Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.765
Е да, тој "мал" факт го заборавив. :)
Мада, in Ranieri's defence, за малку ќе ни го бутнеше рекордот од 7 пораза по ред, поставен вооо шознам, средина на 19 век кога Италија се обединувала. :D
И тоа и по неможноста да се даде гол, веќе срушија некој рекорд од 70ти за анемичност, требаше пред 50та да дадат против Катанија а не успеаа.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Па ко че ми текни, на полу сезона и Мота го продадовме. Немој да ми кажувате сакал да си оди, зато го продадовте. Ма че играш пичкати материна и че чутиш дури да ти заврши договорот! Ако беше обратна ситуацијата, тие да си сакаа да замини Мота, а тој да нејчеше, да не си заминеше случајно? Че чутеше ко пичка и че си земаше плата.:mad:
Ајде сеа летово нека го продадат и Снајдер, еве читам и Кутињо сакале да го земат за стално во Еспањол, нека го продадат и него, Поли, пошто нема години, нека се одкажат и од него, Гуарин назад, нека си остани Раниери и нека се гона у триста лепе пички материни!!!!!:mad:
п.с
Јас до крајов на сезонава за Наполи навивам.
Eве ти и фан клуб на наполи доколку сакаш да се зачлениш до крајот на сезоната.
https://www.facebook.com/Napoli.Macedonia

N

Nicky Santoro

Гостин
се во ред , ама кога ќе прочитам некој кај што пишал со овие играчи толку е тогаш :sick:
Абе можи немаме играчи за барса , реал , баерн да ги тепаме ама за марсеј ? :eek:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.765
се во ред , ама кога ќе прочитам некој кај што пишал со овие играчи толку е тогаш :sick:
Абе можи немаме играчи за барса , реал , баерн да ги тепаме ама за марсеј ? :eek:
Исто и мене ме нервира, абе со овие играчи и Мурињо за титула ќе се бореа у Италија, у тоа никој не може да ме разубеди, ама финтата е што овие играчи треба да бидат соодветни за она што е моментално на клупа, а реално, права реткост се таквите тренери кои се способни со екипава за нешто повеќе од ова, т.е. многу повеќе од ова.
Како и да е, Марсеј комотно можеа да ги тепаат и вака, два гола у 90каплус примија, денешниов со фаул у напад, претходниот од корна, мртва игра, едноставно и среќата им го сврте грбот ама кога ќе ми текне што може да им се издеси во дуел со Барса, боље е што сега се збогуваа од ЛШ, и онака важеа за класика декор сезонава, ништо повеќе.

Реал намерно не ги спомињам, ќе имаше Жозе милост.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
И дај правете тим, фали Интер на врвот од табелата :)
Јас, Тефиќ , Муро, Бобан, Илчо , Мицко, Аднан,Санел,Себастијан,Мики,Влатко...
Може?

Иначе крајно разочаран сум,од онолку закржлаен Марсеј да му збутка голче таман на крајот.
Цезар плачеше или мене така ми се причини?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
=
Цезар плачеше или мене така ми се причини?
Мислиш многу му е гаље??..така прават за фолој да му прават на навивачите демек и нас жал ни е а кога во понеделинкот ќе си ги подигнат илјадарките не се секираат воопшто...

P

PewDiePie

Гостин
Мислиш многу му е гаље??..така прават за фолој да му прават на навивачите демек и нас жал ни е а кога во понеделинкот ќе си ги подигнат илјадарките не се секираат воопшто...
Не мора да значи и Сидорф плачеше кога испадна Милан од Тотенхем.......на големите играчи стварно им е гајле за тимот и верувам дека солзите и разочарувањето им се вистински.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Морати има веќе договорено тренер за на лето да немаше овој ќе леташе многу одамна ако дојде некој недај боже ќе биде пак времено решение.
На лето ќе треба милиони да се изгради нов тим освен млади играчи како Лукас и Кутињо(да го вратиме)ќе треба уште некој искусен да се купи бидејќи овие што ги има сега се исцедени лимони.

Штета што овој тим не можеше да остави белег на една ера а малку фалеше како што направија Милан на времето или Барса сега или Реал крајот на деведесетите.
А малку фалеше да се изигра уште некое полуфинале финале ЛШ а имаше Интер големи шанси но се сопна на најлесното со Шалке и Марсеј.
Главни виновници според мене е незасилувањето на тимот во 2010 и продавањето на клучни играчи и се разбира не си најдовме и добар тренер.

Инаку замената на Ето Форлан
Ламборџини Адвентадор >>Рено 4

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Исто и мене ме нервира, абе со овие играчи и Мурињо за титула ќе се бореа у Италија, у тоа никој не може да ме разубеди, ама финтата е што овие играчи треба да бидат соодветни за она што е моментално на клупа, а реално, права реткост се таквите тренери кои се способни со екипава за нешто повеќе од ова, т.е. многу повеќе од ова.
Како и да е, Марсеј комотно можеа да ги тепаат и вака, два гола у 90каплус примија, денешниов со фаул у напад, претходниот од корна, мртва игра, едноставно и среќата им го сврте грбот ама кога ќе ми текне што може да им се издеси во дуел со Барса, боље е што сега се збогуваа од ЛШ, и онака важеа за класика декор сезонава, ништо повеќе.

Реал намерно не ги спомињам, ќе имаше Жозе милост.
Не е истиот тим од времето на Мурињо, повеќето се „потрошени“ веќе, тоа што се случи пред 2 години со истиве играчи тешко дека може уште еднаш да се случи па кој и да сака нека биде на клупа... + тогаш беа доста послаби екипите во Италијанско...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.490
Поени од реакции
114.490
Не е истиот тим од времето на Мурињо, повеќето се „потрошени“ веќе, тоа што се случи пред 2 години со истиве играчи тешко дека може уште еднаш да се случи па кој и да сака нека биде на клупа... + тогаш беа доста послаби екипите во Италијанско...
Леле бе кога ќе се фатите за ова како се нервирам, и доста другари ми го тролаат ова. Ама еве нека биде така го тргаме ова на страна, значи италијанската лига и екипите кои му беа условно речено "конкуренти " на Интер беа ептен послаби од него. Ајде нека биде така. А во Лига на Шампиони? И таму беа послаби? Едино само ЦСКА беше лесен противник, другите беа кој од кој, Челзи, Барса, Баерн. Интер е единствената екипа во последниве три години која успеала да ја понижи Барса до таа мера што не знаеја како да играат, Меси се изгуби, Чави не знаеше што му се случува, едноставно во џеб ги ставија( зборам за дуелот во Милано). И ќе ми каже некој дека Мурињо не значел за тимов? Па еден просекус Милито кој до тогаш имаше настапувано за мочани екипи ко Џенова го направи играч од светска класа и дел од историјата на Интер по само една година помината во тимот.

Еве посвеж пример со Бензема, видете колку голови постигнал лани а колку оваа сезона, која му беше формата лани, а каква му е оваа сезона. Сето ова е резултат на еден човек, МУРИЊО, кој што сака нека збори ваков тренер не раѓа во догледно време!

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.765
Mурињо освои титула со средина Камби, Занети, Мунтари и Станкович како плејмејкер во ситуација кога Милан го добија Роналдињо а ги имаа Кака и Пато.
Али реков, не е финтата Интер да има состав со кој Мурињо би освоил титула, односно, би загризал за истата и немаше на ваков начин да се одвива сезоната, работата е да се има состав аналоген на оној кој моментално е тренер зашто очигледно ретки се тренерите ко Мурињо кои се адаптираат на тимот, Мурињо дојде со 433 замисли а откако виде дека не иде тоа, иако сам ги бираше фудбалерите, се префрли на 4312 формација и ги избаци од тим двете главни засилувања таа сезона за кои беа дадени скоро 30м евра, Мансини и Кварезма.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Леле бе кога ќе се фатите за ова како се нервирам, и доста другари ми го тролаат ова. Ама еве нека биде така го тргаме ова на страна, значи италијанската лига и екипите кои му беа условно речено "конкуренти " на Интер беа ептен послаби од него. Ајде нека биде така. А во Лига на Шампиони? И таму беа послаби? Едино само ЦСКА беше лесен противник, другите беа кој од кој, Челзи, Барса, Баерн. Интер е единствената екипа во последниве три години која успеала да ја понижи Барса до таа мера што не знаеја како да играат, Меси се изгуби, Чави не знаеше што му се случува, едноставно во џеб ги ставија( зборам за дуелот во Милано). И ќе ми каже некој дека Мурињо не значел за тимов? Па еден просекус Милито кој до тогаш имаше настапувано за мочани екипи ко Џенова го направи играч од светска класа и дел од историјата на Интер по само една година помината во тимот.

Еве посвеж пример со Бензема, видете колку голови постигнал лани а колку оваа сезона, која му беше формата лани, а каква му е оваа сезона. Сето ова е резултат на еден човек, МУРИЊО, кој што сака нека збори ваков тренер не раѓа во догледно време!
За тоа пишав ИТАЛИЈАНСКОТО Е ПОСЛАБО, може сега ќе прочиташ поубаво. Друго ти кога ќе го имаш Милан, Наполи, Јуве, Лацио итн. јаки ко што се денес за да се бориш на 3 фронта, а друго е кога ќе имаш нон стоп притисок и нема да смееш да си дозволиш кикс додека повеќето други (освен Милан) играат без притисок.
+ ако беа уште корисни играчиве ќе беа активни бар на едно место, а не тиње во секое првенство.
Тоа е и една од причините што си отиде Мурињо од Инте, без разлика на тоа што он го вика, знаеше дека не може да продолжи со тие играчи да го направи истото и следната сезона, додека конкурентите стануваа се појаки и се повлече на време.
И жити се не ги споредувај Милито и Бензема, вториот беше играчиште уште пред да дојде во Реал, време беше само кога ќе се разигра и вклопи во тимот. Милито е играч што може да изненади една сезона, нема квалитети за да биде константен добар играч.
Сакате навредете се, сакате не ама со тие играчи толку, ако не се направи сериозна реконструкција на тимот другата година пак истото ќе се случи.
Бар мило ми е што Занети освои скоро се, прав капитен и ѕвер играч, не верувам дека ќе најдат Интер достојна замена во скоро време за него.
--- надополнето: 14 март 2012 во 18:53 ---
Mурињо освои титула со средина Камби, Занети, Мунтари и Станкович како плејмејкер во ситуација кога Милан го добија Роналдињо а ги имаа Кака и Пато.
Али реков, не е финтата Интер да има состав со кој Мурињо би освоил титула, односно, би загризал за истата и немаше на ваков начин да се одвива сезоната, работата е да се има состав аналоген на оној кој моментално е тренер зашто очигледно ретки се тренерите ко Мурињо кои се адаптираат на тимот, Мурињо дојде со 433 замисли а откако виде дека не иде тоа, иако сам ги бираше фудбалерите, се префрли на 4312 формација и ги избаци од тим двете главни засилувања таа сезона за кои беа дадени скоро 30м евра, Мансини и Кварезма.
Ни Кака ни Рони не беа тоа тоа таа сезона во Милан. Реално Милан беа ниво послаби од сега што се.

Kajgana Shop

На врв Bottom