Вака сега една работа...Ако навивал Франциско Франко, за Реал, не значи дека Реал е ФАШИСТИЧКИ КЛУБ..Од една страна..Од друга страна ако Кралицата се вмеша во фудбалот во Англија, да бидиш сигурен дека поддршката ќе ја добие некој Лондонски клуб...Како правиш и ти за ако не беше кралот, нешто како баба да не беше, немаше да се роди татко ми, па немаше и јас да дојдам на белиов свет..„Да не беше Ферги, и минатите богати газди сега Манчестер немаше да биде тоа што е, туку ќе беше како Норвич и Колчестер“..Морало во еден тим што е класа како Манчестер, Реал, Барселона да има некој што ги поддржувал,и финансирал..Сигурно Манчестер не му паднале парите од небо,па направил толку богат тим..Да бидеме реални..Еве ти како навивач на Манчестер, зошто мислиш дека толку нервозен настап има Фергусон, кој знаеме дека секогаш бил одмерен, и ретко кога настапил нервозно, како што беше оваја изјава против Реал...Јас само дадов моја претпоставка, што не значи дека е вистина, и дека е реална..Тоа сепак е моја ПРЕТПОСТАВКА,не реков дека сигурно е така..А за другиот дел на постот (не ти личи на годините, и не трескај глупости,не ти личи на годините итн, не ти возвраќам, нека ти стојат на чест..Сепак форумов е за искажување мислења, и жалам што моето мислење не се совпаѓа со твоето, ама јас не те навредувам, и не ти викам дека тресиш глупости ако имаш различно мислење од моето..Се најубаво...