Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
R

Rigel Kent

Гостин
Hahhahahaha za edna nedela sega sme na -6 , ova ne go ni zamisluvav.Casillas samo taka neka prodolzi(y)
Kiki mnogu se nasekira:oops:

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Каков судија вие сте болни, што ви направи судијата? Тоа што не судеше пенал за Виљареал? Се буневте за чист фаул од 25 метри алооо, кој ви е крив што Касиљас го прима секој натпревар? Чист црвен, требаше пола тим да го исклучат после протестиве. Таман не им оди нешто по газот судијата е крив тогаш а? Bring it on, само да остане Барса во формава ќе земете титула на св. Никад.
Aj ne se glupiraj. Po amater sudija od ovoj nemozes da najdes nigde. Definitivno Real bea povekje osteteneni, a i ovie Villareal isto ali ne do tolku.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.882
Поени од реакции
10.416
Првиот жолт беше за Сена не за Рубен, грешка беше од тв, не се случува првпат ебаго. Ако сакате барајте утеха во судијата, вистината е дека едноставно сте срање и без пеналчичи нема победи. Пола поени ви се со судии земени вие најдовте да протестирате.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Првиот жолт беше за Сена не за Рубен, грешка беше од тв, не се случува првпат ебаго. Ако сакате барајте утеха во судијата, вистината е дека едноставно сте срање и без пеналчичи нема победи. Пола поени ви се со судии земени вие најдовте да протестирате.
бате, немора да се напнуваш, те знаеме тебе...

за да биде пофилмски, сето ова доаѓа после изјавата на Пеп... :icon_lol:

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Е значи кога навивачи на циганскиот клуб се бунат зашто цел тим на Реал влагал да реагира ми се повраќа.Да ги спомнеме и 2 жолти картони за Рубен а нема црвен?Се случило ли тоа до сеа?Уствари да на Бускец му имаат 3 дадено у една утакмица.4 црвени картона за Реал колку фаули досуди за Виљареал не се бројат и нормално дека ќе биде нерешено и нормално дека секој ретард кој навива за фарселона ќе вика дека се е регуларно.Сега ги чекам само македонските медиуми да дадат една паралела за тоа колку судиите му помагале на Реал сезонава.Ми се повраќа од шпанскиот фудбал

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.948
Поени од реакции
30.949
Ма немој да сереш.
И Пепе сам се удри и се фрли и затоа доби он жолт место тој што му отиде маваши.
На Каљехон со карпони по зглоб а нема ни фаул, излезе после 20 мин од игра.

R

Rigel Kent

Гостин
Е значи кога навивачи на циганскиот клуб се бунат зашто цел тим на Реал влагал да реагира ми се повраќа.Да ги спомнеме и 2 жолти картони за Рубен а нема црвен?Се случило ли тоа до сеа?Уствари да на Бускец му имаат 3 дадено у една утакмица.4 црвени картона за Реал колку фаули досуди за Виљареал не се бројат и нормално дека ќе биде нерешено и нормално дека секој ретард кој навива за фарселона ќе вика дека се е регуларно.Сега ги чекам само македонските медиуми да дадат една паралела за тоа колку судиите му помагале на Реал сезонава.Ми се повраќа од шпанскиот фудбал

2 crveni se za vasiot trener i toj do nego. Ramos si dobi zasluzen crven , se cudam kako ne dobi na prethodnite natprevari ama ete sega vi naplatija:D
Ozil sigurno si go zasluzi crveniot ,a na Casillas nikoj ne mu e kriv :rolleyes:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
бате, немора да се напнуваш, те знаеме тебе...

за да биде пофилмски, сето ова доаѓа после изјавата на Пеп... :icon_lol:
Сега Пеп е крив :ROFLMAO:
Ама Касиљас е клучот...:D

Туку сеуште Реал се далеку. Барса треба да победи на сите натпревари до крајот а Реал да киксне најмалку уште еднаш, освен тоа Барса треба да победи на Ел Класико!

Удобни се сеуште Реал на врвот не знам зошто волку панично играа. Сепак после следното коло ќе видиме дали ќе се разгори борбата или пак така смирено ќе заврши.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.115
Поени од реакции
75.019
Со кого играат во следно коло Реал и Барса?

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Овја па, овја па....баљуш прав. Иди бе копај нива, вчера си почнал фудбал да гледаш и сега ќе продаваш муда за бубрези овде. Не се прај овде дека си некој експерт, вода у очи немаш.
Ќе го пушите и вака и онака, само ваке уште појќе ќе ве боли.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.115
Поени од реакции
75.019
Реал со Сосиедад дома а Барса на гости со Мајорка.
Лесен меч за реал, малце потешко гостување на Барса :)

Кога има некое дерби Реал?
Знам дека немате гостувано кај Атлетико и Севиља така?

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
то је то... поочигледно здравје.

Ова е одличен „терен“ за таква интервенција. Реал е крив што не успеа да направи 2 гола разлика и да избегне вакви упади.

Овој сите фаули (вклучително и слободниот) ги свиреше со 10 секунди задоцнување, проверете слободно. Му даде два жолти на Рубен без да го исклучи, му дава жолт на Алтинтоп за старт врз топка, црвен на Озил за којзнае што...

пред тоа на Мурињо и Фариа...

Некој сака да има неизвесно првенство... :D
Грешка си, ако ја гледаше внимателно утакмицата ќе знаеше дека само еден жут доби Рубен, а тоа што пишува по лајвскор и остали страни е грешка на записникот.

Е сега, судијата се губеше на моменти, како што спомна Ел Нињо, судеше фаули со големо закаснување, али тоа го имаше на двете страни, така да таму нема никој оштетен.

Што се однесува до 1 полувреме, чист пенал за Виљареал, зар тоа фановите на Реал не го видоа ? Чист беше као суза.

Црвениот на Рамос беше после два жолти картони каде и двата си беа заслужени.

Црвениот на Озил според мене престрого досуден, очигледно беше за некој приговор, али ипак, немаше потреба од црвен таму.

Kajgana Shop

На врв Bottom