...Му даде два жолти на Рубен без да го исклучи...
Marko Ruben igra so 2 zolti kartoni
--- надополнето: 21 март 2012 во 23:13 ---
ne znam samo kako nikoj ne prometi, niti igracite niti pa ovoj komentatorot
Друже,вакви фаули и против Барселона имаш еден куп па никој не им ги суди(пример против Меси нити му ги судат а најмалку заслужуваат жолт-Дирекни ударања по нога,нагазувања,кога неможат да го сопрат на друг начин дури го фаќаат со две раце....али често ваквите активности од страна на судиите скоро никогаш не се санкционираат како што треба).Ма немој да сереш.
И Пепе сам се удри и се фрли и затоа доби он жолт место тој што му отиде маваши.
На Каљехон со карпони по зглоб а нема ни фаул, излезе после 20 мин од игра.
После тоа коло на гости кај секогаш незгодната Осасуна, па дома со Валенсија. Во Памлона можеби Реал ќе киксне, кај Билбао и Атлетико сигурен сум дека нема, затоа што Реал секогаш играл многу подобро на тие таканаречени тешки натпревари. И киксовите оваа сезона ни се со такви бош тимови, а такви гостувања освен со Осасуна немаме, и ако не кикснеме таму нема никаде, освен со Барса на Камп Ноу.Знам дека немате гостувано кај Атлетико и Севиља така?
Аха значи Cani приговарање кон судијата го добил жолтиот
Montaza be.
Видео од голот ќе можи?
За Кани беше тој жут, 100%, овој што е пред Рубен, и коментаторот на Скај спорт така рече, а види пишува и на официјалната на Реал.