ШО БАРАШ ВАМУ БЕ АЈ МРШ ДА ТЕ НЕМА АМАН ВЕЌЕ ЧОВЕК НЕМОЖЕ НА РААТ ОД ВАС ДА БИДЕ
ете младичу се затебе задоволен си ти и сите останатиСамо победа со 2 разлика најмалце ќе ме задоволи денес.
Keни ЦАР , до следниот поразДобро и шо сега?
Ова не ти требаше.....ќе навалат овде сегаАбе шо стана? Цел свет со пофалби за Џерард. И после ќе ми кажуват Гигс подобар бил бееееее
Нека навалат, барем ќе добијат Бан од темаваОва не ти требаше.....ќе навалат овде сега
Јас си стојам на ставот дека треба Кени да добие уште една сезона ама под услов да смени нешто. Да донеси играчи и да си земи добар помошник (не да го брка Кларк туку уште еден да донеси)Keни ЦАР , до следниот пораз
али до крај ќе бидеме непоразени ...
Сега и ќе се кренат апетитите па пак младите нема да добијат шанса. А ионака не стигаме топ 4. Сега веројатно од наредна утакмица пак по старо ќе биди. Еден напаѓач, Суарез ќе почни да се себичи итн итнАбе како што сега??? Мора да се почне од негде. Нека се крене самодоверба, нека се игра послободно, има уште 10000 работи што може да се случат. Нека играат само јако до крај, секоја утакмица со Суарез и Керол напред а Џерард позади нив. Веќе нерешено не ни врши никаква работа, идеме на 3 бода било кај и да играме. Ако следната утакмица пак отиде со 1 напред Кени, тогаш тотално е отиден за мене.
За денешнава утакмица, се изигра добро, Џерард капитенски . Да игравме вака мотивирано и напаѓачки и на утакмици против послабите екипи (барем на Енфилд) сеа ќе бевме +10 бода најмалце. Ама ние го стававме Керол во 89...
Абе пример, да речеме само Ван Перси следната утакмица се повредува.... Знаеш колку ќе тепа до крај Арсенал??? Тотенхем не се у форма, Хари незнае кај тера дали у репрезентација или у Тотенхем. Челзи со новиов менаџер, утре со шанса да поминат у ЛШ. Значи пак додека има теоретски шанси нема зашто да се откажуваме.Сега и ќе се кренат апетитите па пак младите нема да добијат шанса. А ионака не стигаме топ 4. Сега веројатно од наредна утакмица пак по старо ќе биди. Еден напаѓач, Суарез ќе почни да се себичи итн итн
Убаво велиш,never back down !Абе пример, да речеме само Ван Перси следната утакмица се повредува.... Знаеш колку ќе тепа до крај Арсенал??? Тотенхем не се у форма, Хари незнае кај тера дали у репрезентација или у Тотенхем. Челзи со новиов менаџер, утре со шанса да поминат у ЛШ. Значи пак додека има теоретски шанси нема зашто да се откажуваме.
Абе ништо од тоа....ние треба се да тепаме ако е така. А нема да тепаме. Време е барем Сусо да добие шанса. Можи да експлодира па ќе заштедиме некоја фунтаАбе пример, да речеме само Ван Перси следната утакмица се повредува.... Знаеш колку ќе тепа до крај Арсенал??? Тотенхем не се у форма, Хари незнае кај тера дали у репрезентација или у Тотенхем. Челзи со новиов менаџер, утре со шанса да поминат у ЛШ. Значи пак додека има теоретски шанси нема зашто да се откажуваме.