Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Aе, не биле здрави оние од Стоук, ама ај, сакаат да извадат максимум од секој аут досуден за нив.:D
Иначе ги гледав ЛЕ кога играа сезонава, го имаја зголемено, баш се гледаја старите линии.
Да ама и другите екипи кога им се домаќини на Стоук некад се глупираат па ги приближуваат рекламите до линијата, додека не се пензионира Делап ќе си играат играчки :D

F

FuckYouAll

Гостин
Да ама и другите екипи кога им се домаќини на Стоук некад се глупираат па ги приближуваат рекламите до линијата, додека не се пензионира Делап ќе си играат играчки :D
E јебига, се за тимот.:pos:
Само оние од Фулам немет потреба да ги приближуваат рекламите, и така скоро втерен се влезени со трибинине, баш Јуве ко играше против нив во ЛЕ, играчите се загреваа на Орбитрек. :vozbud: :pos:

H

HoT IcE

Гостин
Уште еднаш Стоке покажаа колку гнасна и незгодна екипа се, за сите.
Но тоа е тоа, јасно ми беше дека Сити ќе падне у овој дел, едноставно Манчини не е тренер за ваков тим.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Колку сте искомплексирни сите значи, Ливерпул па Ливерпул. Ама незалудно сме најтрофејниот англиски тим :sneaky:.
Влеговте у серија а? Епа ај неа ви се редат!

А тоа дрвените пехари од пред 100 години денеска немаат никаква вредност!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
На почетокот на сезоната, Арсенал се наоѓаше во зоната за испаѓање и само чудо можеше да не врати горе, и чудо да не однесе во Лига на Шампиони. Следуваа катастрофални порази, меѓу кои и онај од Јунајтед, со 8-2, најголем во историјата. Но, Арсенал се издигна над сите проблеми, и сите потешкотии. Венгер беше на критики, и тоа остри. Дури едно време беше и втор фаворит за да добие отказ, после Овен Којл од Болтон. Но, Венгер само изјави дека поминаат низ тежок период и дека тој има сила и мотиви да го однесе тимот, каде што и бил во предходните 16 години од неговито мандат. Во врвот на Европскиот фудбал.

Многумина фрлаа со камења по него, како не купува и како Арсенал нема шанси да биди во првите 6 екипи сезонава. Повеќе кредити им се даваа на Челзи, Ливерпул и Тотенхем. Но, Арсен Венгер не се откажа и не даде отказ, продолжи да работи, и продолжи да го носи тимот онаму каде што припаѓа. Моментално, Арсенал е на 3тото место со плус 3 од Тотенхем и плус 8 од Челзи, тимови кои прогнозираја дека ќе бидат пред него. Дури ценетите Англиски статистичари велеа дека и Ливерпул ќе биди пред нив, трик на кој дури и јас поверував на почетокот на сезоната.

После оние лоши игри, никој не веруваше дека Венгер може да го крене нивото на игра, и атмосферата во тимот. Што и да се случи на крајот на сезоната, јас сум секогаш Венгер да остане во Арсенал. Самиот Арсен Венгер кажа дека не му се допаѓа тоа што Сер Алекс „му заминал“ многу во титули и дека ќе направи се, за да го стигни. Убеден сум дека Венгер е вистинскиот за Арсенал.

In Arsene I Trust !

Пост за Арсен Венгер, човекот кој е Вистинска инспирација за секој топчија.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Пост за Арсен Венгер !!!!
6 години без титули малку ли постеше?
:D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Ова со историјава ме потсети:

Supporting Liverpool is like asking your parents for a brand new, 50" plasma TV for Christmas, and on Christmas morning opening your presents to find an old TV from the 60's for your parents to say "it's still good, it's got a lot of history"

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.739
Поени од реакции
43.865
Баш ме интересира откако ќе ја освоиме Премиер Лигата оваа сезона, навивачите на Ливерпул што ќе измислат за бидат најтрофеен клуб во Англија.. Сега било 19+3=22 за Јунајтед 18+5=23 за Ливерпул.. Излеа догодина ќе ги додадат и титулите од Карлинг Купот :pos:

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Баш ме интересира откако ќе ја освоиме Премиер Лигата оваа сезона, навивачите на Ливерпул што ќе измислат за бидат најтрофеен клуб во Англија.. Сега било 19+3=22 за Јунајтед 18+5=23 за Ливерпул.. Излеа догодина ќе ги додадат и титулите од Карлинг Купот :pos:
Не знаеш ти, тие имаат 2 титули освоено во воениот период па сега ќе бидат приморани и тие да ги рачунаат...

А и сезонава ептен немаат среќа, ќе си ги рачунаат стативите што ги погодиле и зицерите што ги промашил еден од најдобрите фурбалери :pos: Суарез и според нивните математики ќе избијат на прво место...

Јас мислам дека време е да престанеме да го попречуваме издигнувањето на Ливерпул, а и ФА, еве на пример денеска
само 5 минути им даде, на што личи тоа?! А и ептен лош распоред им се падна, за неколку дена играа со фантастичните екипи на КПР и Виган...

Long Live Queen Jenny!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Оди на Stevie-G на профил, јасно ќе ти биди. :D :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom