Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Баерн Минхен - Хановер 1 и 3+
Стоук - Манчестер Сити 2
Челзи - Тотенхем 1
Арсенал - Астон Вила 1
Мајорка - Барселона 2
Реал Мадрид - Сосиедад 1 и 3+
Спортинг - Феринесе (не знам како им е името :D ) 0-3 гола

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Дојава кај мене не постои таков збор едноставно има 3-4 фактори кои според мене се клучни
Инаку исто денес изиграв на Алтах ;) па види резултат
п.с. Не сум ниту Настрадамус ниту некој врач кој сака нека прати кој не немора со сила никој не терам :D
--- надополнето: 24 март 2012 во 01:50 ---

Тоа шо не влгуваше е затоа шо немаше амбиции реално е да е 1 само нз шо повеке боли да промашиш 1,25 коеф или 4. За кој коеф би се нервирал повеке ако те заебе чисто сумнјам дека за 4 би се нервирал
самиот збор дојава е ептен без врска... ако има некоја местенка, ја знаат само по 3-4 луѓе од двете страни, а тие ја уплаќаат и ја продаваат за огромни пари!!! е тој шо ја купил, исто ќе бара да ја продај за големи пари, а не за 50-100 евра ко шо ја бараат овие тн. експерти!!!
ние за тие дојави можиме само да сонуваме!!!

пс. која е женскава од потписот? :D

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
NOTTINGHAM F. - BRIGHTON - X - 2,90
MIDDLESBROUGH - BRISTOL CITY -1X- 1,13
LIVERPOOL - WIGAN -1- 1,35
MANCHESTER UTD.- FULHAM-1- 1,25

Член од
1 март 2009
Мислења
8.632
Поени од реакции
10.350
Челзи 1
Сити 2
Барса 2-2 & 3+
Милан 1
Шалке ГГ3+

Лестер 1
Милвол 1
Н.Форест ГГ3+
Саутемптон 1-1 & 3+

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
Burnley - Wes Ham 2
Crawly Town - Rotherham 1

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Челзи-Тотнем 1 1.9

Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285
Шибеник - Загреб 1 2.55

Транмере - Екситер 1 1.70

Уплата 1.000 ден , не ми дозволија над оваа повеќе :facepalm:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.956
Поени од реакции
73.783
За во недела, once again Депортиво 1 & 3+ :)

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
самиот збор дојава е ептен без врска... ако има некоја местенка, ја знаат само по 3-4 луѓе од двете страни, а тие ја уплаќаат и ја продаваат за огромни пари!!! е тој шо ја купил, исто ќе бара да ја продај за големи пари, а не за 50-100 евра ко шо ја бараат овие тн. експерти!!!
ние за тие дојави можиме само да сонуваме!!!

пс. која е женскава од потписот? :D
Ako ти кажам дека и ја не знам :D случајно налетав на неа:D
Стокпорт - Батх 1 АLL IN

Lord Macedon

Етнички жител на Кајгана
Член од
12 септември 2008
Мислења
135
Поени од реакции
21
еве нешто за денес...

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Од фудбал Челзи и Милан ми изгледаат дека ќе се 1. Ќе склопам уште нешто сигурно, а од тенисите:

Серена-Винци HG2(-6,5)- Серена да не победи со повеќе од 6 разлика вкупно. Се враќа од повреда и тоа не е толку битно кога е во прашање Серена. Победи минатата рунда со 6-2/6-3, ама Винци е солидна во топ20 е и мислам дека е добар тип

Дел Потро-Карлович 22+ гемови
Федерер-Харисон HG1(-5,5)
Ѓоковиќ-Багдатис HG1(-5,5)

Oд кошарката Куп Германија, Улм-Бамберг хендикеп на полувреме(-4,5) или на крај(-8,5) двојка, ќе видам како ќе одиграм. Ако е Улм втор на табела, Бамберг е многу поквалитетен, а ова е и 1/2 финале се игра на неутрален, па изглеа реален тип.

Од ракометот Загреб да води со 3 на полувреме ќе стаам, има 1,9, па у второ да ги превртиме. :D ЕДИТ Море коа ќе размислам ќе го прескокнам Металург или ќе си го стаам -49 гола посигурно ми изглеа. :D

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Nocerina v Hellas Verona - 2
Ascoli v Pescara - 2-3гола/2
Wycombe v Milton Keynes Dons 2
Hibernian v Dundee Utd 2-3гола/2
Sunderland v QPR 1
Werder Bremen v Augsburg 1
Borussia Monchengladbach v Hoffenheim 1

Ја ќе искомбинирам нешто од ова на лице место у кладилница. Плус минус некоја утакмица..

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Eве од мене за денес нешто..
Славија прага - Спарта прага 2 (градско дерби , али славија не е тоа што беше пред 5-6 години .. сега има голема разлика меѓу овие 2 тима .Спарта е убедливо најдобрата екипа во чешкиот шампионат ,Славија нема победа над спарта од 2000 година кога последен пат ги победија на домашен терен со 2-1 од тогаш имаат само 2-3 нерешени и све друго се победи на Спарта)
Стоук - Сити 2 (Навидум тешко гостување според букмејкерите .. за тоа кажува и коефициентот 1.65 , но кога е Сити во прашање и враќањето на најдобриот според мене во нивниот состав Тевез нема сомнеж дека 90% Сити ке ги земе трите бода од ова гостување )
Милан - Рома 1 (Дерби во Италија но со победа Милан барем до утре би имал 7 бода плус , а Јувентус исто така играат дерби против Интер каде нема да биде лесно ..Милан во моментов игра во најдобра форма во Италија .Првиот натпревар помеѓу овие две екипи го доби Милан со резултат 2-3 тогаш блескаше Ибрахимович .. очекувам и денес да биде така )
Асколи - Пескара Т2 2+ (Пескара дава 2+ гола .. Играат офанзивен фудбал со 3ца напаѓачи до сега имаат дадено најмногу голови во цела Сериа Б а Асколи е просечна екипа од долниот дел на табелата и мислам дека ова би бил добар тип )
Вердер - Аусбург ГГ3+ (Аусбург игра добро со го
лемите екипи .. на сите им даде барем по 1 гол .. а и вердер слабо дава голови на последните натпревари па еве шанса да се распуцаат )
fixed match.jpg

Ова е од средата али на 1 е уплата .. го направив на фотошоп 100е за да ги мамам на едни деца :D

Kajgana Shop

На врв Bottom