Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Ко за почеток.

И да, ќе идевме на сите фронта, ама немаше никој видовит да претпостави дека ќе имаме толку повредени сезонава, највеќе во лигата.

Да ни беа до колена ќе ја освоеа титулата уште у фебруари, ама со самото тоа што се потат на 8 кола до крајот, не ни се.

Еве чисто информативно што мисли фан на Сити
Хаха, истата личност што на почеток на сезона постираше слики како тоа Јунајтед имал играчи за 2 светска класа тимови сега плаче за повредени играчи.

Ах.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Хаха, истата личност што на почеток на сезона постираше слики како тоа Јунајтед имал играчи за 2 светска класа тимови сега плаче за повредени играчи.

Ах.
Па и Барселона ако гледаме така има играчи за 2 светска класа тимови ама поради тие повреди главно во одбраната ја изгубија титулата во Ла Лига. Така да стварно не гледам каква врска има сево ова.

И не, не плачам, ниту па се лутам. Повредите се составен дел од спортот.
--- надополнето: 25 март 2012 во 17:53 ---
Иначе хм, не беше ли за тебе Ремзи да те цитирам „бот ботосан“ а сега ги плукаш тие што го кривеле на почеток од сезона? :D Сејм хиер.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Па и Барселона ако гледаме така има играчи за 2 светска класа тимови ама поради тие повреди главно во одбраната ја изгубија титулата во Ла Лига. Така да стварно не гледам каква врска има сево ова.
Повредите не се изговор.
--- надополнето: 25 март 2012 во 17:55 ---
Иначе хм, не беше ли за тебе Ремзи да те цитирам „бот ботосан“ а сега ги плукаш тие што го кривеле на почеток од сезона? :D Сејм хиер.
На заебанција беше пишан коментарот, остај настрана што беше коментирање во живо, а не објективно мислење со ‘ладна глава‘.
Би требало да ја знаеш разликата, искусна си.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398

Ах.
Мило,зошто секогаш муабетот го вртиш во таа насока ти што ја сакаш?
Џени ко не ја мрзи нека си игра квиз со тебе,јас да сум ќе ти кажам убаво..

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
А па добро, тогаш зошто кога Арсенал неколку пати кога не успеа за малце да ја дофати ПЛ титулата во овие 7 години, се изначитав постови како имало премногу повреди во тимот и тоа била главната причина за неуспехот.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
А па добро, тогаш зошто кога Арсенал неколку пати кога не успеа за малце да ја дофати ПЛ титулата во овие 7 години, се изначитав постови како имало премногу повреди во тимот и тоа била главната причина за неуспехот.
Дали си се изначитала постови од други фанови, тоа мене не ме засега. Јас и ти дискутираме.
Да, јас имав напишано неколку пати дека Арсенал последниве години има голем баксуз со повреди, и си стојам на зборот затоа што мислам дека сум во право.
Но, не го користам тоа како изговор за неосвоени титули.
Секој клуб кој аспирира за успех на повеќе фронтови мора да биде подготвен за повреди бидејќи тие се составен дел од фудбалот.
Не за џабе клубовите за кои навиваме инвестираат големи милиони во превенција и санација на истите.
Муабетов ви испаѓа како неподготвени кутрите вие не знаевте дека играчи се повредуваат во густ распоред, па ај ќе се правдаме со тоа.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Дали си се изначитала постови од други фанови, тоа мене не ме засега. Јас и ти дискутираме.
Да, јас имав напишано неколку пати дека Арсенал последниве години има голем баксуз со повреди, и си стојам на зборот затоа што мислам дека сум во право.
Но, не го користам тоа како изговор за неосвоени титули.
Секој клуб кој аспирира за успех на повеќе фронтови мора да биде подготвен за повреди бидејќи тие се составен дел од фудбалот.
Не за џабе клубовите за кои навиваме инвестираат големи милиони во превенција и санација на истите.
Муабетов ви испаѓа како неподготвени кутрите вие не знаевте дека играчи се повредуваат во густ распоред, па ај ќе се правдаме со тоа.
Види, пишав погоре. Повредите се составен дел од спортот, фала Богу, нема никакво лутење за тоа. Лани се повреди Валенсија цела сезона, оваа сезона Видиќ. Само работата е што никогаш ние сме имале толкав број на додатно повредени играчи како оваа сезона, тоа е се. Инаку се согласувам со се што пиша во постов.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Добра комбинација се Бен Арфа, Демба Ба и Папис Сисе. ( :
Њукасл се пример како со не толку скапи трансфери и слободни агенти можеш да направиш солиден тим. Како ги скоцка Пардју алал да му е.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.548
Поени од реакции
4.185
Њукасл заслужуваат да играт барем во ЛЕ следната сезона и ако си ги задржат овие играчи и со некое засилување верувам дека достојно ќе ја престтават ПЛ :)

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Навивачиве на Јунајтед се радуваат на секој кикс на Сити како мали деца, а на почеток на сезоната, посебно после мечот со Арсенал кажуваа дека ќе освојуваат повеќе фронта, дека ќе идат на мегдан со Барса (а не можат Базел на мегдан да го победат), дека Сити и нивните пари не им се ни до колена.
Ах.
:pos:
Вашите не се радуваа коа Тотенхем губеше од Сити и Јунајтед претходниве недели ?
Коа ќе дадеш 20 гола на првите 5-6 утакмици со 3-4 нови играчи у тим, а и ќе го победиш Сити после негатива од 0-2, што ќе помислиш ?

Јасно дека не се изговор повредите и не ми се мене, се случи тоа што се случи, али подобро да се случи Базел еднаш у 10 години, него да бидам само учесник плус во ЛШ(освен 2006 де).

Или па да читам коментари како Арсенал стигнал до 3то место и да го величам Венгер како којзнае што да направил, а уствари да земеше засилување на време можда и ќе се бореа за нешто, вака .... знаеш и самиот.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Што ти е судбина...

АВБ ги гледа Барса Б во живо.
Од тренер на Челзи дојде време да ги гледа Барса Б :D :D
--- надополнето: 25 март 2012 во 21:39 ---