Јасно ми беше дека е fail информација пошо ипак СТЕВО ја кажува, еј СТЕВОООО, поглупав коментатор немам видено уште па кога ќе фати тенис да коментира ми иде сликана " I don't wanna live on this planet anymore".Исла и Лавеци се договорени веќе, исто како што Касано купи куќа во Милано, а Мурињо ги запишал пак децата во школо во Милано...
нека го стават младичот, што е на Примавера, до крај нека ги истера, и така тој освои Некст Ген со младите...бранка и морати се огласиле да го избркат раниери,пренесува скајспорт24
Tрансфер мета, ваљда ќе се искористи фактот што е повреден на подолго време па нема цената да му е голема, одличен играч е, покрива 3-4 позиции на терен, десен бек, средина и за нијанса поофанзивно, на моменти играл и десно крило кај Удинезе.Јасно ми беше дека е fail информација пошо ипак СТЕВО ја кажува, еј СТЕВОООО, поглупав коментатор немам видено уште па кога ќе фати тенис да коментира ми иде сликана " I don't wanna live on this planet anymore".
Како и да е си тераме лагано до крај на сезона, имаме опстанок обезбедено.
Се борат за титула во првенство они, 3 бода им бегаат ако не се лажам на Варезе, тешко дека тоа ќе се деси.нека го стават младичот, што е на Примавера, до крај нека ги истера, и така тој освои Некст Ген со младите...
Tогаш ако го сакаат АВБ треба да си го земат уште сега, за да може и да се прилагоди на средината, и да изигра 9 утакмици да види што катастрофа од тим е, и да знае на кого да им се врачи отказ... Мада нешто ме тера да мислам дека нема да биде АВБ следен тренер... :\Tрансфер мета, ваљда ќе се искористи фактот што е повреден на подолго време па нема цената да му е голема, одличен играч е, покрива 3-4 позиции на терен, десен бек, средина и за нијанса поофанзивно, на моменти играл и десно крило кај Удинезе.
Одлична адиција би бил.
--- надополнето: 26 март 2012 во 15:36 ---
Се борат за титула во првенство они, 3 бода им бегаат ако не се лажам на Варезе, тешко дека тоа ќе се деси.
Клоп го бива само во домашно првенство. Во Европа се губи, затоа и Дортмунд неможеа ни групи да поминат. А верувам дека и наредна година ќе остане у Дортмунд, Ројс му го доведоа , а се шпекулира и враќање на Сахин од Реал.Инаку наводно Клоп ги одбил Челзи, бил желба на Абрамович али немал намера да си иде од Дортмунд, почнаа " големиве '' да го меркаат царов.