UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
само не знам како не им е незгодно на Реал и Баерн да ја бркаат оваа титула со сите противници што им се паднаа по пат. :icon_lol:

Ова е немоуче, Базел, ЦСКА, АПОЕЛ, Марсеј, ај бар Баерн тешка група имаше али со Реал работава е бламови живи, комотно може и Вардар да им се падне ако не
Sega ke dojde Dr.Chase i ke ti kaze, deka na Barca sekogas im se pagaat lesni protivnicii :)

Апоел - Реал
Марсеј - Баерн
Бенфика - Челзи
Милан - Барселона

Лесни противници за Реал и Баерн пред се иако и Челзи мислам тука ќе мине без некој поголем проблем сепак ќе видиме, Милан го избегна Реал и тоа ме радува пред се иако со Барселона ќе бете тешко сепак не е невозможно да ги поминеме. Полека се враќаат сите играчи во составот (од повредите) кога можевме тогаш да им дадеме 4 а да примиме 5 (само 1) разлика зошто да не можеме да ги тепаме сега.. башка во добра форма сме а еве и нова шанса за Ибра за одмазда! :icon_lol:

А и за да станеме шампиони подобро порано да играме со јак противник, ако ја поминеме Барса тогаш ќе биде достас полесно во 1/2 финалето со Бенфика/Челзи... иако ништо не се знае сепак ЛШ е.

Само да нема глупости како со Том Хенинг Овребо:facepalm: или како со Масимо Бусака:facepalm:, и топ ќе биде;)

Милан - Барселона!
Забавен натпревар ќе биде ќе биде сигурно, 2та најсилни тима во светот играат. Како и да е, ќе биде одличен двобој.

само не знам како не им е незгодно на Реал и Баерн да ја бркаат оваа титула со сите противници што им се паднаа по пат. :icon_lol:

Ова е немоуче, Базел, ЦСКА, АПОЕЛ, Марсеј, ај бар Баерн тешка група имаше али со Реал работава е бламови живи, комотно може и Вардар да им се падне ако не
jas predlagam i real i baern da se otkazat od cetvrt finalinjava :D

Баерн имаше тешка група а ако идат во полуфинале ќе треба да играат против Реал јебига само еден посилен противник до финале али затоа и тешка група а пример лани Манчестер едини посилен противник што им беше беа Челзи у 1/4 финале и тоа очајни беа тоаш Челзи па никому нишо на крај си играа финале к*р ги боли

Се поклопија коцките за големото финале меѓу Реал Мадрид и Барселона,ке падне крв осеќам:)!

Neznam stvarno zaso 90 % go otpisuvaat milan... Se vide vo grupi barca ne bese dominantna milan izgubi samo so 1 gol razlika i toa so somnitelno sudenje....Site znaeme koja e Barca ali sezonava ne e toa sto bese.....Sepak kako i da e edno e sigurno... REAL igra finale...samo so kogo toa treba se vidi...

Гледам некои одма Барселона ја направија полуфиналист.Ахх ќе збориме после 2-та утакмица :))

Колку и да се радувам на ждребкава Уефа се ќе направи да има финале Реал-Барса тоа е очигледно
Уште отсега со ова......каде е мај, ако уште сега почнавте со оправудвања.

Neznam stvarno zaso 90 % go otpisuvaat milan... Se vide vo grupi barca ne bese dominantna milan izgubi samo so 1 gol razlika i toa so somnitelno sudenje....Site znaeme koja e Barca ali sezonava ne e toa sto bese.....Sepak kako i da e edno e sigurno... REAL igra finale...samo so kogo toa treba se vidi...

Каква иронија, викаш „Не знам зошто го 90% отпишуваат Милан“, а скрос ги отпиша подоле Бајерн.

Баерн и Реал одат понатаму знае се уште сега но како ќе поминат во полуфинале само господ знае. Баерн нека се моли Рибери, Робен, Гомез да им се живи и здрави за да можат да поминат. :D
Челзи игра променливо така да со Бенфика ќе биде јако и не се знае кој ќе помине. А плус првата и е во Португалија. :D
А за мојте јас уште сега да си земам лексилиум оти судиите ќе ми ги скинат нервите. :cenzura:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom