не го продолжи договорот со Барса.

Инаку наводно Клоп ги одбил Челзи, бил желба на Абрамович али немал намера да си иде од Дортмунд, почнаа " големиве '' да го меркаат царов.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
Инаку наводно Клоп ги одбил Челзи, бил желба на Абрамович али немал намера да си иде од Дортмунд, почнаа " големиве '' да го меркаат царов.
Клоп го бива само во домашно првенство. Во Европа се губи, затоа и Дортмунд неможеа ни групи да поминат. А верувам дека и наредна година ќе остане у Дортмунд, Ројс му го доведоа , а се шпекулира и враќање на Сахин од Реал.

А и да дојде во Интер ќе треба многу играчи да летат од Интер и да му се доведат други, помлади кој ќе можат да трчаат нонстоп напред назад. Ако видиш статистика , играчите на Дортмунд трчаат над 10 км по утакмица, скоро сите се млади , додека во Интер моментално Камбиасо, Станкович, Занети, Милито чисто сумњам ќе истрчат толку.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.759
Mлад состав се доста, искуство од ЛШ нула, форсира фудбал со многу трчање, не запираат 90 минути и тие им се можностите во ЛШ, издишани се таму, тотално спротивно тераат од она во Бундес лигата, јебига, ама прашање на време е кога оваа негова филозофија и таму ќе носи добри резултати, сепак искуството е драгоцено за ова натпреварување а исто и он ако не се лажам оваа сезона му беше деби таму.
Ипак не е мала работа пред Баерн да се на табела 5 бода, и на гости ги победија, исто и лани лекции им држеа, сега беа под притисок последново коло зашто Баерн пред нив играа и тепаа, дури и губеа 1-0 за да на крај тепаат 1-6, факт е дека типот е шампион, го има оној потребен менталитет и начин на работа за голема екипа.

Не е битно, онака го спомнав сеа дека на времето за него тука пишувавме, а еве веќе почнаа да го поврзуваат со други тимови од Европа кои имаат високи амбиции.

D

draft

Гостин
Морати не го брка старово лузерче за да се осигура дека нема да почнеме да победуваме и да завршиме 4ти или 5ти за да го избегнеме четврток. Па од наредна сезона ќе играме само во Италија, што значи поодморени играчи, помалце повреди. И со нов тренер и неколку нови играчи, има парче да правиме.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn

Kajgana Shop

На врв Bottom