(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Ne deka ne e ali mu treba uste malku iskustvo. Mlad e temperamenten. I nogu lesno moze da izbuvne. Zatoa mu treba uste malku iskustvo
Исто како што и Нани направи, па си доби црвен.Во Андерсон се гледа огромен потенцијал, дечкото може многу.Има совршен прв допир, одличен пас, одлично чувство и тајминг.Ќе биде лидер од него.

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Исто како што и Нани направи, па си доби црвен.Во Андерсон се гледа огромен потенцијал, дечкото може многу.Има совршен прв допир, одличен пас, одлично чувство и тајминг.Ќе биде лидер од него.
Apsolutno se slagam. I mislam deka ima pogolem potencijal od nani.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.916
Поени од реакции
11.699
Копиљот за 2-3 сезони ќе биде лидер на Манчестер, гарант :) го имам гледано и во Гремио и во Порто, будала е нема што, језда по офанзивни позиции играше а кај нас е класичен МЦ нема везе знае да игра фудбал битно :)

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Јас очекувам многу и од Андерсон и од Нани. Ова им е прва сезона во Англија, во Ман Јун, а играат како да се од нашата академија. Супер се адаптираа и се навикнаа на начинот на игра. Ако се споредат со Роналдо во првата сезона, несомнено ќе станат лидери во наредните сезони...

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Андерсон е ѕвер, само шо по некој пат е себичен малку
Не е себичен ич, цела сезона гол нема дадено, само предава!!

Видете му ја само финтата!

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Преку кур од ова ми е дојдено.Не сакам повеќе да коментирам.И остајте ги на раат овие трупвиве од 24 фудбал.
Веста за Роналдо е на setantasport,

http://sport.setanta.com/en/Sport/News/Football/2008/05/24/Prem-Ronaldo-on-Madrid/

Најголем виновик е самиот Роналдо, кога ќе го прашаат за Реал Мадрид треба да рече немам коментар, а не да вика “ги сакам Реал ама сега сум под договор со Јунајтед“ и таа изјава му е во секое интервју.

И мене не ми се допаѓа педерската работа со медиумски притисок да се дојде до некој играч, ама и Роналдо ја подгрева целата атмофера

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Добро постапува човекот. Им дава лажни надежи, но сепак БИДЕТЕ СИГУРНИ дека Стариот Лисец не го дава па ни за ПРЕГОЛЕМО богатство. :)

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Кажав и претходно ќе кажам и сега, Ако Реал се толку мангупи ќе лупнат 150 милиони евра колку што е откупната клаузула и ќе го ангажира Роналдо.

Ама они сакаат да го земат за не повеќе од 50 милиони, и затоа си ги користат сите медиуми кои се во нивна сопственост

F

fantomX

Гостин
Другарчина, не плашете се за Роналдо...
Ова е опасното:
ALEX FERGUSON will quit Manchester United within three years.
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/article1205129.ece

Тешко се менува чоек шо 25 години е на чело на еден тим... ЗА рОналдо ќе најдете замена, ама за Фергусон потешко...

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
Другарчина, не плашете се за Роналдо...
Ова е опасното:
ALEX FERGUSON will quit Manchester United within three years.
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/article1205129.ece

Тешко се менува чоек шо 25 години е на чело на еден тим... ЗА рОналдо ќе најдете замена, ама за Фергусон потешко...
pa ima vreme za 3 godini.

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Јас очекувам многу и од Андерсон и од Нани. Ова им е прва сезона во Англија, во Ман Јун, а играат како да се од нашата академија. Супер се адаптираа и се навикнаа на начинот на игра. Ако се споредат со Роналдо во првата сезона, несомнено ќе станат лидери во наредните сезони...
Go delam istoto mislenje ali mislam deka nani treba uste malce poveke da uci. Deckoto e stvarno brz ima tehnika ali mi izgleda kako da ne znae so treba da pravi so topkata nekako mi e neresitelen. I uste nesto so primetiv e deka mi stoi kako da se plasi da dade gol. Mu treba zavrsnica. Se dobro ke napravi i koga ke treba da sutne mu bega topkata. Mislam deka treba da poraboti na zavrsnicata. A za Anderson imam gledano i jas klipcinja od nego i nemem zborovi.

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Кажав и претходно ќе кажам и сега, Ако Реал се толку мангупи ќе лупнат 150 милиони евра колку што е откупната клаузула и ќе го ангажира Роналдо.

Ама они сакаат да го земат за не повеќе од 50 милиони, и затоа си ги користат сите медиуми кои се во нивна сопственост
Real ke go zeme ronaldo za 50 milioni koga kalderon ke si go vidi tilot bez ogledalo

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom