Русија не само што ќе влезе, туку ќе освои од 1 до 4 место. Атракција се бабичките.Ја мислам дека годинава Македонија ќе влезе во финале, редно е више.
Али баш ме интересира Русија дали ќе влезе?
Русија не само што ќе влезе, туку ќе освои од 1 до 4 место. Атракција се бабичките.Ја мислам дека годинава Македонија ќе влезе во финале, редно е више.
Али баш ме интересира Русија дали ќе влезе?
Аа, не верувам дека Русија ќе победи. Може се атракција (иако мене не ми се свиѓаа) ама евровизија е политика, не ми се веруе дека на Русија ќе и ја дадат победата.Русија не само што ќе влезе, туку ќе освои од 1 до 4 место. Атракција се бабичките.
Како што не и ја дадоа и пред три години?Аа, не верувам дека Русија ќе победи. Може се атракција (иако мене не ми се свиѓаа) ама евровизија е политика, не ми се веруе дека на Русија ќе и ја дадат победата.
Хахаа, сега може Грција ќе победи, барем да ги усреќат на некое поле пошто они се вечно незадоволни од нешто.Како што не и ја дадоа и пред три години?
Ако го однесат магарето на сцена и "му стане", ма тоа има да биде атракциа, следните 100 години натпреварот ќе се вика Рамбовизија.Ама сакам Рамбо Амадеус со магарето да се појави на сцена
А дали е дозволено да се носи животно на сцена?Ако го однесат магарето на сцена и "му стане", ма тоа има да биде атракциа, следните 100 години натпреварот ќе се вика Рамбовизија.
Со тоа прво место нема да значи дека победила некоја нумера, туку дека е најблиско до Рамбо
Како прво песната воопшто не е толку шит како што мислат многумина ... одлично е продуцирана ( слушни ја на некој добар музички систем ) и текстот е прилично добар и има поента ( погуглај малку и прочитај го целиот текст и ќе видиш дека не е само тресење на зборови без врска ) ... иначе и покрај желбата на Рамбо да освои 0 бодови , воопшто не верувам дека така и ќе биде , бидејќи на скоро сите земји од поранешна Југославија Еуро Неуро им е фаворит и сигурен сум дека ќе добие многу бодови од екс-Ју земјите , а сигурно ќе има и по некој бод и од други земји ... што се однесува до квалитетите на Антоније Пушиќ како музичар и уметник тие се неспорни , без разлика што некои луѓе мислат дека изминативе скоро 22-23 години колку што е на сцената , Рамбо е само еден обичен заебант и врска нема од музика ... заклучокот ми е дека Рамбо со овој настап на Евросонг ќе си го направи ќефот да се заебава и исмејува со овој фестивал , но во никој случај тоа нема да биде кловновско однесување и настап , напротив .Ја се обидувам да ве разберам, ама искрено сепак не сфаќам... Ај објаснете ми, како он ја заебава Европа и евросонгот со тоа што се обидува да се напраи што е можно поглуп? Да победи со таква песна ондак да - ќе има поента - ќе докаже дека Евровизија е срање и треба да се биде идиот и да се глупираш што е можно повеќе за да успееш во фестивалот... Али него реално глеано му е зацементирано последното место (и самиот кажува дека целта му е 0 гласови да освои), така да не глеам што докажува со тоа и како со неговиот настап покажува дека евросонгот не вреди, кога со таквиот резултат (0 гласови) самиот би покажал дека ваква песна и глупирање не поминуваат на фестивалов... Така да искрено не гледам како уствари он ја исмева Европа или што и да е, лично мислам дека само сам себе се исмева и резили и ништо попаметно не постигнува... Барем еве, стави се во положба ти сеа да си некој си Германец или Англичанец или незнам си што, не го знаеш чоеков и што филозофија си има и што сака да каже со песнава или воопшто со неговата музика, битно вечерта го гледаш фестивалот и ја гледаш песнава - демек ќе сфатиш некоја си поента од неговиот настап и ќе заклучиш дека он го исмејува фестивалот и дека се обидува да пренесе некоја си „интелигентна порака“, или пак само ќе си речеш „што му е проблемот на идиотов“?
Потпишувам! Мене лично ми е фаворит неговата песна! Кој ѕвер човече, иде со намера да се исмејува со пропаднатиот фестивал кој веќе не е никаков репер за квалитетна песна, напротив Се надевам дека ќе добие многу критики од Европјаниве, што всушност и му е целта. Како им ги плеснува во фаца, ептен ми е мило што ќе им каже што мислиме ние Балканците за нивКако прво песната воопшто не е толку шит како што мислат многумина ... одлично е продуцирана ( слушни ја на некој добар музички систем ) и текстот е прилично добар и има поента ( погуглај малку и прочитај го целиот текст и ќе видиш дека не е само тресење на зборови без врска ) ... иначе и покрај желбата на Рамбо да освои 0 бодови , воопшто не верувам дека така и ќе биде , бидејќи на скоро сите земји од поранешна Југославија Еуро Неуро им е фаворит и сигурен сум дека ќе добие многу бодови од екс-Ју земјите , а сигурно ќе има и по некој бод и од други земји ... што се однесува до квалитетите на Антоније Пушиќ како музичар и уметник тие се неспорни , без разлика што некои луѓе мислат дека изминативе скоро 22-23 години колку што е на сцената , Рамбо е само еден обичен заебант и врска нема од музика ... заклучокот ми е дека Рамбо со овој настап на Евросонг ќе си го направи ќефот да се заебава и исмејува со овој фестивал , но во никој случај тоа нема да биде кловновско однесување и настап , напротив .
22, 24 и 26 мајМоже да ми каже некој кога точно е евровизијата?
Haters gonna hate.Калиопи растури на синоќешниот Евровизиски концерт во Амстердам!