Xperia со Android?Acid,aj zivti sve ubavo po red objasni mi kako se instalira sportypal..xperia iam. se downlodira od net i samo se stava u telefon..ili kako tocno ?
Ете ти кажа Acid погоре само симни си ја PRO верзијата а не Classic зошто со вторава ако трчаш и немаш пристап на местото одма кога ќе го завршиш тренингот неможеш да го аплоадираш на сајтот. Додека со про верзијата можеш и одпосле ..Acid,aj zivti sve ubavo po red objasni mi kako se instalira sportypal..xperia iam. se downlodira od net i samo se stava u telefon..ili kako tocno ?
Јас ке трчам,ама ќе форсирам колку можам. Целта ми е под 2 часа да стигнам.Планирам да се пријавам на 21 на тркава, има некој да ме дружи?
Чисто како еден тест пред Скопскиот (полу)маратон. Без форсирање.
http://www.facebook.com/events/254579264616285/
Јас уште немам истрачно ниеднаш 21. Целта ми е да видам до кај сум со можностите, и секако - да ја завршам тркатаЈас ке трчам,ама ќе форсирам колку можам. Целта ми е под 2 часа да стигнам.
Вчера 21 км без форсирање 2 часа и 27 минути. Прв пат трчам 21 км после Скопскиот маратон лани
Што ќе ти е? Дојди ти на старт, како и да е треба да истрчаш 21км...I ja ke trcam so 1-2 drugarcinja a inace neam probano nad 5km bez pauza...ke probam tamu na 2 pati po 10km da go istrcam haha
--- надополнето: 27 март 2012 во 23:12 ---
abe aj nacrtajte mi ja mapava na gugl maps..ili preku ona sportypalot i i pratete...nikad nema da se snajdam so ova xD
На скопскиот маратон 5 часа беше максимум времето за кое треба да стигнеш на целта,тука незнам колку ама полека полека сигурно ке стигнеш на целтаI ja ke trcam so 1-2 drugarcinja a inace neam probano nad 5km bez pauza...ke probam tamu na 2 pati po 10km da go istrcam haha
--- надополнето: 27 март 2012 во 23:12 ---
abe aj nacrtajte mi ja mapava na gugl maps..ili preku ona sportypalot i i pratete...nikad nema da se snajdam so ova xD