- Член од
- 22 мај 2008
- Мислења
- 700
- Поени од реакции
- 25
Ne deka ne e ali mu treba uste malku iskustvo. Mlad e temperamenten. I nogu lesno moze da izbuvne. Zatoa mu treba uste malku iskustvoА сега демек не е?? :helou:
Ne deka ne e ali mu treba uste malku iskustvo. Mlad e temperamenten. I nogu lesno moze da izbuvne. Zatoa mu treba uste malku iskustvoА сега демек не е?? :helou:
Исто како што и Нани направи, па си доби црвен.Во Андерсон се гледа огромен потенцијал, дечкото може многу.Има совршен прв допир, одличен пас, одлично чувство и тајминг.Ќе биде лидер од него.Ne deka ne e ali mu treba uste malku iskustvo. Mlad e temperamenten. I nogu lesno moze da izbuvne. Zatoa mu treba uste malku iskustvo
Apsolutno se slagam. I mislam deka ima pogolem potencijal od nani.Исто како што и Нани направи, па си доби црвен.Во Андерсон се гледа огромен потенцијал, дечкото може многу.Има совршен прв допир, одличен пас, одлично чувство и тајминг.Ќе биде лидер од него.
Не е себичен ич, цела сезона гол нема дадено, само предава!!Андерсон е ѕвер, само шо по некој пат е себичен малку
sum ja videl fintava na anderson, ni ronaldinjo vaka nemoze.Не е себичен ич, цела сезона гол нема дадено, само предава!!
Видете му ја само финтата!
Веста за Роналдо е на setantasport,Преку кур од ова ми е дојдено.Не сакам повеќе да коментирам.И остајте ги на раат овие трупвиве од 24 фудбал.
pa ima vreme za 3 godini.Другарчина, не плашете се за Роналдо...
Ова е опасното:
ALEX FERGUSON will quit Manchester United within three years.
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/article1205129.ece
Тешко се менува чоек шо 25 години е на чело на еден тим... ЗА рОналдо ќе најдете замена, ама за Фергусон потешко...
Go delam istoto mislenje ali mislam deka nani treba uste malce poveke da uci. Deckoto e stvarno brz ima tehnika ali mi izgleda kako da ne znae so treba da pravi so topkata nekako mi e neresitelen. I uste nesto so primetiv e deka mi stoi kako da se plasi da dade gol. Mu treba zavrsnica. Se dobro ke napravi i koga ke treba da sutne mu bega topkata. Mislam deka treba da poraboti na zavrsnicata. A za Anderson imam gledano i jas klipcinja od nego i nemem zborovi.Јас очекувам многу и од Андерсон и од Нани. Ова им е прва сезона во Англија, во Ман Јун, а играат како да се од нашата академија. Супер се адаптираа и се навикнаа на начинот на игра. Ако се споредат со Роналдо во првата сезона, несомнено ќе станат лидери во наредните сезони...
Real ke go zeme ronaldo za 50 milioni koga kalderon ke si go vidi tilot bez ogledaloКажав и претходно ќе кажам и сега, Ако Реал се толку мангупи ќе лупнат 150 милиони евра колку што е откупната клаузула и ќе го ангажира Роналдо.
Ама они сакаат да го земат за не повеќе од 50 милиони, и затоа си ги користат сите медиуми кои се во нивна сопственост
Кога сливата ќе роди круши.Real ke go zeme ronaldo za 50 milioni koga kalderon ke si go vidi tilot bez ogledalo