Даваат секаде за 50 денари од саат по рекет кај мене во илинден ти дава два рекета и топчиња кои спаѓаат во цената за која го изнајмуваш на теренотКај давет бе рекети во Скопје за изнајмен терен? Глупо ми е да се заберам од Охрид да го носам рекетот посебно.
Ај пиши ми во лп кај се наоѓат теренот од прилика, колку пари е и такви некој работиДаваат секаде за 50 денари од саат по рекет кај мене во илинден ти дава два рекета и топчиња кои спаѓаат во цената за која го изнајмуваш на теренот
Абе ова е во општина Илинден, далечку е од центар бааги ..200 денари е од саат и добиваш топ рекетчиња и топки за тие пари.Двајца по 100че да даете и имаш саат време да се испукаш убаво.И сосема доволно ми беше саат време мене пошто ја и мојата кондиција нели .Ја вчера бев со другар и уште не ги осеќам нозеве, а коленената шо да ти зборам Ако доаѓаш навака ке ти дадам и координати поточни, иначе од центар со 63ка автобус се доаѓа и многу лесно се наоѓа.Ако играш во АС тениски клуб мислам дека само 100ка ке те фати повеќе за саат време со нивни рекети.Ја играв овде пошто ми е поблиску иначе да сум подалеку не би доаѓал пошто само за 100че е разликата од другите терени а за двајца коа далите нишо не е тоа...Ај пиши ми во лп кај се наоѓат теренот од прилика, колку пари е и такви некој работи
Чуството е исто како во Мајами да играш.Само, наместо Палми има исушени крушки у позадина, наместо прекрасни плажи како во Мајами, ние го имаме шаварот и трските покрај каналот за отпадни води .Девојките се тука некаде^ Аааа подлогава како во Мајами иста е
Ајде некој ден ја ти и јувенташот да се договориме да играме кај вас xDЧуството е исто како во Мајами да играш.Само, наместо Палми има исушени крушки у позадина, наместо прекрасни плажи како во Мајами, ние го имаме шаварот и трските покрај каналот за отпадни води .Девојките се тука некаде
Ке мавнеме една во двојки бе, ке се собереме 4цаКој е за тенис нека каже, и мене ми се игра .
Каде би можеле да играме и колку пари се плаќа? Значи треба да им одговара на сите релацијава, а во Центар знае да биде солено за еден саат.Ке мавнеме една во двојки бе, ке се собереме 4ца
Абе мојата идеја е Илинден (сликите погоре) и таму е 200 денара саат и топ рекетчиња Рафа моделКаде би можеле да играме и колку пари се плаќа? Значи треба да им одговара на сите релацијава, а во Центар знае да биде солено за еден саат.
Иначе фина идеја, тоа смечеви, волеи, винери има да летаат на сите страни
Далеку е Илинден. Мислам мене во правец од Драчево натака ми е блиску, ама нема никаков превоз. Затоа викам некоја златна средина да најдеме да ни одговара на повеќе луѓе.Абе мојата идеја е Илинден (сликите погоре) и таму е 200 денара саат и топ рекетчиња Рафа модел
Аеродром? Кисела вода на тепихче?Далеку е Илинден. Мислам мене во правец од Драчево натака ми е блиску, ама нема никаков превоз. Затоа викам некоја златна средина да најдеме да ни одговара на повеќе луѓе.