Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Е па во суштина само го видов во каталог тој што го кажав погоре, не ни му ги видов подетално опциите, затоа и прво решив овде да прашам. :)

Не знам што да правам, само стварно не сакам да е на touch. Овој HTC не изгледа вака лошо, ама што знам...

Изгледа морам да земам телефон што има touch.:( Освен блекбери, ама не ми треба дополнителна услуга за интернет, мислам реално не ми треба.

I am doomed. *пукањевоколено*

Имаше еден самсунг исто што го видов во T - Mobile, сега скоро го донеле, ама не ми текнува на моделот. Исто е со qwerty тастатура.

Што би рекол за Самсунг на пример?
Зависи кој самсунг, мада тие не ми се некако по мерак, хатецето е супер веруј .... блекбери ако не користиш ББ услуга не ти треба, се ти е заклучено нема да може да го користиш како било кој друг телефон преку вифи, заклучени се многу функции

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Проблем со сим картичката, ваљда.

Се будам сабајле, гледам Inactive sim card. Рестарт мобилниот, се пушта се ок, наоѓа мрежата али гледам у пораки - нема ниту 1 порака! Ни пратено, ни примено! Ниту една порака бе! Сите сандачиња избришани. А исто така и во фолдерот апликации избришано се што има внатре.

Незнам дали е проблем до мобилниот Sony Ericsson c902 или до скапанине T-Mobile. Некој да ми објасни што се десило и дали може да се вратат пораките некако?

Henry14

BAUCE
Член од
20 февруари 2009
Мислења
321
Поени од реакции
49
Од каде може да купам квалитетни in-ear слушалки ?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Зависи кој самсунг, мада тие не ми се некако по мерак, хатецето е супер веруј .... блекбери ако не користиш ББ услуга не ти треба, се ти е заклучено нема да може да го користиш како било кој друг телефон преку вифи, заклучени се многу функции
На страна мојата одбивност спрема ХТЦ, дури и да го земам во предвид, го нема овој што ми го предложивте во Т-Мобајл. :confused: Баш прееска гледав. :(
Добро, зарем нема ништо друго со копчиња?
Само самсунг и хтц и овој Нокиа?
Многу се нервирам значи.
Ај има уште еден месец, ќе изнајдам решение ваљда.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Имам Nokia 5310, и изгледа имам поставено security code, и не можам да го најдам сега, па како резултат на тоа не можам ни СИМ картичка да сменам, пошто само со таа која што беше внатре тогаш си работи. Има некој начин да се ресетира кодот, или нешто друго?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Настрана мојата одбивност спрема ХТЦ, дури и да го земам во предвид, го нема овој што ми го предложивте во Т-Мобајл. :confused: Баш прееска гледав. :(
Добро, зарем нема ништо друго со копчиња?
Само самсунг и хтц и овој Нокиа?
Многу се нервирам значи.
Ај има уште еден месец, ќе изнајдам решение ваљда.
Немој да имаш одбивност према ХТЦ, одлични се :D

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Потребна ми е помош окулу Sony Ericsson Xperia x8.
Како да ставам некој анимации,било што шо ке го збогати телефонот и ке направи да не биде досаден.
За интернет имам ви-фи дома, ако некој може да ми каже нешто уптаство воа ноа..иначе андроид е оперативниот систем а ако ви послужи и оваа информаци алал да ви е телефонот е бела боја :pos:

Член од
25 јули 2009
Мислења
229
Поени од реакции
170
zedov Samsung s5260 star II i edinstven problem so go imam e so ne mozam da gledam youtube videa ima youtube aplikacija ama koga ce pustam video zastanuva na buffering 0%
ima resenie za ova ? posto kako so gledav na nekoj reviews pustaat videa bez problem.
imal nekoj vakov problem ?

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Како да ставам некој анимации,било што шо ке го збогати телефонот и ке направи да не биде досаден.
За интернет имам ви-фи дома, ако некој може да ми каже нешто уптаство воа ноа..иначе андроид е оперативниот систем а ако ви послужи и оваа информаци алал да ви е телефонот е бела боја :pos:
Анимации ?? Имаш Live wallpapers вградени во телефонот и плус можеш да додадеш сам. Или пак стави си некој custom rom за да ти биде поинтересен. :LOL:
--- надополнето: 19 март 2012 во 12:54 ---
Од каде може да купам квалитетни in-ear слушалки ?
Ѕирни во Аудио центар - Болин во ГТЦ на кат, имаат по нешто квалитетно. :)

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Анимации ?? Имаш Live wallpapers вградени во телефонот и плус можеш да додадеш сам. Или пак стави си некој custom rom за да ти биде поинтересен. :LOL:
--- надополнето: 19 март 2012 во 12:54 ---

Ѕирни во Аудио центар - Болин во ГТЦ на кат, имаат по нешто квалитетно. :)
Абе мислев на некој како анимации нешто шо те емитира кога зборуваш,некој игри и слично..Ако имаш некое упатство постирај го :D

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Имаш телфон, кој има повеќе можности од компјутер - но очигледно незнаеш да користиш гугл :)

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.902
Поени од реакции
722
Која цена се маска и полнач за Самсунг G600 со се промена на маската?

Kajgana Shop

На врв Bottom