Фан клуб - РК Вардар

wgt

Член од
30 август 2011
Мислења
280
Поени од реакции
92
Трејнер бил Драган Кузманоски кој е поранешен трејнер на Кале Кичево.Рускиве мислам се јаки бидејќи играле и во динамо .Мислам дека ЖРК Вардар може да стане конкуренција на ЖРК Металург и Жито Прилеп ако дојдат странските засилувања како дел од планот,Во ЖРК Вардар настапува и црногорската интернационалка Андреа Кликовац која од Прилеп премина во Вардаровиот тим.претходно играла и за Бисери од Црна-Гора а исто така има многу настапи за јуниорската репрезнетација на Црна-Гора.Дел од нејзината игра можите да видите овде http://www.youtube.com/watch?v=jbh3ES0ZFQ4

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.054
Утре играме со Татран, ама за жал пренос нема да има пошто домаќините нема да го пренесуваат мечот :(

Член од
19 август 2010
Мислења
4.006
Поени од реакции
9.776
Koi shupcini se ovie Tatran! Kao nesho se palat na rukomet ova ona, a eden prenos ne se u sostojba da napraat.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.054
Ни под дрво ни под камен неможе резултат да се најде :pos:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.054
Сме изгубиле како магариња, 29-20 ваљда :confused:
Очекувано :icon_mrgr:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.054
Ова е коментар од фејсбук... неофицијален извор...
Well дечкото е фан на Татран, дури и резултат од полувреме кажа :D
Доста веродостојно изгледа...

Татран-Вардар 29-20 (12-9) според него...

Не ме чуди, искрено не очекував ништо од овој меч. Претешко гостување е ова, а и подобро што изгубивме според мене :icon_mrgr:
Да се остварат математиките Татран да биде втор, ние трети, Металург четврти :icon_mrgr:

Ни требаат сега победа на татран над Металург (сто посто се дешава ова) и наша победа над Металург (мало морген :icon_mrgr:)
--- надополнето: 21 март 2012 во 20:13 ---
Хахахаха, Загреб побарал да престане тука првенството пошто и онака немало ништо повеќе да се смени :D
Ондак кои ќе бидат двојките за полуфинале, мистер Горбац или како и да се викаше :icon_mrgr:

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Najdobri strelci kaj Vardar Pro bile Nikolic 6 gola, Doder 5 i Markovic 3..

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Well дечкото е фан на Татран, дури и резултат од полувреме кажа :D
Доста веродостојно изгледа...

Татран-Вардар 29-20 (12-9) според него...

Не ме чуди, искрено не очекував ништо од овој меч. Претешко гостување е ова, а и подобро што изгубивме според мене :icon_mrgr:
Да се остварат математиките Татран да биде втор, ние трети, Металург четврти :icon_mrgr:

Ни требаат сега победа на татран над Металург (сто посто се дешава ова) и наша победа над Металург (мало морген :icon_mrgr:)
--- надополнето: 21 март 2012 во 20:13 ---
Хахахаха, Загреб побарал да престане тука првенството пошто и онака немало ништо повеќе да се смени :D
Ондак кои ќе бидат двојките за полуфинале, мистер Горбац или како и да се викаше :icon_mrgr:
Сајбер кој знае колку гола ни дал твојот идол ако дал над 7 и јас сум да го зимаме у екипа

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.054
Сајбер кој знае колку гола ни дал твојот идол ако дал над 7 и јас сум да го зимаме у екипа
Tatran Prešov (SR) - RK Vardar Pro Skopje (Maced.) 29:20 (12:9)
Najviac gólov: Krištopans 7, Antl 6/2, D. Krok 4 - Nikolič 6, T. Doder 5, Markovič 3
Pok. hody: 2/2 - 1/0, vylúčení: 6 - 3, rozhodovali: Mošorinski a Pandžič (obaja Srb.), 1250 divákov

Најдобар стрелец, 7 гола :)

Печен за во Вардар :icon_mrgr: Моја најголема желба за идна сезона...

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Tatran Prešov (SR) - RK Vardar Pro Skopje (Maced.) 29:20 (12:9)
Najviac gólov: Krištopans 7, Antl 6/2, D. Krok 4 - Nikolič 6, T. Doder 5, Markovič 3
Pok. hody: 2/2 - 1/0, vylúčení: 6 - 3, rozhodovali: Mošorinski a Pandžič (obaja Srb.), 1250 divákov

Најдобар стрелец, 7 гола :)

Печен за во Вардар :icon_mrgr: Моја најголема желба за идна сезона...
Ааа треба Михајло да потроши од оштетата од Борко и на овој нека им фрли на татран едно 20 000 доста им се ја мислам

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.054
Ааа треба Михајло да потроши од оштетата од Борко и на овој нека им фрли на татран едно 20 000 доста им се ја мислам
Не им се допаѓа изгледа како играч :D
А и на форумов освен на мене, на никој не му се свиѓаше идејата, иако типов константно им е најдобар стрелец...

Потсеќа на Вукадиновиќ, играч кој обожавав да го гледам во нашиот дрес. А по малце по конституција личи и на Козлина. Такви играчи ни требаат, да разбие се пред него :D

Kajgana Shop

На врв Bottom