Тенисот во Македонија. Игра ли некој тенис?

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.001
Поени од реакции
12.604
Кај давет бе рекети во Скопје за изнајмен терен? Глупо ми е да се заберам од Охрид да го носам рекетот посебно.

С

сашенко

Гостин
Кај давет бе рекети во Скопје за изнајмен терен? Глупо ми е да се заберам од Охрид да го носам рекетот посебно.
Даваат секаде за 50 денари од саат по рекет :) кај мене во илинден ти дава два рекета и топчиња кои спаѓаат во цената за која го изнајмуваш на теренот

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.001
Поени од реакции
12.604
Даваат секаде за 50 денари од саат по рекет :) кај мене во илинден ти дава два рекета и топчиња кои спаѓаат во цената за која го изнајмуваш на теренот
Ај пиши ми во лп кај се наоѓат теренот од прилика, колку пари е и такви некој работи :D

С

сашенко

Гостин
Ај пиши ми во лп кај се наоѓат теренот од прилика, колку пари е и такви некој работи :D
Абе ова е во општина Илинден, далечку е од центар бааги :D..200 денари е од саат и добиваш топ рекетчиња и топки за тие пари.Двајца по 100че да даете и имаш саат време да се испукаш убаво.И сосема доволно ми беше саат време мене пошто ја и мојата кондиција нели :pos: .Ја вчера бев со другар и уште не ги осеќам нозеве, а коленената шо да ти зборам :icon_mrgr: Ако доаѓаш навака ке ти дадам и координати поточни, иначе од центар со 63ка автобус се доаѓа и многу лесно се наоѓа.Ако играш во АС тениски клуб мислам дека само 100ка ке те фати повеќе за саат време со нивни рекети.Ја играв овде пошто ми е поблиску иначе да сум подалеку не би доаѓал пошто само за 100че е разликата од другите терени а за двајца коа далите нишо не е тоа...

С

сашенко

Гостин
^ Аааа подлогава како во Мајами иста е :)
Чуството е исто како во Мајами да играш.Само, наместо Палми има исушени крушки у позадина, наместо прекрасни плажи како во Мајами, ние го имаме шаварот и трските покрај каналот за отпадни води :pos: .Девојките се тука некаде :D

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Чуството е исто како во Мајами да играш.Само, наместо Палми има исушени крушки у позадина, наместо прекрасни плажи како во Мајами, ние го имаме шаварот и трските покрај каналот за отпадни води :pos: .Девојките се тука некаде :D
Ајде некој ден ја ти и јувенташот да се договориме да играме кај вас xD

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Ја работам како тренер во тениска академија со деца и возрасни.прекасен спорт и луѓе.

Мој совет е да почнете поинтезивно да играте тенис животот ќе ви се смени 360 степени.

Не е толку скап но бара време и услови.

С

сашенко

Гостин
Полагам овие две недели јас, нека помине ова па ке се договориме точно за термин и ке закажам јас :))

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Кој е за тенис нека каже, и мене ми се игра :).

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ке мавнеме една во двојки бе, ке се собереме 4ца ;)
Каде би можеле да играме и колку пари се плаќа? Значи треба да им одговара на сите релацијава, а во Центар знае да биде солено за еден саат.

Иначе фина идеја, тоа смечеви, волеи, винери има да летаат на сите страни:pos:

С

сашенко

Гостин
Каде би можеле да играме и колку пари се плаќа? Значи треба да им одговара на сите релацијава, а во Центар знае да биде солено за еден саат.

Иначе фина идеја, тоа смечеви, волеи, винери има да летаат на сите страни:pos:
Абе мојата идеја е Илинден (сликите погоре) и таму е 200 денара саат и топ рекетчиња Рафа модел

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Абе мојата идеја е Илинден (сликите погоре) и таму е 200 денара саат и топ рекетчиња Рафа модел
Далеку е Илинден. Мислам мене во правец од Драчево натака ми е блиску, ама нема никаков превоз. Затоа викам некоја златна средина да најдеме да ни одговара на повеќе луѓе.

С

сашенко

Гостин
Далеку е Илинден. Мислам мене во правец од Драчево натака ми е блиску, ама нема никаков превоз. Затоа викам некоја златна средина да најдеме да ни одговара на повеќе луѓе.
Аеродром? Кисела вода на тепихче?

Kajgana Shop

На врв Bottom