Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам дали пишам на правилно место, ама ќе се обидам :)

ми треба програма за симбиан, која би пренасочувала одредени повици? гледам во телефонот, има за сите повици да се пренасочуват, ама мене ми треба само за одредени напорни луѓе? се надевам ќе најдам решение, а несакам да го менвам бројот! Фала

blacklist, whitelist :) use search.
--- надополнето: 25 март 2012 во 11:17 ---
Не не,телефонот си работи нормално и ми го дадоа гага,само нема капаче позади изгубено е,тоа што е изгребан не ми е толку важно.
Имам оригинални капачиња од телефони што сум ги растурал за делови.
ПП имаш со цени.

blacklist, whitelist :) use search.
--- надополнето: 25 март 2012 во 11:17 ---

Имам оригинални капачиња од телефони што сум ги растурал за делови.
ПП имаш со цени.

Ај пиши ми пак зашто ми нема стигнато ништо....

Барам Screen protector за HTC Desire S, од т`нките и проѕирни, не оние со огледало ефект! пишете кој/каде има и цена. данќешунс.
--- надополнето: 27 март 2012 во 13:33 ---
допуна: и маска некоја т`нка најт`нка, пошо само што го лупнав од земја здраво. мислам дека преживеа, сеа за сеа функционира =)

Дали телефон кој што функционира на овие фрекфенции може да работи во Македонија?

EDGE/GSM (2G): 850/900/1800/1900 MHz
3G HSDPA: 900/1700/2100 MHz

Дали телефон кој што функционира на овие фрекфенции може да работи во Македонија?

EDGE/GSM (2G): 850/900/1800/1900 MHz
3G HSDPA: 900/1700/2100 MHz
Да, да работи во Македонија, сите мрежи кај нас се GSM, исто имаш и 3G т.е. HSDPA но само ако имаш data plan со претплатата инаку ке добиваш солени сметки. А за кој телефон точно се работи ??? :)

Да, да работи во Македонија, сите мрежи кај нас се GSM, исто имаш и 3G т.е. HSDPA но само ако имаш data plan со претплатата инаку ке добиваш солени сметки. А за кој телефон точно се работи ??? :)

Дудук сум за телефони, затоа и прашав.
За некоја недела треба да го добијам
http://www.amazon.com/HTC-X515M-Sma...VQVY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1332683253&sr=8-1
Работата е што веќе е купен, баш овој од линкот, од Америка, па ме интересираше дали ќе функционира во МК или само ќе го користам како држач за врата :)

Патем, што е дата план?

Дудук сум за телефони, затоа и прашав.
За некоја недела треба да го добијам
http://www.amazon.com/HTC-X515M-Sma...VQVY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1332683253&sr=8-1
Работата е што веќе е купен, баш овој од линкот, од Америка, па ме интересираше дали ќе функционира во МК или само ќе го користам како држач за врата :)

Патем, што е дата план?
Убаво телефонче, инаку дата план ти е мобилен интернет (3G) кој го купуваш од операторот ако си на пост пејд. Имаш пакети од 300mb, 1GB, 2GB зависно на кој оператор си. Со дата план никогаш не мора да го гасиш интернетот на телефонот т.е. нон-стоп е вклучен.

Убаво телефонче, инаку дата план ти е мобилен интернет (3G) кој го купуваш од операторот ако си на пост пејд. Имаш пакети од 300mb, 1GB, 2GB зависно на кој оператор си. Со дата план никогаш не мора да го гасиш интернетот на телефонот т.е. нон-стоп е вклучен.

Фала ти, да ми стигне, ќе се распрашувам пак, сигурно! :)

По грешка ставив пасворд на Samsung Omnia SGH I900 и сега неможам да го погодам а и кога пишам нешто и стиснам унлок ништо не се случува пробав со да направам ресет со стискање на двете слушалки и ресет копчето и не реагира како што треба т.е. треба да се појави дијалог дали сакам да направам хард ресет но не го добивам тоа пробав неколку пати и ништо.Утре ќе го однесам на сервис...Вањда ќе го оправат...

По грешка ставив пасворд на Samsung Omnia SGH I900 и сега неможам да го погодам а и кога пишам нешто и стиснам унлок ништо не се случува пробав со да направам ресет со стискање на двете слушалки и ресет копчето и не реагира како што треба т.е. треба да се појави дијалог дали сакам да направам хард ресет но не го добивам тоа пробав неколку пати и ништо.Утре ќе го однесам на сервис...Вањда ќе го оправат...
Што е поентава на мислењето?

Каде може да се декодираат мобилни во Аеродром?

Имам број од One. Дали можам некако да ставам забрана за одреден број да не може да ми врти, или кога ќе ми сврти да му вика "претплатникот не е достапен..."?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom