Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.412
Поени од реакции
16.680
Штета за Евертон, си заслужија бодче дечките.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Трето место пред кокошките, оооооууу јеааааааа!!!

Која мизерија се ливерпул :tapp: никад не сум ги фатил на спортска!

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Трето место пред кокошките, оооооууу јеааааааа!!!

Која мизерија се ливерпул :tapp: никад не сум ги фатил на спортска!
Еднаш сакав јунајтед 2ка да ја пишам,тоа погрешка сум ја утнал шифрата лузерпул сум ги стајл и ги фатив тепаа 0-2 со астон вила :pos:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Што изиграаа Евертон ?
Ок,им поништија гол(им се врати за лани кога на Емирати го поништија голот на Саха)...и толку беше,Арсенал цело време доминираше и создаваше шанси,незнам како тоа заслужиле.

КПР планира да се спасува,а ? Сепак мислам дека нема да успеат,бидејќи Болтон ми се чини дека има полесен распоред...Волвс и Виган ги сметам за отпаднати..

Сити останува во битка за титулата...убав кец си излезе во кладилницата,како и Арсенал 2ка...ама факинг Кардиф ме заеба..:(

Кокошките си кикснаа..ќе беше поубаво да изгубат..ама,ако.:)) се враќаме на 3та позиција,па Челзи да ги победи следното коло :)) и на крај да си играт во ЛЕ :))

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.351
Сити-Челзи 0-1
Излегува Торес.
Сити-Чези 2-1

КПР-Ливерпул 0-2
Излегува Керол.
КПР-Ливерпул 3-2.

Пред фактите и боговите молчат.

:D

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.412
Поени од реакции
16.680
Што изиграаа Евертон ?
Ок,им поништија гол(им се врати за лани кога на Емирати го поништија голот на Саха)...и толку беше,Арсенал цело време доминираше и создаваше шанси,незнам како тоа заслужиле.
Арсенал цело време доминираше ама ништо конкретно немаше. Евертон сосема солидно се држеше го дистанцираа Ван Перси и у најмала рака 3 офсајди им беа неправедно досудени, од кој на еден сосема регуларен гол поништен.
А тоа за лани, за пред 10 години не ме интересира, зборам конкретно за утакмицава.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Арсенал цело време доминираше ама ништо конкретно немаше. Евертон сосема солидно се држеше го дистанцираа Ван Перси и у најмала рака 3 офсајди им беа неправедно досудени, од кој на еден сосема регуларен гол поништен.
А тоа за лани, за пред 10 години не ме интересира, зборам конкретно за утакмицава.
Стативата, шансата при крај на утакмица по пасот од Жервињо и шансата на Ремзи при пас на Ван Перси не беа ништо конкретно, точно. ;)
--- надополнето: 21 март 2012 во 23:25 ---
Стативата, шансата при крај на утакмица по пасот од Жервињо и шансата на Ремзи при пас на Ван Перси не беа ништо конкретно, точно. ;)
Евертон без ниедна шанса заслужил бодче, yeah right. ;)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.412
Поени од реакции
16.680

Евертон без ниедна шанса заслужил бодче, yeah right. ;)
Тачно е, у право си.
Ја дубоко и широко се извинуем што ви расипав хармонија.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Не изигра ни Арсенал ништо посебно ама ми се допаѓа тоа што почнуваме да имаме вакви грди победи, без вакви победи никогаш неможеш да станеш шампион.
Прошлите неколку сезони незнаевме вака ама оваа сезона у неколку наврати победуваме на овој начин.

Тотенхем како што сите предвидуваа тоне ли тоне после овој тежок распоред.
Ќе го лапнат и идно коло од Челзи што тотално му иде у прилог на Арсенал доколку успее да победи.

Лузерпул но комент. и агер се дереа ко луди на 0-2 и после штама :D
--- надополнето: 21 март 2012 во 23:47 ---
Можеби и тоа само поради неправилно поништениот гол, Арсенал имаше повеќе игра, повеќе шанси, повеќе шутеви и недосуден пенал.

Како и да е пак се докажува дека ПЛ врие од лоши судии.

И да, Евертон со Виган и Стоук веројатно го има најлошиот напад у ПЛ.
И тоа не само годинава туку последните неколку.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
^^^ Поставуваат транспаренти за Тери фаците што 60 минути подоцна му аплаудираа на Тевез. #fucklogic

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Марк Хјуз из Д мен !

А сеа, никој не вика дека Манчини напрајл паметен потег со ваѓањето на Балотели и влегувањето на Бери на полувреме ? Од тоа што го видов, му требаше чоек кој ја знае средината на играта, и баш неколку пресечени топки од Бери, беа напади за гол. Толку, видов, пошто менвав со Арсенал, но прав потег напрај. Друга работа, пак се докажа дека Манчини нема принципи. Го врати Тевез !? Секоја чест за неговите играчки квалитети, али самиот Манчини кажа дека нема да го врати во тимот. И да, ако можи голот од Насри, би ви бил благодарен.
--- надополнето: 22 март 2012 во 00:37 ---
Arsenal have had 16 different goalscorers this season, the joint-most in the Premier League along with Everton & Man Utd. One-man team?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom