Фан клуб - РК Вардар

Трејнер бил Драган Кузманоски кој е поранешен трејнер на Кале Кичево.Рускиве мислам се јаки бидејќи играле и во динамо .Мислам дека ЖРК Вардар може да стане конкуренција на ЖРК Металург и Жито Прилеп ако дојдат странските засилувања како дел од планот,Во ЖРК Вардар настапува и црногорската интернационалка Андреа Кликовац која од Прилеп премина во Вардаровиот тим.претходно играла и за Бисери од Црна-Гора а исто така има многу настапи за јуниорската репрезнетација на Црна-Гора.Дел од нејзината игра можите да видите овде http://www.youtube.com/watch?v=jbh3ES0ZFQ4

Утре играме со Татран, ама за жал пренос нема да има пошто домаќините нема да го пренесуваат мечот :(

Koi shupcini se ovie Tatran! Kao nesho se palat na rukomet ova ona, a eden prenos ne se u sostojba da napraat.

Ни под дрво ни под камен неможе резултат да се најде :pos:

Сме изгубиле како магариња, 29-20 ваљда :confused:
Очекувано :icon_mrgr:

Ова е коментар од фејсбук... неофицијален извор...
Well дечкото е фан на Татран, дури и резултат од полувреме кажа :D
Доста веродостојно изгледа...

Татран-Вардар 29-20 (12-9) според него...

Не ме чуди, искрено не очекував ништо од овој меч. Претешко гостување е ова, а и подобро што изгубивме според мене :icon_mrgr:
Да се остварат математиките Татран да биде втор, ние трети, Металург четврти :icon_mrgr:

Ни требаат сега победа на татран над Металург (сто посто се дешава ова) и наша победа над Металург (мало морген :icon_mrgr:)
--- надополнето: 21 март 2012 во 20:13 ---
Хахахаха, Загреб побарал да престане тука првенството пошто и онака немало ништо повеќе да се смени :D
Ондак кои ќе бидат двојките за полуфинале, мистер Горбац или како и да се викаше :icon_mrgr:

Najdobri strelci kaj Vardar Pro bile Nikolic 6 gola, Doder 5 i Markovic 3..

Well дечкото е фан на Татран, дури и резултат од полувреме кажа :D
Доста веродостојно изгледа...

Татран-Вардар 29-20 (12-9) според него...

Не ме чуди, искрено не очекував ништо од овој меч. Претешко гостување е ова, а и подобро што изгубивме според мене :icon_mrgr:
Да се остварат математиките Татран да биде втор, ние трети, Металург четврти :icon_mrgr:

Ни требаат сега победа на татран над Металург (сто посто се дешава ова) и наша победа над Металург (мало морген :icon_mrgr:)
--- надополнето: 21 март 2012 во 20:13 ---
Хахахаха, Загреб побарал да престане тука првенството пошто и онака немало ништо повеќе да се смени :D
Ондак кои ќе бидат двојките за полуфинале, мистер Горбац или како и да се викаше :icon_mrgr:
Сајбер кој знае колку гола ни дал твојот идол ако дал над 7 и јас сум да го зимаме у екипа

Сајбер кој знае колку гола ни дал твојот идол ако дал над 7 и јас сум да го зимаме у екипа
Tatran Prešov (SR) - RK Vardar Pro Skopje (Maced.) 29:20 (12:9)
Najviac gólov: Krištopans 7, Antl 6/2, D. Krok 4 - Nikolič 6, T. Doder 5, Markovič 3
Pok. hody: 2/2 - 1/0, vylúčení: 6 - 3, rozhodovali: Mošorinski a Pandžič (obaja Srb.), 1250 divákov

Најдобар стрелец, 7 гола :)

Печен за во Вардар :icon_mrgr: Моја најголема желба за идна сезона...

Tatran Prešov (SR) - RK Vardar Pro Skopje (Maced.) 29:20 (12:9)
Najviac gólov: Krištopans 7, Antl 6/2, D. Krok 4 - Nikolič 6, T. Doder 5, Markovič 3
Pok. hody: 2/2 - 1/0, vylúčení: 6 - 3, rozhodovali: Mošorinski a Pandžič (obaja Srb.), 1250 divákov

Најдобар стрелец, 7 гола :)

Печен за во Вардар :icon_mrgr: Моја најголема желба за идна сезона...
Ааа треба Михајло да потроши од оштетата од Борко и на овој нека им фрли на татран едно 20 000 доста им се ја мислам

Ааа треба Михајло да потроши од оштетата од Борко и на овој нека им фрли на татран едно 20 000 доста им се ја мислам
Не им се допаѓа изгледа како играч :D
А и на форумов освен на мене, на никој не му се свиѓаше идејата, иако типов константно им е најдобар стрелец...

Потсеќа на Вукадиновиќ, играч кој обожавав да го гледам во нашиот дрес. А по малце по конституција личи и на Козлина. Такви играчи ни требаат, да разбие се пред него :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom